• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

canım o iğneyi ben çatlatma iğnesi olarak vuruldum. sen transfer olmuşsun neden verdiki acaba,ilk defa duydum
Bilmiyorum valla bazı forumlarda tutunmaya desteklemek amacıyla diye yazmış bazı doktorlar ama insan merak ediyor sanırım kabuğundan çıkmasına yardimci olmak için gibi bişey öyle yazıyo hala bakıyorum forumlara

Bilmiyorum valla bazı forumlarda tutunmaya desteklemek amacıyla diye yazmış bazı doktorlar ama insan merak ediyor sanırım kabuğundan çıkmasına yardimci olmak için gibi bişey öyle yazıyo hala bakıyorum forumlara
öğrendiklerini paylaşırsan mutlu olurum

Kızlar merhabalar benim transfer 20 sinde olmustu bugun icin Gonapeptyl igne verdi gun ivinde istediginiz bir saatte vurulun gobekten diye.Bu İğneye neden vuruldugumuz hakkında bilgisi olan varmı normade catlatma ignesi olarak almıştık bunu öyle hatırlıyorum. Teşekürler şimdiden
O iğne vücuda hamilelik hormonu salgılıyor bende ilk hamileliğimde kullandım ve oğluma hamile kalmıştım ben bu iğnenin çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum

Vucüda hamilelik hormonu salgıladığı için yumoşlarına yardımcı oluyorsun bu iğneyle

O iğne vücuda hamilelik hormonu salgılıyor bende ilk hamileliğimde kullandım ve oğluma hamile kalmıştım ben bu iğnenin çok büyük etkisi olduğuna inanıyorum
Canim ya Allah razı olsun cevabın için çok sağol gerçekten çok rahatladım. Genel olarak iyi şeyler yazılmis ama herkese de yapılmıyor saniyorum.İnşallah hayırlısı bundan sonrası hepimiz için. @emily07 sanada bilgi olsun tatlım

Sanırım doktorun çalışma yöntemiyle alakali çünkü yaptırmayan doktorlarin sayısı yaptiranlardan fazla gibi geldi bana verilen cevaplardan internette aratınca pek bişey çıkmıyor pek konuda açılmamış ama olumlu olduğunu anlatan bazı cevaplar yazılmış kullananlar tarafından

Ben oğluma 8. Defada hamile kaldım internetten araştırdım böyle bi iğnenin bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş neden bu zamana kadar bana uygulamadınız verdiği cevap yaşınız çok geç er yada geç anne olacaksınız gerek yok ben çok üzülmüştüm ama bu defa istiyorum bu iğneyi dedim artık bedenen yorulmuştum tamam deneriz dedi ve oğluma şükür hamile kaldım bu defada uygulanacaktı ama hafif ohss oldum hormonların dengesizleşir dedi yapamadım bu defa

Bide bana transfwr günu de işlemden sonra kalçalar bir igne yaptılar ama ne olduğunu bilmiyorum tabiki bilen varsa yazabilirmi.Bende uçtum heyecandan hiçbişey sormamisim

Cumartesi 15 yumurta toplandı bugün aradilar 7 tanesi olgundu döllenme işlemi için bunlardan da 5 tane kaldı dediler şuan bölünme devam ediyor çarşamba veya perşembe transfer yapılacak dediler en kaliteli olanla hakkımızda hayırlısı olsun bu kadar çok çıkacağını beklemiyordum da tabi hepsi devam edermi buda belli değil

Ben oğluma 8. Defada hamile kaldım internetten araştırdım böyle bi iğnenin bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş neden bu zamana kadar bana uygulamadınız verdiği cevap yaşınız çok geç er yada geç anne olacaksınız gerek yok ben çok üzülmüştüm ama bu defa istiyorum bu iğneyi dedim artık bedenen yorulmuştum tamam deneriz dedi ve oğluma şükür hamile kaldım bu defada uygulanacaktı ama hafif ohss oldum hormonların dengesizleşir dedi yapamadım bu defa
Böyle bişi olduğunu bilmiyordum mesela ben. Eğer gerçekten bilimsel kanıtı varsa tüm tedavilerde uygulansa keşke. En azından negatif sonuçlar azalırdı

Böyle bişi olduğunu bilmiyordum mesela ben. Eğer gerçekten bilimsel kanıtı varsa tüm tedavilerde uygulansa keşke. En azından negatif sonuçlar azalırdı
Herkes farklı yorumluyor böyle durumlari mesela şu bağışıklık serumu var onin çok faydası olduğu söyleniyor ama çoğu hastane de yok çok tuhaf geliyor banada bir doktor onerse diğeri olmaz diyor

anlamadım ki hayatım ne sorunu var. sperm morfolojisi bozuk dediler ama güzeli seçip micro yapmışlar ama hiçbiri döllenmedi.bırak yarısını hiçbiri döllenmedi. sperm dna hasar testi vs yaptırıp ürolojiye gidicez
NEDEN BÖYLE OLDUĞU UMARIM BULUNUR CANIM O KADAR EMEK VER 1 EMBRİYO BİLE OLMASIN :(

Herkes farklı yorumluyor böyle durumlari mesela şu bağışıklık serumu var onin çok faydası olduğu söyleniyor ama çoğu hastane de yok çok tuhaf geliyor banada bir doktor onerse diğeri olmaz diyor
Bu bağışıklık serumu ne oluyor cnm bağışıklığı zayf olanlarAmi veriyorlar :-)

çok sevindim,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Ay canım hadi hayırlı olsun:anneadayı:çok çok gözlerin Aydın:nazar::nazar::nazar:Rabbim devamını getirsin :KK46::KK46::KK46: bu arada belirtilerini yazarsan canım çok iyi olur biz bekleyenler için

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla Kuçağına almayi nasip etsin inşallah
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsunn..inşallah sizlerde bu mutluluğu yasarsiniz ve hep birlikte yavrularimizi kucağıma alırız..benim tek embriyo transferi yapildi ama degerlerim yüksek olduğu için doktorum ikiye bölünmüş olabilir dedi:KK46::KK46::KK200: belirtilerim altıncı gün başladı sadece adet sancısı bel ağrısı ve gece uyurken kasılmalar oluyor bende bide göğüslerim şişti ama bu ilk günde vardı biliyorsunuz ilaçlarda yapıyo ama son günlerde dahada şişti.. birde 8.gün idrar testimde silik cikti ikinci çizgi ama değeri yüksek olmasa cikmicakti belkide 2 gün moralim bozulcakti o yüzden gününüzü bekleyin bence. ..Allah gönlünüzè göre versin :nazar::nazar:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsunn..inşallah sizlerde bu mutluluğu yasarsiniz ve hep birlikte yavrularimizi kucağıma alırız..benim tek embriyo transferi yapildi ama degerlerim yüksek olduğu için doktorum ikiye bölünmüş olabilir dedi:KK46::KK46::KK200: belirtilerim altıncı gün başladı sadece adet sancısı bel ağrısı ve gece uyurken kasılmalar oluyor bende bide göğüslerim şişti ama bu ilk günde vardı biliyorsunuz ilaçlarda yapıyo ama son günlerde dahada şişti.. birde 8.gün idrar testimde silik cikti ikinci çizgi ama değeri yüksek olmasa cikmicakti belkide 2 gün moralim bozulcakti o yüzden gününüzü bekleyin bence. ..Allah gönlünüzè göre versin :nazar::nazar:

Ogluma hamileligimde 3.gun embriyosu oldugu halde 12.gun degerim 550 ydi cnm.. tekti.. cok sasirmistim degerin yüksek çıkmasına.. hatta esime 55 tir o yanlış okuma demiştim telefonda..

Evet canım bende bilmiyordum önceden 8 defa negatif daha artık yeter dedim yani şu internetten araştırmasaydım bende bi haber olacaktım kendime diyorum demek rabbim oğlumu verecekti benide bu yola koydu araştırdım buldum şükür oğluma kavuştum rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin vicdanlı doktara rast getirsin

Back