- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Yaptir canim ihmal etme ona göre ilac ona göre tedaviÇArşamba günü gidicem bende yaptırayım o zaman
Canim sıkma canını düşünme bunları olursa zaten tek embriyoylada olur Allahin izni ileKızlar doktorum bana 2 tane embriyo transfer edeceğini söyledi biz zaten ikiz istiyorduk iyi oldu ama konu açılınca bende dedim benim eşimde ikiz dahada,artar mı şansımız dedim bu sefer vazgeçti ben öyle deyince neden sizce bana dedi yaşın küçük genetik babada varsa yapamam dedi ama eşimin ikizi ölü doğmuş
Inşallah ben yyinede konuşcam istediğimi tekrar dile getircem bakalımCanim sıkma canını düşünme bunları olursa zaten tek embriyoylada olur Allahin izni ile
Üçüz olur diye mi çekindi acaba, ilk denemenmi cnm?Kızlar doktorum bana 2 tane embriyo transfer edeceğini söyledi biz zaten ikiz istiyorduk iyi oldu ama konu açılınca bende dedim benim eşimde ikiz dahada,artar mı şansımız dedim bu sefer vazgeçti ben öyle deyince neden sizce bana dedi yaşın küçük genetik babada varsa yapamam dedi ama eşimin ikizi ölü doğmuş
Evet ilk denemem 2 embriyo ile üçüz olma şansı varmı kiÜçüz olur diye mi çekindi acaba, ilk denemenmi cnm?
Pazartesi eklerim canım şuan pc yok. Hayırlı olsun tedavin.Benim de adetmin 1 günü yarın tedavinin ilk başlangıcı olcak benide listeye eklermisiniz 23 Aralık adet tarihi çakmak erdem hastanesinde ilk tüp bebek denemem olmak polikistik over hastasıyım eşimde sperm şekil bozukluğu ve hareketli sperm sayısı düşük
Puregon yakıyormu? Bende onu kullanacağım.Bugün benim 2. Günüm canm 3. Gün baslican dedi puregon verdi 100 mi vur dedi
Canım tablo var ilk sayfada. Hatta senide eklemişim bakabilirsen. Eksik veya yanlış varsa yazarsın..Canm tablo yapabilirmisin kim ne zaman tedavi olcak transfer günü ne zamn diye böyle unutuyorum kimin oldugnu
Kızlar merhaba bendende herkese.Bende örgüye başladım:)))gerçekten güzel kafa dağıtıyor.Ben zaten severdim örgüyü ama bu farklı bebeğim olacak umuduyla ona başladım giydirmek nasip olur inşllh.!Pazartesi eklerim canım şuan pc yok. Hayırlı olsun tedavin.
Puregon yakıyormu? Bende onu kullanacağım.
Canım tablo var ilk sayfada. Hatta senide eklemişim bakabilirsen. Eksik veya yanlış varsa yazarsın..
Kızlar herkese merhaba.. dün akşamdan beri kendimi örgüye verdim :) ama başardım. Resim ekleyecem pazartesi inşAllah.. kafa dağıtıyor gerçekten, tavsiye ederim.
İnşAllah canım, bende sepet yapıyorum, bebişin bez, krem vs şeylerini koyacağım inşAllah ❤Kızlar merhaba bendende herkese.Bende örgüye başladım:)))gerçekten güzel kafa dağıtıyor.Ben zaten severdim örgüyü ama bu farklı bebeğim olacak umuduyla ona başladım giydirmek nasip olur inşllh.!
Kızlar merhaba bendende herkese.Bende örgüye başladım:)))gerçekten güzel kafa dağıtıyor.Ben zaten severdim örgüyü ama bu farklı bebeğim olacak umuduyla ona başladım giydirmek nasip olur inşllh.!
InsAllah canlarİnşAllah canım, bende sepet yapıyorum, bebişin bez, krem vs şeylerini koyacağım inşAllah ❤
Aminn canim aminSelamün Aleyküm hayirli sabahlar kizlar, Rabbim bizlere din iman saglikli salih ve salihalar nasip etsin Amin
Amin cnm Hayrli günler herkeseSelamün Aleyküm hayirli sabahlar kizlar, Rabbim bizlere din iman saglikli salih ve salihalar nasip etsin Amin
Tamam sağol canm daha kullanmaya başlamadım bu akşam 8 de vurulcam etkisi olursa yazarımPazartesi eklerim canım şuan pc yok. Hayırlı olsun tedavin.
Puregon yakıyormu? Bende onu kullanacağım.
Canım tablo var ilk sayfada. Hatta senide eklemişim bakabilirsen. Eksik veya yanlış varsa yazarsın..
Kızlar herkese merhaba.. dün akşamdan beri kendimi örgüye verdim :) ama başardım. Resim ekleyecem pazartesi inşAllah.. kafa dağıtıyor gerçekten, tavsiye ederim.
Ve aleyküm slm arkadaşım rabbim müslümanların soyunu tüketmesin bizlere salih ve saliha evlatlar nasip etsin.Selamün Aleyküm hayirli sabahlar kizlar, Rabbim bizlere din iman saglikli salih ve salihalar nasip etsin Amin
Maaşallah arkadaşım çok çok güzel olmuş eline sağlık..Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsinKızlar allah nasip ederse bebeğime yelek:)))tam bitmedi ama inşllh giydirmek nasip olur.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?