• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar doktorum bana 2 tane embriyo transfer edeceğini söyledi biz zaten ikiz istiyorduk iyi oldu ama konu açılınca bende dedim benim eşimde ikiz dahada,artar mı şansımız dedim bu sefer vazgeçti ben öyle deyince neden sizce bana dedi yaşın küçük genetik babada varsa yapamam dedi ama eşimin ikizi ölü doğmuş

Kızlar doktorum bana 2 tane embriyo transfer edeceğini söyledi biz zaten ikiz istiyorduk iyi oldu ama konu açılınca bende dedim benim eşimde ikiz dahada,artar mı şansımız dedim bu sefer vazgeçti ben öyle deyince neden sizce bana dedi yaşın küçük genetik babada varsa yapamam dedi ama eşimin ikizi ölü doğmuş
Canim sıkma canını düşünme bunları olursa zaten tek embriyoylada olur Allahin izni ile:KK46::KK200:

Üçüz olur diye mi çekindi acaba, ilk denemenmi cnm?

Benim de adetmin 1 günü yarın tedavinin ilk başlangıcı olcak benide listeye eklermisiniz 23 Aralık adet tarihi çakmak erdem hastanesinde ilk tüp bebek denemem olmak polikistik over hastasıyım eşimde sperm şekil bozukluğu ve hareketli sperm sayısı düşük
Pazartesi eklerim canım şuan pc yok. Hayırlı olsun tedavin.
Bugün benim 2. Günüm canm 3. Gün baslican dedi puregon verdi 100 mi vur dedi
Puregon yakıyormu? Bende onu kullanacağım.
Canm tablo yapabilirmisin kim ne zaman tedavi olcak transfer günü ne zamn diye böyle unutuyorum kimin oldugnu :-)
Canım tablo var ilk sayfada. Hatta senide eklemişim bakabilirsen. Eksik veya yanlış varsa yazarsın..

Kızlar herkese merhaba.. dün akşamdan beri kendimi örgüye verdim :) ama başardım. Resim ekleyecem pazartesi inşAllah.. kafa dağıtıyor gerçekten, tavsiye ederim.

Canım tablo var ilk sayfada. Hatta senide eklemişim bakabilirsen. Eksik veya yanlış varsa yazarsın..

Kızlar herkese merhaba.. dün akşamdan beri kendimi örgüye verdim :) ama başardım. Resim ekleyecem pazartesi inşAllah.. kafa dağıtıyor gerçekten, tavsiye ederim.
Kızlar merhaba bendende herkese.Bende örgüye başladım:)))gerçekten güzel kafa dağıtıyor.Ben zaten severdim örgüyü ama bu farklı bebeğim olacak umuduyla ona başladım giydirmek nasip olur inşllh.!

Kızlar merhaba bendende herkese.Bende örgüye başladım:)))gerçekten güzel kafa dağıtıyor.Ben zaten severdim örgüyü ama bu farklı bebeğim olacak umuduyla ona başladım giydirmek nasip olur inşllh.!
İnşAllah canım, bende sepet yapıyorum, bebişin bez, krem vs şeylerini koyacağım inşAllah ❤

İnşAllah canım, bende sepet yapıyorum, bebişin bez, krem vs şeylerini koyacağım inşAllah ❤
InsAllah canlar

Tamam sağol canm daha kullanmaya başlamadım bu akşam 8 de vurulcam etkisi olursa yazarım
Bende battaniye örmeye başladım Allah nasip ederse bebeğim için kafa dağıtmak için çok iyi geliyor bebeğimi düşünerek yapıyorum

image.jpeg

Back