- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puregon kac ml alcan canm sen bi puregon 300 Iu var bide puregon 600 Iu var 300 IU Olanı 240 TL 600 Iu olanı 440 tlCanım tek parçamı örüyorsun? Ben hırka kazak vs şeyleri yapamıyorum ya
Canım ya üzüldüm, nasıl bi iğne ya bende yapamazsam bide benim puregon 900 ve 700tl tanesi iki kutu demiş 1 kutuda 600 demiş. Bi arkadaş bunlarla 3 tüp yaparsın demiş. Anlamadım
Canım doktor bana eczaneden,Puregon kac ml alcan canm sen bi puregon 300 Iu var bide puregon 600 Iu var 300 IU Olanı 240 TL 600 Iu olanı 440 tl
Canım yaşını ve kaçıncı deneme ve adet tarihini olduğunu yaz listeye ekleyeyim..Merhaba bende ocakta 3 tüp bebek tedavime başlıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. Istanbul zeynep Kamil de yaptırıyorum.
Çok güzel olmuş ellerine saglik
Canimm çok örgü işinden anlamam kadife ipten düz örücem bakalım o ipler çok güzel duruyor Yumoş Yumoşsaaol canım benim
amin canım inşllh örneğini verirsin belki bizde yaparız?
Canım foto atman için aşağıda dosya yükle yazıyo oradan atabilirsin.
Canım doktor bana eczaneden,
Puregon 900 2 kutu
Puregon 600 1 kutu
Orgalutan 5'li 1 kutu
hazırlat demiş.
Canım doktor bana eczaneden,
Puregon 900 2 kutu
Puregon 600 1 kutu
Orgalutan 5'li 1 kutu
hazırlat demiş.
Sorun neydi ki canım bu yaşta başladın tedaviyeBu arada tabloya eklersin yaşım 21 çakmak erdem hastanesinde tedavi görüyorum
Baktım da en küçüğünüz benim
Çok güzel olmuş canım güle güle kulmanmayı nasip etsin rabbim.
Canım rica ederim bayıldım valla ne güzel örmüşsün benimde örgüm dün bitti bitmişine atayım bende:))
cok guzel olmus eline saglik cnm =) hayirlisiyla kullanmayi nasib etsin Allahim insallah..
gercekden cok guzel olmus cnm eline saglik =) nasil yaptin da oyle sert duruyor acaba?
aminnnn canim hepimize Rabbim nasip etsin insallah.teşekkür ederim..herkese hayirli musmutlu bir hafta diliyorum..cok guzel olmus eline saglik cnm =) hayirlisiyla kullanmayi nasib etsin Allahim insallah..
Hayirli olsun arkadaşım kaç senedir evlisin baya gencsin daha vakittt cokk tez kavussursun bebisine insallahBu arada tabloya eklersin yaşım 21 çakmak erdem hastanesinde tedavi görüyorum
Baktım da en küçüğünüz benim
canım keşke bin olsa, 2200 tutuyor hesaplattırdım eczaneye. Bende açıkcası tek tek almayı düşünüyorum eczaneden bittikçe alayım diyorum. sonra elimde kalmasın.Hmm
Hem seninki ilaçlar 1000 tl civarı tutar canm benim ki ilaçlar dahil 5.500 tl
canım penye ip ile ördüm o nedenle sert. Çok güzel oluyor ve baya kullanışlı. Banyoya ve yatak odasına yapacam, kızıma yaptım oda bebeğini ve eşyalarını koydu :)gercekden cok guzel olmus cnm eline saglik =) nasil yaptin da oyle sert duruyor acaba?