• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

IMG_6764.JPG

Nasıl olmuş kızlar? Hafta sonu 4 tane ördüm :))

Canım tek parçamı örüyorsun? Ben hırka kazak vs şeyleri yapamıyorum ya :KK43:

Canım ya üzüldüm, nasıl bi iğne ya bende yapamazsam :KK43: bide benim puregon 900 ve 700tl tanesi iki kutu demiş 1 kutuda 600 demiş. Bi arkadaş bunlarla 3 tüp yaparsın demiş. Anlamadım :KK43:
Puregon kac ml alcan canm sen bi puregon 300 Iu var bide puregon 600 Iu var 300 IU Olanı 240 TL 600 Iu olanı 440 tl

Günaydın kızlaar. Örgüler falan başlamış keşke bende bilsem de örsem oyalanmış olurdum.

Benim doğum kontrol hapım 2 tane kaldı bugün ve yarın içicem. Cumartesi komtrolüm cuma öğleden sonra da amirden izin alıp çıkarız yola diyorum çünkü kar var daha da yağacakmış. Bir de cumartesi tedaviye başlayıp pazar dönüp rapor yazdırıcam pazartesi sabah el okutma olduğu için gelmek zorundayım maalesef. Sonra ki raporu kontrol gösterip hastane falslayacak işyerime sonra da yıllık izin başlatıcam hayırlısı artık bir başlasak..

Hmm

Hem seninki ilaçlar 1000 tl civarı tutar canm benim ki ilaçlar dahil 5.500 tl
canım keşke bin olsa, 2200 tutuyor hesaplattırdım eczaneye. Bende açıkcası tek tek almayı düşünüyorum eczaneden bittikçe alayım diyorum. sonra elimde kalmasın.

#melisela canım benide listeye ekleyebilirsin.
35 yaş
çikolata kisti / s hrkt azlığı
bahçeci fulya
ocak 5-6 başlangıç(tahmini)
doğum kontrol kullanıyorum tahmini adet tarihim 5 ocak gibi

Back