- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
Gunaydin arkadaşlar mutlu haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel umutlu haftasonları dilerim:))Gunaydin arkadaşlar mutlu haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Aminn canim hepimiz için insallah topik çok sakin geçiyor bu arada az canlansakmiGünaydın güzel umutlu haftasonları dilerim:))
Bende simdi muayene olmayi bekliyorum neden bugun baslatmadi ignelere birde ne verdi canim kac ml vur dedi?bende merakla bekliyorum ama cok kalabalikGünaydın arkadaşlar bende hastaneden geldim iğnelerini aldim yarından itibaren baslicam vurulmaya çarşamba tekrar muaneye gitcem
Bugün benim 2. Günüm canm 3. Gün baslican dedi puregon verdi 100 mi vur dediBende simdi muayene olmayi bekliyorum neden bugun baslatmadi ignelere birde ne verdi canim kac ml vur dedi?bende merakla bekliyorum ama cok kalabalik
Ben varım ama 2 3 Aydr düzenli görüyorum çok şükürKizlar tunaydin! Allah cc Rahmeti Bereketi üzerimize olsun Amin.
Burda duzenli aybasi olmayan varmi?
MassAllah. Nasil duzeldi? Kilo verince duzelir diolardiBen varım ama 2 3 Aydr düzenli görüyorum çok şükür
Benimde 2.gunumdu bana rahim yeteri kadar kanama yapmamis bu sebepten incelmemis pazartesi gel dedi birde sanirim genetik test yapicak pazartesi belli olucakBugün benim 2. Günüm canm 3. Gün baslican dedi puregon verdi 100 mi vur dedi
Benden genetik test istemedi birde benim kanamam bu ay çok fazla ilk defaBenimde 2.gunumdu bana rahim yeteri kadar kanama yapmamis bu sebepten incelmemis pazartesi gel dedi birde sanirim genetik test yapicak pazartesi belli olucak
Ya ben aksine kilo aldım ama aşırı kilom yok 65 kiloyum düzene girmesi için birsey kullanmadm ama sağlıklı beslenmeye özen gösterdim dışarıdan yemeği kestim 3 Aydr tedaviye ara vermiştim zaten biraz toparlanmak için insanın ruh sağlığı çok önemliMassAllah. Nasil duzeldi? Kilo verince duzelir diolardi
Ya ben aksine kilo aldım ama aşırı kilom yok 65 kiloyum düzene girmesi için birsey kullanmadm ama sağlıklı beslenmeye özen gösterdim dışarıdan yemeği kestim 3 Aydr tedaviye ara vermiştim zaten biraz toparlanmak için insanın ruh sağlığı çok önemli
Canm tablo yapabilirmisin kim ne zaman tedavi olcak transfer günü ne zamn diye böyle unutuyorum kimin oldugnuBen hiç içmedim, önceden eşime yapmıştık havuç kürü, olmadı başlarız ben de netten bi bakayım.
Kanama olması iyidir çok aşırı değilde ama gitmemesindense gitmesi iyi ayrıca biz bütün genetik ve kromozoma kadar baktirdik kanda pıhtı çıktı çok azBenden genetik test istemedi birde benim kanamam bu ay çok fazla ilk defa
ÇArşamba günü gidicem bende yaptırayım o zamanKanama olması iyidir çok aşırı değilde ama gitmemesindense gitmesi iyi ayrıca biz bütün genetik ve kromozoma kadar baktirdik kanda pıhtı çıktı çok az