• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Benim duzenliydi baya bozuldu ve cok aşırı kanamaliydi uzun sürüyordu bakalım bu ay nasıl olucak birde hsg çektirdim dkt dedi bu ay yine aşırı olabilir :KK12:

MassAllah. Nasil duzeldi? Kilo verince duzelir diolardi
Ya ben aksine kilo aldım ama aşırı kilom yok 65 kiloyum düzene girmesi için birsey kullanmadm ama sağlıklı beslenmeye özen gösterdim dışarıdan yemeği kestim 3 Aydr tedaviye ara vermiştim zaten biraz toparlanmak için insanın ruh sağlığı çok önemli

Ya ben aksine kilo aldım ama aşırı kilom yok 65 kiloyum düzene girmesi için birsey kullanmadm ama sağlıklı beslenmeye özen gösterdim dışarıdan yemeği kestim 3 Aydr tedaviye ara vermiştim zaten biraz toparlanmak için insanın ruh sağlığı çok önemli

Ben bugün baya yürüyüş yaptim şimdi eve girdim tedaviye kadar böyle yürüyüş şart kilo vermek için değil zaten moral olarak yürüyüş yapmak ve foto çekmek bana iyi geliyor ben bol bol yiyiyorum cunku bu ara çok zayıf düştüm :dondurma::KK72::KK50:

Bu arada bu benim 3cu denemem tablo da gördüm ben ilkini hiç saymıyorum :KK47:ama 3cu denemem olucak malesef :KK33:

Back