- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
Eve geçince bende foto atarım çok önceden yaptığım yelekler var patik var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek yumurta ikizleri oluyor olabiliyor tabi ama düşük ihtimal sanırım..Evet ilk denemem 2 embriyo ile üçüz olma şansı varmı ki
Allahümme Amin canim! Bu arada cok guzel orgunVe aleyküm slm arkadaşım rabbim müslümanların soyunu tüketmesin bizlere salih ve saliha evlatlar nasip etsin.
Amin EcmainKızlar allah nasip ederse bebeğime yelek:)))tam bitmedi ama inşllh giydirmek nasip olur.!
Hay Allah yaa canim sanirim tekrar para ödemek lazım üzülme sağlık olsunKızlar iğnemi yanlış vuruldum 100 ml puregon eşim vurdu vurduktan sonra doz ayar yeriyle oynamış sonra tekrar basmış iğneye ilaç dışarı fışkırdı 3 gün kullanacağım ilacın 2 günü çöpe gitti biz ilaçlar dahil tedavi masrafı ödüyoruz yarın gitsem acaba ilaç verirler mi bana yoksa ayrı bi para veripte mi alcam
Arayıp sordum eczaneden alıp devam edin 240 tl bide boşu boşuna vermek zorunda kalcaz eşim dio kullanma kullandım dersin sonuçta tekrar yazacaklar büyümezse diyo ne yapmam gerekiyor acabaHay Allah yaa canim sanirim tekrar para ödemek lazım üzülme sağlık olsun
Olur mu canim öyle şey tabiki kullan hem zamanın niye geçsin ki herşey zamanında olsun süre çok önemli inan saati bile geçmemesi lazım hiç stres yapma sağlık olsun sabah al igneni hicbirsey olmamis gibi kullanmaya devam et canim benimArayıp sordum eczaneden alıp devam edin 240 tl bide boşu boşuna vermek zorunda kalcaz eşim dio kullanma kullandım dersin sonuçta tekrar yazacaklar büyümezse diyo ne yapmam gerekiyor acaba
Doğru diyorsun gerçekten eşimin fikriydi o dediğin gibi yarın alıp devam etcem sağlık olsun hiç bisey olmaz ben parasını düşünmüyorum ama eşim biraz maddiyat da düşünüyoOlur mu canim öyle şey tabiki kullan hem zamanın niye geçsin ki herşey zamanında olsun süre çok önemli inan saati bile geçmemesi lazım hiç stres yapma sağlık olsun sabah al igneni hicbirsey olmamis gibi kullanmaya devam et canim benim
Kiyamam yaa vallahi Rabbim görüyor duyuyor dilerim bu günleri hatırlayıp gulersiniz eşinizle kucaginizda yavrunuzla insallahhhhh YarabbimmmmDoğru diyorsun gerçekten eşimin fikriydi o dediğin gibi yarın alıp devam etcem sağlık olsun hiç bisey olmaz ben parasını düşünmüyorum ama eşim biraz maddiyat da düşünüyo
saaol canım benimAllahümme Amin canim! Bu arada cok guzel orgun
amin canım inşllh örneğini verirsin belki bizde yaparız?Bende battaniye baslicam:))kullanmayı nasip etsin rabbim
Canım foto atman için aşağıda dosya yükle yazıyo oradan atabilirsin.Eve geçince bende foto atarım çok önceden yaptığım yelekler var patik var :)
Allahım sağlıkli sihatli evlatlar nasip etsin canım.Ellerine sağlık çok güzel olmuş inşallah en kisa zamanda giydirirsin evlatlarına el emeği göz nuru orguleriniAz büyük olan rahmetli kayinannem yapmıştı yarım kalmıştı tatmsmladim.patik ve küçük yelekte bana ait sanirim 5yil olmuştur yapali
Aminnn canim hepimize insallah..tessekur ederim...sanki bu yıl çok daha fazla pozitif var buralarda maaşallah maaşallah maaşallahAllahım sağlıkli sihatli evlatlar nasip etsin canım.Ellerine sağlık çok güzel olmuş inşallah en kisa zamanda giydirirsin evlatlarına el emeği göz nuru orgulerini
Canım tek parçamı örüyorsun? Ben hırka kazak vs şeyleri yapamıyorum ya
Canım ya üzüldüm, nasıl bi iğne ya bende yapamazsam bide benim puregon 900 ve 700tl tanesi iki kutu demiş 1 kutuda 600 demiş. Bi arkadaş bunlarla 3 tüp yaparsın demiş. AnlamadımKızlar iğnemi yanlış vuruldum 100 ml puregon eşim vurdu vurduktan sonra doz ayar yeriyle oynamış sonra tekrar basmış iğneye ilaç dışarı fışkırdı 3 gün kullanacağım ilacın 2 günü çöpe gitti biz ilaçlar dahil tedavi masrafı ödüyoruz yarın gitsem acaba ilaç verirler mi bana yoksa ayrı bi para veripte mi alcam