Ben de varim ama, inşallah hamileler kismina da katilabilirimgünaydın kızlar
kusura bakmayın çok sık bakamıyorum konuya
bulantılrım başladı biraz maalesef
aloretha 16 mayıs
_myth_ 21 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
@BaharKenan35 28 mayıs
S SareHumaNur 29 mayıs
A abceee 30 mayıs
K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
@KE Dilek 15 haziran
aysefeytum @just__married 20 haziran
Shopareekiz 21 haziran
@1mucizeolsun 24 haziran
@kizilcik26 25 haziran
@befer 27 haziran
amin canım inşallah bebişin vardırBu arada benide ekleyin hamişler kervanına☺umarım kimyasal değildir.regle bir gün kala bugün iki çizgide kopkoyu çıktı şükürler olsun...
Ne güzel canım maşallah çok sevindim sağlıcakla ilerler inşallah güzel kolay bı hamilelik ve doğum gecirirsin insallah :)canlarım canikolarım günaydın
biraz mide bulantılarıyla uğraştığım için boşladım sizleri
dün o kadar kötü oldumki acile gitmek zorunda kaldım
ama iyiki gitmişim minnoşumun kalp atışlarını duydum
şuan o kadar mutluyumki herşeyi unuttum
Canım evime hırsız girdi bütün stres bende tavan yaptı bu ay gerçekten bişey beklemiyorumkızçeler merhaba
ne durumdasınız?
keyifleriniz nasıl?
aaaa canım geçmiş olsunCanım evime hırsız girdi bütün stres bende tavan yaptı bu ay gerçekten bişey beklemiyorumgötürdüklerine mi yanayım üzüldüğüme mi emeğime mi bebek istediğimiz zamanda bu kadar strese girmeye mi ?
Var be canım evde ne var ne Yok götürmüşaaaa canım geçmiş olsun
çok bişey almış mı?
ay çok üzüldüm ya Allah ıslah etsin
İnşallah hamile kalırsın CNm bnm hepimiz kalalım bebişlerimiz olsun inşallahKızlar bende 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum eşimde ve bende hicbir sıkıntı yok doktor kontrolleri yaptık doktor yine ne olur ne olmaz diye klomen verdi pazartesi kontrolüm var hayırlısı olsun bakalım inşallah haziran ayı içinde hamile kalirim.. süt buharı banyosu yapıyorum sizede tavsiye ederim özellikle tüpü tıkalı ve iltahabi olanlar icin
Inşallah bu ay hepimiz güzel haberler yazarız.. ben birşey sorucam doktor klomenden sonra 5 gün ara ver gel dedi ben akintimdanyumurtamın çatladığını anlayabiliyorum bugün akintin var muhtemelen yarın yumurtam çatlayacak pazartesi gel dedi şimdi alttan muayene yapıyor ya alete jel sürüyor o jel ve muayene spermleri öldürmüyor muİnşallah hamile kalırsın CNm bnm hepimiz kalalım bebişlerimiz olsun inşallah
şöyle 5 gün ara verdiğin icin oradaki spermler zaten yerleşmiş oluyor :) cinsel ilişki sonrası hemen çağırsaydı sıkıntı olurdu tatlımInşallah bu ay hepimiz güzel haberler yazarız.. ben birşey sorucam doktor klomenden sonra 5 gün ara ver gel dedi ben akintimdanyumurtamın çatladığını anlayabiliyorum bugün akintin var muhtemelen yarın yumurtam çatlayacak pazartesi gel dedi şimdi alttan muayene yapıyor ya alete jel sürüyor o jel ve muayene spermleri öldürmüyor mu
Yani cinsel ilişki sonrası 1 gün araya girerse sıkıntı olur mu mesela bugün ilişki olsa yarın ara verilip pazartesi kontrole gidicem muayene olacak sıkıntı olmaz dimişöyle 5 gün ara verdiğin icin oradaki spermler zaten yerleşmiş oluyor :) cinsel ilişki sonrası hemen çağırsaydı sıkıntı olurdu tatlım
Olmaz canımYani cinsel ilişki sonrası 1 gün araya girerse sıkıntı olur mu mesela bugün ilişki olsa yarın ara verilip pazartesi kontrole gidicem muayene olacak sıkıntı olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?