amin canım inşallahÇok sevindim canım. Darısı başımıza inşallah
Ohhhh maşallah büyüyor annesigünaydın kısçeler
maşallah hamiş sayımız 4'e çıktı Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
bugün doktora gidicem belkide görücez bugün mercimeğimi
aloretha 16 mayıs
_myth_ 21 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
ilkduyansenol @maviturna 26 mayıs
Pamukum22 NasilYarDiyeyim 28 mayıs
S SareHumaNur 29 mayıs
@efrahesilaA abceee 30 mayıs
scarlet82 Neysesakinim K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
@KE Dilek 15 haziran
aysefeytum @just__married 20 haziran
canım benim üzme lütfen kendini kimyasalın ardından hemen hamile kalan birsürü kişi yanıyorumBi kötü haberde benden Malesef degerlerim düşmüş ilk yaptırdığım yerde yaptirdim 21.7 den 2.0 ye düşmüş adet olmayı bekliycem çok ağladım ne bileyim başıma gelmediği için şu gün kese görmeye giderim diye çok kaptirmisim kendimi yeni BAT lar bekliycez artık yapacak bişey yok taktir ilahi.
Yeni bat 25 haziran maalesefaloretha 16 mayıs
_myth_ 21 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
S SareHumaNur 29 mayıs
A abceee 30 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
@KE Dilek 15 haziran
Shopareekiz 21 haziran
1 1melegimolsun 24 haziran
Neysesakinim 27 haziran
2 yerde yazılıyım canım erken oldum 4 gün önce oldumaloretha 16 mayıs
_myth_ 21 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
S SareHumaNur 29 mayıs
A abceee 30 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
@KE Dilek 15 haziran
Shopareekiz 21 haziran
1 1melegimolsun 24 haziran
Neysesakinim 27 haziran
Canım adetin bitince hemen ovulasyon testi yapmaya başla zaten yumurtlama akıntın gelincede hissedersin zamanı geldiğininKızlar çalışmalara başladınız mı belirtileriniz varmı ben ovulasyon testi alcam ne zaman alıcam bilen varmı ben nasıl yapılacağını bilmiyorum
Ben bu ay kullanıcam ovulasyon testi,bugün 7. Günüm dün çok silikti,2 günde 1 yapıyorum daha yumurtlama olmaz diyeKızlar çalışmalara başladınız mı belirtileriniz varmı ben ovulasyon testi alcam ne zaman alıcam bilen varmı ben nasıl yapılacağını bilmiyorum
inşallah canım bugün kanamam sökülmeye başladı istersen gelecek BAT 25 haziran bi aksilik olmazsacanım benim üzme lütfen kendini kimyasalın ardından hemen hamile kalan birsürü kişi yanıyorum
seninkide olacak inşallah
Pko olabilirsin...benim doktorumun dediğine göre yumurtlama 14.günü geçince rahim hamile kalmaya uygun olmuyormuş.buyüzden yumurta takibiyle yumurtlamanın düzgün olup olmadığına baktırabilirsin.Bende bebis istiyorum artik..
Oncelikle Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah arkadaslar..
Sat 19 Mayis. Yani su aralar verimli gunlerim sanirim :)) bat 18 haziran gosteriyor takvimim fakat şöyle ki adetlerm cok duzenli degil bazen 28 bazen 35gunde bir oluyorum..
Yani ben her allahin guni birlikte olamam ki esimlebu da can yani :)) nasil hesaplicam ovulasyonu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?