2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

Herkese merhaba, bende yeni katıldım aranıza.bizimde bu ay 7. Deneme ayımız.bugunde adet gunum ama bekliyorum daha gelmedi.hem bir yandan gene olmadı diorum hemde bi yandan içimde bi umut.cok zor bu donemler.rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonrasında klomen ve catlatma iğnesine basladım bu 2. Ay klomene başlayalı.dr eger 3. Denemede de olmazsa tup bebek onericem dedi.yas 35 olunca beklememi önermiyor.burda sizlerin yorumlarını okumak banada moral oluyor.

Kızlar bu testim de evde hazır vardı ve yapim dedim :)

Eklentiler

• IMG_3496.JPG
    15,3 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba, son adet tarihim 1 haziran dün beta hcg 352.6 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Masallah bu konudaki herkes hamile kalmış heralde darısı bana 2.ye niyetlendik bakalım BAT a 4gün var heyecanlandım yazılarınızı okuyunca

Ben şok

Eklentiler

• IMG_8427.JPG
    55,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8427.JPG
    55,6 KB · Görüntüleme: 36
Resim yükleyebildim mi görünüyomu ya

Masallah bu konudaki herkes hamile kalmış heralde darısı bana 2.ye niyetlendik bakalım BAT a 4gün var heyecanlandım yazılarınızı okuyunca
Benimde bir oğluş var 2 yaşında, ikinciye ben tek niyetlendim diyeyim :) Geçen eşimin kullandığı prezervatif yırtık çıktı, ertesi gün hapı iç dedi, içtim sanıyor ama içmedim :) Olursa hayır demem doğrusu ama tabi nasip kısmet olsun istiyorum ne yalan söyleyim

Kızlar bende hamile kalmak istiyorum aranızda aşılama yaptıran varmı 2yılı bitirdik evliliğimizde ve kısa bi süre korunduktan sonra bebiş istemeye başladık ama olmadı daha

Benim oğlum 16aylık daha yasları yakın olsun istediiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…