- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Günaydınlar bata 2 gün kaldi. Heyecanla belkiyorum ben de...
Hayır canım hic yapmadim. Yarın sabah yapsam mi bilemedim.sen hiç test denemesi yaptınmı peki? aynı batlarımız bu arada
valla gğnğm gelmeden yapmıycam bende artık her test istediğimde eczaneye farklı bir yalan söylüyorum yüzüm kalmadıHayır canım hic yapmadim. Yarın sabah yapsam mi bilemedim.
Günaydın kizlar...benim adet günüm bugün ne gelen var ne giden..sevinsem mi bilemedimvalla gğnğm gelmeden yapmıycam bende artık her test istediğimde eczaneye farklı bir yalan söylüyorum yüzüm kalmadı
Günaydın kizlar...benim adet günüm bugün ne gelen var ne giden..sevinsem mi bilemedim
Öyle valla canim. Ben de her seferinde farkli bir eczaneye gidiyorum..valla gğnğm gelmeden yapmıycam bende artık her test istediğimde eczaneye farklı bir yalan söylüyorum yüzüm kalmadı
Aynen canım gelmesse yarın kan testi yaptırırim ama gelecek gibi sanki ağrım basladiGünaydın canım. Bir gün daha bekleyip test yap istersen. İnşallah gelen giden olmaz
bekle bakalım canım inşallah hayırlısı olurgünaydın cnm henüz tık yok göğüs ağrım dışında
çok erken yapmışsın canım 4 gün kala benimde negatif çıkmıştıGünaydın işteyim ben Bata 4 gün var test negatif umudum kayboldu yine
hayırlısı olsun canımBeklemedeyim 6 gün kaldı
hadi inşallahGünaydınlar bata 2 gün kaldi. Heyecanla belkiyorum ben de...
cumartesi doktora gidecektin nasıl geçti?bekle bakalım canım inşallah hayırlısı olur
çok erken yapmışsın canım 4 gün kala benimde negatif çıkmıştı
hayırlısı olsun canım
hadi inşallah
iyi geçti canım bu cumartesi yine gideceğimcumartesi doktora gidecektin nasıl geçti?
aloretha canım sen idrar testinde regliye kaç gün kala öğrendin hamile olduğunu? benim bugün 2 gün kaldı negatif çıktı. ama kasıkta batmalarım devam ediyor. kist olabilirmi hiç böyle kasıkta ağrı batma yaparmı bileninizmi var mı?
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumiyi geçti canım bu cumartesi yine gideceğim
değerlerim yükselmiş rahim duvarım kalınlaşmış güzel dedi doktor
bu hafta keseyi görürüz belki dedi
sağol canım bugün kanda verdim perşembe çıkacak bakalım sonuçlar inşallah bebiş vardır. inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.ben 1 gün geçince yaptım yaptım onda da çok silik çıktı
kasıkta batma bende de vardı canım
amin canım inşallah vericem güzel haberlerihadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
çamaşır suyundan yorgunluktan uzak dur
inşallah hayırlı haberler alırsın canım bizi habersiz bırakmasağol canım bugün kanda verdim perşembe çıkacak bakalım sonuçlar inşallah bebiş vardır. inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.
hayırlısı olsun canım üzülme olur muBen iptalaloretha canim bugun basladi adetim bu ay kismet değilmiş sizlere bol kolaylik dilerim hayirli evlat olsunlar insallah saglikla kucaginiza alin ikiniz de ocak annelerine hoşgeldiniz...savulun canavarlar çıkmak için gün saymaya başladı :)
Canim ben adet oldum malesef bugün. Yeni bat 20 haziranBat'ı 23 mayıs olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
_citygirl_ aysefeytum
aloretha 16 mayıs
_myth_ 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum 23 mayıs
@just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol M maviturna 26 mayıs
@BaharKenan35 @kizilcik26 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 Neysesakinim K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
@KE Dilek 15 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?