İnşallah canım bütün çekilenleri unuturuz hamile kalıp. Benim de 2 gündür sabah uyanınca baş ağrım oluyor ama gün içerisinde geçiyor ben de progestandan diye düşünmüştüm ama benim kaşık ve bel ağrım daha fazla özellikle bugün baya ağrım oldu umarım tutunmadığın için değildirSabah akşam kullanıyorum jel i canım. Doktor gebelik olursa bir ay da ivmesini kullanacaksınız dedi bana. Hayırlısı inşallah gebelik olur. Ben de baş ağrısı var sen dede var mi progesteron yapıyor
Bana ikisini birden verdi canım sonucum pozitif olursa inş progestron iğnesine gün aşırı devam edecem birde beş gün prendol verdiHem ivmesini hem jel inin ayni aynı anda mi verdi doktorun canım. Ben sadece jel kullanıyorum progesteron
Bunlsrın hiç biri tutup veya tutmadığını gösteren şeyler değil kafanıza takmayın belirti aramayın..bir önce ki tedavim de belirti araya araya bi hal olduydum benİnşallah canım bütün çekilenleri unuturuz hamile kalıp. Benim de 2 gündür sabah uyanınca baş ağrım oluyor ama gün içerisinde geçiyor ben de progestandan diye düşünmüştüm ama benim kaşık ve bel ağrım daha fazla özellikle bugün baya ağrım oldu umarım tutunmadığın için değildir
Merhaba araya girmis gibi oldum ama o ananas degil tavsiye edilen avakado ve internetten bi bakin bilim adamlari arastirmis tup bebekte inanilmaz iyiymis ve tup bebek yapan kadinlarda denemislerHadi ya bunu duyduğum iyi oldu herkes ananas iyi geliyor demişti ama ozaman yeme tabi doktor ne demişse onu ye
Evet olabiliyor bende de şişkinlik olmuştuKizlar Opu sonrasi rahim dinlendirme donemindeyim adetimi bekliyorum ama, Opu'dan sonra goguslerim hep sis ve agrili normal mi?
Evet olabiliyor bende de şişkinlik olmuştu
Doğum kontrol hapına neden başlaniyorIgneleri kullanirken hic olmadi sonradan olunca tedirgin oldum. Gecen sefer ignelere basladigim gibi sismistim. Hayirlisi bir adet olsam bende baslicam dogum kontrol hapina insallah
Igneleri kullanirken hic olmadi sonradan olunca tedirgin oldum. Gecen sefer ignelere basladigim gibi sismistim. Hayirlisi bir adet olsam bende baslicam dogum kontrol hapina insallah
Adet le transfer için tedaviye başlamayacak mısınız
Ikinci adetimde benim transferim olucak sanirim gebelikle ilgili olasili kaldirmak, rahim icini temiz tutmak icin kullanidiriliyor. Rahim dinlendirme uygulaniyor banaDoğum kontrol hapına neden başlaniyor
Benimde rahim dinlendirme var. Yok belli zaten dogum kontrolü yapılıyor sana sağolIkinci adetimde benim transferim olucak sanirim gebelikle ilgili olasili kaldirmak, rahim icini temiz tutmak icin kullanidiriliyor. Rahim dinlendirme uygulaniyor bana
Rica ederim insallah guzel sonuclar aliriz hepimizBenimde rahim dinlendirme var. Yok belli zaten dogum kontrolü yapılıyor sana sağol
Kızlar bugün Benim 12. Günüm bulunduğum yerde haftada 1 gün kan verildiği için sonucumu henüz ögrenemedim bugün biraz kanamam geldi böyle bir durumla karşılaşan var mı şimdi devam edecekmi bekliyorum ama çok korkuyorum adet olursam diye
Yaptım negatif çıktı normalde 3 nde adet olmam gerekiyordu onu atlattım diye seviniyordum ama şimdi napıcam bilmiyorum belim çok ağrıyorInsallah devami gelmez yerlesme kanamasidiridrar testi yaptin mi? Idrarda da cikabilir artik
rahim dinlendirme uygulaniyor, simdi normal adetimi bekliyorum sonra dogum kontrol hapi kullanarak adet olduktan sonra estrofeme baslicam. Yani Opu'dan sonra ikinci adetle baslicam. Sizlerin farkli mi oldu?
rahim dinlendirme uygulaniyor, simdi normal adetimi bekliyorum sonra dogum kontrol hapi kullanarak adet olduktan sonra estrofeme baslicam. Yani Opu'dan sonra ikinci adetle baslicam. Sizlerin farkli mi oldu?
Benim de rahim dinlendirme yöntemi dediler ama yöntemleri farklı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?