- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Bahceci'deyim ben doktorum iki ay uyguluyoruz dedi bende beklemek istedim. Hayirlisi olsun insallah
Bende bahçeci deyim Hakkımızda hayırlısı benim transferim salı günü oldu
Kızlar bugün keseleri gördük ikizlerim olacak rabbim nasip ederse kalp atışlarınıda duyduk
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBu kadar güzel haber olur çok çok tebrik ederim in anki çok mutlu oldum bize de dua et ne olur Rabbim bize de nasip etsin o pit pitlari duymayı
Canim bizde kafa dagitmak icin memlekete geldik malum hazirana az kaldiKızlar ne durumdasınız nasıl geçiyor günler
Ay çok şükür canım maşallah ben sana ne dedim hissediyorum ikiz olacak diye hep onlar annesine tutunacak dedim çok şükürKızlar bugün keseleri gördük ikizlerim olacak rabbim nasip ederse kalp atışlarınıda duyduk
İyi yapmışsın canım bende bi pozitifi göreyim hemen tatile kacacagimCanim bizde kafa dagitmak icin memlekete geldik malum hazirana az kaldiasıl seni sormak lazim nasilsin gunlerin nasil geciyor belirti diyecem ama belli olmuyormus kimisinde belirti oluyor kimlilerinde olmuyor onun icin keyfine bak tarih ne zaman buyuk gun
Amin ınsallah14 mayıs yani anneler günü test günüm kızlar inşallah ilk anneler günü hediyemi anne olduğumu öğrenerek alırım
Çok şükür canım çok sevindik rabbim tamamına erdirsin inşallahAy çok şükür canım maşallah ben sana ne dedim hissediyorum ikiz olacak diye hep onlar annesine tutunacak dedim çok şükür
Canım bizlere de dua et olur mu hepimiz burda mutlu haberler paylaşırız inşallahÇok şükür canım çok sevindik rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bende de hissettin demi ikiz olacağınıAy çok şükür canım maşallah ben sana ne dedim hissediyorum ikiz olacak diye hep onlar annesine tutunacak dedim çok şükür
İnşallah canım herkese dua ediyorum ben rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede yüzlerini göstersin inşallahCanım bizlere de dua et olur mu hepimiz burda mutlu haberler paylaşırız inşallah
Evet ya senin de ikiz hissediyorum mutlu haberlerini alacaz yürekten inanıyorum valla bakBende de hissettin demi ikiz olacağını
Sağol canımİnşallah canım herkese dua ediyorum ben rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede yüzlerini göstersin inşallah
Evet ya senin de ikiz hissediyorum mutlu haberlerini alacaz yürekten inanıyorum valla bak
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleydim ne yapicam ne olacak şu mu bu mu derken transferimi dün oldum hala sorduğum şeyler var tabi ki
Bildiğim kadarıyla anlatiyim. Önce muayne ve tahliller ki sen iğne kullanmaya başlamışsın bu evreyi geçtin iğnelerle yumiler büyüyecek e2 ve progesteron ölçülecek geliştirici iğnelerin yanına bir süre sonra çatlama engelliyici iğne eklenecek sonra dr hazır olduğuna karar verdiğinde çatlatma iğnesi verecek ve yumurtaların yaklaşık 2 gün sonra toplanacak. O gün kaç yumurta toplandığı bildirilecek ertesi günden itibaren embriyolog arayıp bebislerinin durumunu bildirecek. Eğer 10 taneden fazla yumi topladıysa yüksek ihtimalle bebisler dondurulup 1 adet dönemi beklenecek ya da taze transfer 3_5 gün arasi yapılacak. Sonra da 12 gün test tarihi beklenecek. Kabaca böyle bir süreç günler ve kullanılan ilaçlar kişiden kişiye değişiyor rahmin ve hormonların duruma göre
Amin canim benim valla bende oyle yapacam normal hamile kalanlar sanki belirtimi oluyordu adet gecikordu bi bakiyorlar hamileler bizim kendi kuruntumuz en guzelini yapiyorsun ama sen yinede fazla egilip kalkma yorma kendini hadi insallah guzel haber aliriz senden bende esime diyorum bi hamile kalayim turliyeyi gezecem akrabalarda zaten hep ayri yerdeler bol bol gezecem 2 yil olacak evleneli memleket haric bir yere gidemedik sirf bu sebepten insanin cani istemiyorki kafa ayni olduktan sonra nereye gidersen git ayni ama bu yil bizim yilimiz olacak insallahİyi yapmışsın canım bende bi pozitifi göreyim hemen tatile kacacagimCanım hiç bir belirtim yok ağrı sizi da yok hatta unutuyorum tedaviyi falan gayet normal gidiyor herşey ev yemek bulaşık devam benim eşim sağolsun o hatırlatıyor ilaçları falan yoksa ben gayet rahatım önceki tedavilerimde bi sürü belirti vardı ama tutunma bile olmadı bu kez de saldim kendimi olur inşallah diye dua ediyorum . Senin de az kaldı hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?