2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

KIZLR BİŞEY SORUCAM
TRANSFERİMİN 6.GÜNÜ ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ ATEŞ BASIYO,ATEŞİMİ ÖLÇÜYORUM HEP DÜŞÜK ÇIKIYO,TRANSFERDEN SONRA ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ KULLANAN OLDUMU HİÇ,ACABA İLAÇLARDANMI DÜŞÜYO ATEŞİM YOKSA YİNE TUTMADIMI YA ACAYİP MORELİM BOZULDU

Benim De 14 mayıs CNm 5 gün embriyosu inşallah canım inş ya alalım artık güzel haberleri
İnşallah canım inşallah. Nasıl geçiyor günler neler yapiyorsn ben unutuyorum tüp bebeği o kadar normal ki herşey sanki hiç transfer olmamisim gibi acaba bebeklerim yaşıyor mu diye çok merak ediyorum transferi unutuyorum normal hayata devam ediyorum vücudumda ağrı sizi hiç bişey yok geçen seferlerde kaşık ağrısı sancı falan oluyordu ama bu kez zerre değişiklik yok

Bende aynı canım bugün misafir bile ağırladım yemeğe valla ne yalan söylüm bu şekilde daha rahatmış benim 4 transferim ilk defa bu denli rahatım.sadece elimi yükseğe kaldırmamaya ağır bişe kaldırmamaya dikkat ediyorum bende hafif bel ağrısı var canım adet agrısı vs bende de olmuyor
İğneler için dışarı da çıkıyoruz hayırlısı canım Allah nasip eder inşallah

Aynı bende öyleyim herşey normal devam ediyor hafif bel ağrısı var ışte aynı bide başım çok ağrıyor progesteron dan dolayı

Günaydın arkadaşlar:)
bugün transferin 3.günü sabah akşam crinone jel kullanıyorum hafif kaşıntı yapmaya başladı sizlerde kullananlar böyle birşey yaşadınız mı acaba? İğne vurulmak istemediğim için jel kullanıyorum ama umarım bana sıkıntı çıkartmaz

Hem jel hem iğne kullanıyorum bende şimdilik bir kaşıntı Yok.

Mantar olabilir canım kaşıntı başladıysa doktor unu ara hemen enfeksiyon kapoyorsun belliki. Ben kullanıyorum ama bi şikayetim yok vajinal temizliğe çok dikkat ediyorum bide eldivenle yapıyorum jel i elim değmeden yoksa mantar oluyor hemşireler iyice tembihledi bana. Sende sıcak su kullan tuvalette ve eldiven kullan doktoruna danisip tabi. Geçer inşallah ilerlemeden

Kızlar yarin transferim var dua edelim birbirimize inşallah bu sefer hepimiz hamiş oluruz transfer sonrası 2.5 saatlik yol yapcam sorun olmaz demi kızlar bu de ekstra yapmam gereken birşey var mı ?

Kaşıntı hafifti korktum ama bayadır olmadı ben de enfeksiyondan korktum nette de birçok kişi aynı durumdan bahsetmiş ama eski hep o yüzden sordum. Ben de dikkat ediyorum canım zaten vajinaya giren kısma el değmiyor sürekli yıkıyorum acaba o mu tahriş etti doktorum devam ederse hemen gel dedi yarın giderim olmazsa

Hem ivmesini hem jel inin ayni aynı anda mi verdi doktorun canım. Ben sadece jel kullanıyorum progesteron

Benim de hem iğne hem jelim var ama iğneden korkuyorum devam edemedim o yüzden doktorum günde 2 kez jel kullan iğne yerine dedi
Sen günde kaç kez kullanıyorsun canım jeli?

Kızlar yarin transferim var dua edelim birbirimize inşallah bu sefer hepimiz hamiş oluruz transfer sonrası 2.5 saatlik yol yapcam sorun olmaz demi kızlar bu de ekstra yapmam gereken birşey var mı ?

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alır kavuşursun bebişine:) Bize transferden önce uzun yolculuk yapmayın 2-3saati kesinlikle geçmesin demişlerdi. Doktorunla konuştun mu biliyor mu ne kadar süre yolculuk yapacağını

Benim de hem iğne hem jelim var ama iğneden korkuyorum devam edemedim o yüzden doktorum günde 2 kez jel kullan iğne yerine dedi
Sen günde kaç kez kullanıyorsun canım jeli?
Sabah akşam kullanıyorum jel i canım. Doktor gebelik olursa bir ay da ivmesini kullanacaksınız dedi bana. Hayırlısı inşallah gebelik olur. Ben de baş ağrısı var sen dede var mi progesteron yapıyor

Transfer sonrası bilgilendirme formunda 3-4 saatlik kısa yolculuklar yapılabilir yazıyor benimki de canım bende bir buçuk saat yol geldim kesinlikle sorun olmaz dediler bana. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz sen gene yatın hemşire hanimlarla konuş bunu . İnşallah hayırlı güzel sonuç alırız hepimizde

Canım ilk transfer de sorun olmaz 2 3 saatlik yol demişlerdi zaten de insan yinede tedirgin oluyor korkuyor yaa verecek olan Rabbim ama insan ondan mı olmadı vs diye kafaya takıyor bu sefer battaniye yastık aldım araba arkasına yatıp gelecem inşallah bebislerimiz anneler günü hediyemiz olur canlar insallahh...

Ben hiç yatmamıştım arabada hastanede transferden sonra istediğiniz zaman çıkabilirsiniz demişlerdi bize 4 5 saat yattıktan sonra çıktım hep ben evede arabada hiç yatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…