• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

İyi yapmışsın canım bende bi pozitifi göreyim hemen tatile kacacagim :KK49::cool: Canım hiç bir belirtim yok ağrı sizi da yok hatta unutuyorum tedaviyi falan gayet normal gidiyor herşey ev yemek bulaşık devam benim :KK57: eşim sağolsun o hatırlatıyor ilaçları falan :KK58:yoksa ben gayet rahatım :süslü::süslü:önceki tedavilerimde bi sürü belirti vardı ama tutunma bile olmadı bu kez de saldim kendimi olur inşallah diye dua ediyorum . Senin de az kaldı hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider :KK76::KK12::halay:

DOKTORLAR TATILE IZIN VERIYOR MU TUP BEBEKTE ILK UC AY ??

OPU DAN SONRAKI ADETTE TEDAVIYE BASLANDIGINDA DOKTOR KAC GUNDE BIR CAGIRIYOR..VE IGNE FILAN VARMI YINE ? VE TAHMINI TRANSFE KACINCI GUNU OLUYOR

Ben adet olunca aradım muayene ye gitmedim ilaça başladım kullanım şeklini anlattılar sonra 13 günü muayene ye gittim 18 gün de transfer oldu.15/20 gün arası tahmini oluyor transfer.iğne doktor dan doktora değişiyor ben hibor ve progestron iğnesine transfer günü başladım ama transfer e kadar sadece estrofem kullandım

Amin canim benim valla bende oyle yapacam normal hamile kalanlar sanki belirtimi oluyordu adet gecikordu bi bakiyorlar hamileler bizim kendi kuruntumuz en guzelini yapiyorsun ama sen yinede fazla egilip kalkma yorma kendini hadi insallah guzel haber aliriz senden bende esime diyorum bi hamile kalayim turliyeyi gezecem akrabalarda zaten hep ayri yerdeler bol bol gezecem 2 yil olacak evleneli memleket haric bir yere gidemedik sirf bu sebepten insanin cani istemiyorki kafa ayni olduktan sonra nereye gidersen git ayni ama bu yil bizim yilimiz olacak insallah
Evettt kesinlikle aynı kafadayim masalah çil yavrusu gibi dagilmiz bizim aile ülkenin dört bi tarafına bende bi gezip dolanayim :) yaz tatilinde . İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek umudumuz var şükür :)

Ben pazartesi yaptıracm canım :) bu kez gayet rahatım hiç acelem yok inşallah pozitif cikar ikimizinki de :))
Bende cuma düşünüyorum kuzum:))Rabbim sağlıkla en güzel şekilde bizlere de bekleyen arkadaşlarada nasip etsin inş ..bende örgü oyuncak örüyorum çok iyi gelio :)

Gece adet sancim başladı :( sivilcelerim çıktı yine her zaman ki gibi gene olmadı :( sarı akıntı başladı :( pozitifi gören kızlar hiç böyle şeyler yaşadınız mi ? Çok üzgünüm geceyi zor sabah ettim :(

Evettt kesinlikle aynı kafadayim masalah çil yavrusu gibi dagilmiz bizim aile ülkenin dört bi tarafına bende bi gezip dolanayim :) yaz tatilinde . İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek umudumuz var şükür :)
can çikmadikca umut olacak her zaman ❤ayy insalkah canim ya bu arada mardinlimisin

Bendede cikmisti koskocaman sivilce, icini ferah tut
Önceki tedavilerin de de böyle olmuştu adet san cim başlamıştı :( yine korktum peki bel ağrısı olmus muydu sizde adet gibi günlerdir çok rahat tim ama şimdi deliye döndüm resmen büyük korku başladı bende

Önceki tedavilerin de de böyle olmuştu adet san cim başlamıştı :KK43: yine korktum peki bel ağrısı olmus muydu sizde adet gibi günlerdir çok rahat tim ama şimdi deliye döndüm resmen büyük korku başladı bende
Evet belim cok agriyordu, Ve bende olmadi diye cpk üzülmüstüm, simdi kizim 7 yasinda, mevlam büyük, Rabbim hayirlara vesile etsin yüzünüz gülsün

Evet belim cok agriyordu, Ve bende olmadi diye cpk üzülmüstüm, simdi kizim 7 yasinda, mevlam büyük, Rabbim hayirlara vesile etsin yüzünüz gülsün
Öyle bi adet san cim basladi ki bende acayip korkmaya baasladim :( ama inşallah benimde sizinki gibi olur Rabbim emeklerimize acisin hepimizin de inşallah çok uğraştık çünkü

Gece adet sancim başladı :KK43: sivilcelerim çıktı yine her zaman ki gibi gene olmadı :KK43: sarı akıntı başladı :KK43: pozitifi gören kızlar hiç böyle şeyler yaşadınız mi ? Çok üzgünüm geceyi zor sabah ettim :KK43:

Hayır sakın negatif düşünme adet sancısı ile hamilelik agrıları aynı canım Benim sivilce olabilir su dönem stresliyiz doğal yani benim de dün gece feci şekilde bel ağrım oldu

Hayır sakın negatif düşünme adet sancısı ile hamilelik agrıları aynı canım Benim sivilce olabilir su dönem stresliyiz doğal yani benim de dün gece feci şekilde bel ağrım oldu
İnşallah öyledir canım inşallah kötü şeylerin habercisi değildir bu sancılar. Geceden beri adet mi oldum acaba diye lavoboya gidiyorum bel bacak kasik agrim öyle çok ki sinirlerim bozuldu :( inşallah hamileyizdir o kadar çok ihtiyacım varki güzel haber almaya ınan

İnşallah öyledir canım inşallah kötü şeylerin habercisi değildir bu sancılar. Geceden beri adet mi oldum acaba diye lavoboya gidiyorum bel bacak kasik agrim öyle çok ki sinirlerim bozuldu :KK43: inşallah hamileyizdir o kadar çok ihtiyacım varki güzel haber almaya ınan

Canım benim üzme kendini bende de aynı şekilde ağrılar devam ediyor pozitif düşünmeye çalış ben de umutsuzluğa düşüp bugün idrar testi yaptım çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm umutlandım senin de öyledir belki umudunu yitirme bebeğini de kendini de üzme

Back