• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Inşallah o annesine tutunacak belkide onlar belki 2 can taşıyorsun... güzel düşün güzel olsun
Güzel düşünmeye çalışıyorum canım Pazartesi'yi iple çekiyorum işte kahverengi lekelenmeden korkulması gerekmiyor yazıyor internette yerleşme kanaması olabilirmiş bebekler kendilerine yer açmak için kanama falan olabilir yazıyor inşallah öyledir

Güzel düşünmeye çalışıyorum canım Pazartesi'yi iple çekiyorum işte kahverengi lekelenmeden korkulması gerekmiyor yazıyor internette yerleşme kanaması olabilirmiş bebekler kendilerine yer açmak için kanama falan olabilir yazıyor inşallah öyledir
Oyledir öyle merak etme sen

Darısı bizlere olsun inşallah tüm bekleyen arkadaşlara ne güzel bir şey hir canı taşımak çok heyecanlıyım bi an önce pit pit ları duymak istiyorum. Sende duyardım inşallah herşey çok yolunda gider Rabbim hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallah

Ayni gün transfer olmuşuz canım :)benimde dün transferim oldu ikimizinde inşallah sonuçları güzel olur hayırlısı ile alırız kucağımıza

Gitmedim canım yatıyorum işte o an o kahverengi lekelenme geldi bir daha gelmedi hastaneyi aradım artmadıysa birşey yoktur dediler ama pazartesi göreceğiz Allah nasip ederse sağol canım düşündüğün için
İyi çok şükür devamı olmadıysa ...sen sağol sağlıcakla kalın

İnşallah birşey olmamıştır
Olmamıştır inan yerleşme kanaması işte dedikleri bu . Pazartesi keseyi mi göreceksin şimdi sürekli aklına ya getirme bişey olmuşsa diye pozitif düşün onlar da annesine sağlıkla bağlansınlar .. bu arada benim hep içimden ikiz geçiyor bahsederken onlar diyorum hadi bakalım hayırlısı

Olmamıştır inan yerleşme kanaması işte dedikleri bu . Pazartesi keseyi mi göreceksin şimdi sürekli aklına ya getirme bişey olmuşsa diye pozitif düşün onlar da annesine sağlıkla bağlansınlar .. bu arada benim hep içimden ikiz geçiyor bahsederken onlar diyorum hadi bakalım hayırlısı
İnşallah allah razı olsun bende olumlu düşünüyorum çünkü ilk düşüğümdr kıpkırmızı kandı bunda kahverengi lekeyi gördüm hep yattım geldi biraz sonra bitti

İnşallah allah razı olsun bende olumlu düşünüyorum çünkü ilk düşüğümdr kıpkırmızı kandı bunda kahverengi lekeyi gördüm hep yattım geldi biraz sonra bitti
Hadi bakalım bir kere olumsuz yaşayınca korkuyorsun anlıyorum ama hep olumsuz olacak diye bişey yok sen dua et bol bol dinlen yat su iç ananas ye

Back