• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Sabah akşam kullanıyorum jel i canım. Doktor gebelik olursa bir ay da ivmesini kullanacaksınız dedi bana. Hayırlısı inşallah gebelik olur. Ben de baş ağrısı var sen dede var mi progesteron yapıyor :KK43:
İnşallah canım bütün çekilenleri unuturuz hamile kalıp. Benim de 2 gündür sabah uyanınca baş ağrım oluyor ama gün içerisinde geçiyor ben de progestandan diye düşünmüştüm ama benim kaşık ve bel ağrım daha fazla özellikle bugün baya ağrım oldu umarım tutunmadığın için değildir:(

İnşallah canım bütün çekilenleri unuturuz hamile kalıp. Benim de 2 gündür sabah uyanınca baş ağrım oluyor ama gün içerisinde geçiyor ben de progestandan diye düşünmüştüm ama benim kaşık ve bel ağrım daha fazla özellikle bugün baya ağrım oldu umarım tutunmadığın için değildir:KK43:
Bunlsrın hiç biri tutup veya tutmadığını gösteren şeyler değil kafanıza takmayın belirti aramayın..bir önce ki tedavim de belirti araya araya bi hal olduydum ben

Hadi ya bunu duyduğum iyi oldu herkes ananas iyi geliyor demişti ama ozaman yeme tabi doktor ne demişse onu ye
Merhaba araya girmis gibi oldum ama o ananas degil tavsiye edilen avakado ve internetten bi bakin bilim adamlari arastirmis tup bebekte inanilmaz iyiymis ve tup bebek yapan kadinlarda denemisler

Kizlar Opu sonrasi rahim dinlendirme donemindeyim adetimi bekliyorum ama, Opu'dan sonra goguslerim hep sis ve agrili normal mi?

Adet le transfer için tedaviye başlamayacak mısınız

rahim dinlendirme uygulaniyor, simdi normal adetimi bekliyorum sonra dogum kontrol hapi kullanarak adet olduktan sonra estrofeme baslicam. Yani Opu'dan sonra ikinci adetle baslicam. Sizlerin farkli mi oldu?

Kızlar bugün Benim 12. Günüm bulunduğum yerde haftada 1 gün kan verildiği için sonucumu henüz ögrenemedim bugün biraz kanamam geldi böyle bir durumla karşılaşan var mı şimdi devam edecekmi bekliyorum ama çok korkuyorum adet olursam diye

Kızlar bugün Benim 12. Günüm bulunduğum yerde haftada 1 gün kan verildiği için sonucumu henüz ögrenemedim bugün biraz kanamam geldi böyle bir durumla karşılaşan var mı şimdi devam edecekmi bekliyorum ama çok korkuyorum adet olursam diye

Insallah devami gelmez yerlesme kanamasidir:dua: idrar testi yaptin mi? Idrarda da cikabilir artik

rahim dinlendirme uygulaniyor, simdi normal adetimi bekliyorum sonra dogum kontrol hapi kullanarak adet olduktan sonra estrofeme baslicam. Yani Opu'dan sonra ikinci adetle baslicam. Sizlerin farkli mi oldu?

Benim opu dan sonra ilk adetle başladı tedavim adetin ikinci günü estrofem e başladım

Benim de rahim dinlendirme yöntemi dediler ama yöntemleri farklı sanırım

Back