• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Şu anda birşey kalmadı canım inşallah da gelmez birdaha 18.günüm bugünde hayırlısı olsun inşallah çok korkuyorum
Valla canım içten sevindim su an inşallah bi daha leke falan gelmez Allahım korusun evladını ayirmasin senden vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah

merhabalar ilk kez tedaviye baslamıs bırı olarak. cok fazla sorum olabılır. oncelikle puregon 300 lük kullanıyorum, kaç tl ye aldınız bayanlar ???? ve femare kullanıyorum daha ıgnelerımın 2.günü. cok heyecanlıyım , hiç bir soru sormadım doktora... ve donduracak sanırım.. şuan kı surecte yapmam veya dıkkat etmem gereken bir şey var mı acaba ?

merhabalar ilk kez tedaviye baslamıs bırı olarak. cok fazla sorum olabılır. oncelikle puregon 300 lük kullanıyorum, kaç tl ye aldınız bayanlar ???? ve femare kullanıyorum daha ıgnelerımın 2.günü. cok heyecanlıyım , hiç bir soru sormadım doktora... ve donduracak sanırım.. şuan kı surecte yapmam veya dıkkat etmem gereken bir şey var mı acaba ?
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleydim ne yapicam ne olacak şu mu bu mu derken transferimi dün oldum hala sorduğum şeyler var tabi ki
Bildiğim kadarıyla anlatiyim. Önce muayne ve tahliller ki sen iğne kullanmaya başlamışsın bu evreyi geçtin iğnelerle yumiler büyüyecek e2 ve progesteron ölçülecek geliştirici iğnelerin yanına bir süre sonra çatlama engelliyici iğne eklenecek sonra dr hazır olduğuna karar verdiğinde çatlatma iğnesi verecek ve yumurtaların yaklaşık 2 gün sonra toplanacak. O gün kaç yumurta toplandığı bildirilecek ertesi günden itibaren embriyolog arayıp bebislerinin durumunu bildirecek. Eğer 10 taneden fazla yumi topladıysa yüksek ihtimalle bebisler dondurulup 1 adet dönemi beklenecek ya da taze transfer 3_5 gün arasi yapılacak. Sonra da 12 gün test tarihi beklenecek. Kabaca böyle bir süreç günler ve kullanılan ilaçlar kişiden kişiye değişiyor rahmin ve hormonların duruma göre

Kızlar ben bugün sonucumu aldım çok şükür 5.gün embriyosu transferin 10. Günü değerim 400 rabbim tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşlh
maşallah değerin çok güzel, bebişin tutunmuş sana, aynı şekilde sağlıklı bir şekilde de hamileliğin devam etsin inşallah

Kahverengi olunca bende pek telaşlanmadım aslında ama korktum sadece kanamaya dönerse diye inşallah birşey olmaz pazartesi keseyi görmeye gidecektik görünür inşallah
görünür arkadaşım merak etme sen, kahverengi dediğin gibi sorun değil, aman açık renk olmasın...

görünür arkadaşım merak etme sen, kahverengi dediğin gibi sorun değil, aman açık renk olmasın...
Şu anda kesildi canım inşallah gelmezse hemen merkezi aradım onların da bilgisi var telaşlandırmadılar yani beni hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyince herşey oluyor canım

Şu anda kesildi canım inşallah gelmezse hemen merkezi aradım onların da bilgisi var telaşlandırmadılar yani beni hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyince herşey oluyor canım
aynen, iyi yapmışsın, birşey yap demedilerse zaten sorun yoktur. hayırlısı olsun canım ama içime doğuyor senin ikizlerin olacak minnoş minnoş

onu ben de bilmiyorum canım, benim bir düşük olmuştu, o zaman ne zaman keseyi gördük hatırlamıyorum ne yazık ki.
Benimde ilki düşmüştü canım o yüzden soruyorum 16.günümde o zaman kanamam olmuştu bariz kanamaydı yani o zaman düşmüştü inşallah bu sefer Allah'ın izniyle kucağımıza alırız bebişlerimi

canım senin de inşallah iyi geçmiştir ve sıkı sıkı tutunurlar, belirti arama lütfen ama tamam mı?
Teşekkür ederim canım. Transfer oldum dün, belirti aramamaya normal yaşamaya çalışıyorum Inşallah allah hepimiz e sağlıklı huzurlu bebisler nasip eder. Dualarımızı kabul eder inşallah

Back