Canım benim sağol dusunmen yeter beni :)arkadaşım giremedim işten güçten buraya, Allahım inşallah bebişlerini sıkı sıkı sana tutundurur canım
Inşallah canım inşallahBi kaç ay sonra inşallah hepimiz cinsiyeti ney acaba deyip heyecan yaparız :) yeterki hepimizin de hayırlı sağlıklı evlatları olsun :)
Canım inşallah bişey olmayacak sağlıkla büyüyecek içini ferah tut Allah'a bırak o koruyacakAmin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah birşey olmamıştır pazartesi kontrole gideceğim işte
Canimmm hayırlı olsun ınsallah güzelce annesine tutunur bebisinTeşekkür ederim canım. Transfer oldum dün, belirti aramamaya normal yaşamaya çalışıyorum Inşallah allah hepimiz e sağlıklı huzurlu bebisler nasip eder. Dualarımızı kabul eder inşallah
İnşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahCanım inşallah bişey olmayacak sağlıkla büyüyecek içini ferah tut Allah'a bırak o koruyacak
Inşallah o annesine tutunacak belkide onlar belki 2 can taşıyorsun... güzel düşün güzel olsunİnşallah rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Güzel düşünmeye çalışıyorum canım Pazartesi'yi iple çekiyorum işte kahverengi lekelenmeden korkulması gerekmiyor yazıyor internette yerleşme kanaması olabilirmiş bebekler kendilerine yer açmak için kanama falan olabilir yazıyor inşallah öyledirInşallah o annesine tutunacak belkide onlar belki 2 can taşıyorsun... güzel düşün güzel olsun
Oyledir öyle merak etme senGüzel düşünmeye çalışıyorum canım Pazartesi'yi iple çekiyorum işte kahverengi lekelenmeden korkulması gerekmiyor yazıyor internette yerleşme kanaması olabilirmiş bebekler kendilerine yer açmak için kanama falan olabilir yazıyor inşallah öyledir
Allah razı olsun duaların için rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahOyledir öyle merak etme sen
Darısı bizlere olsun inşallah tüm bekleyen arkadaşlara ne güzel bir şey hir canı taşımak çok heyecanlıyım bi an önce pit pit ları duymak istiyorum. Sende duyardım inşallah herşey çok yolunda gider Rabbim hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallah
Canim.nasil oldun merak ettim gittin mi doktoraAllah razı olsun duaların için rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Gitmedim canım yatıyorum işte o an o kahverengi lekelenme geldi bir daha gelmedi hastaneyi aradım artmadıysa birşey yoktur dediler ama pazartesi göreceğiz Allah nasip ederse sağol canım düşündüğün içinCanim.nasil oldun merak ettim gittin mi doktora
İyi çok şükür devamı olmadıysa ...sen sağol sağlıcakla kalınGitmedim canım yatıyorum işte o an o kahverengi lekelenme geldi bir daha gelmedi hastaneyi aradım artmadıysa birşey yoktur dediler ama pazartesi göreceğiz Allah nasip ederse sağol canım düşündüğün için
İnşallah birşey olmamıştırİyi çok şükür devamı olmadıysa ...sen sağol sağlıcakla kalın
Olmamıştır inan yerleşme kanaması işte dedikleri bu . Pazartesi keseyi mi göreceksin şimdi sürekli aklına ya getirme bişey olmuşsa diye pozitif düşün onlar da annesine sağlıkla bağlansınlar .. bu arada benim hep içimden ikiz geçiyor bahsederken onlar diyorum hadi bakalım hayırlısıİnşallah birşey olmamıştır
İnşallah allah razı olsun bende olumlu düşünüyorum çünkü ilk düşüğümdr kıpkırmızı kandı bunda kahverengi lekeyi gördüm hep yattım geldi biraz sonra bittiOlmamıştır inan yerleşme kanaması işte dedikleri bu . Pazartesi keseyi mi göreceksin şimdi sürekli aklına ya getirme bişey olmuşsa diye pozitif düşün onlar da annesine sağlıkla bağlansınlar .. bu arada benim hep içimden ikiz geçiyor bahsederken onlar diyorum hadi bakalım hayırlısı
Hadi bakalım bir kere olumsuz yaşayınca korkuyorsun anlıyorum ama hep olumsuz olacak diye bişey yok sen dua et bol bol dinlen yat su iç ananas yeİnşallah allah razı olsun bende olumlu düşünüyorum çünkü ilk düşüğümdr kıpkırmızı kandı bunda kahverengi lekeyi gördüm hep yattım geldi biraz sonra bitti
Bizim bu merkezde ananas yemeyin demişti rahim kasılmalarını artırıyormuşHadi bakalım bir kere olumsuz yaşayınca korkuyorsun anlıyorum ama hep olumsuz olacak diye bişey yok sen dua et bol bol dinlen yat su iç ananas ye
Hadi ya bunu duyduğum iyi oldu herkes ananas iyi geliyor demişti ama ozaman yeme tabi doktor ne demişse onu yeBizim bu merkezde ananas yemeyin demişti rahim kasılmalarını artırıyormuş
Evet canım bende iyi geliyor diye duymuştum ama yemeyin diyor doktorHadi ya bunu duyduğum iyi oldu herkes ananas iyi geliyor demişti ama ozaman yeme tabi doktor ne demişse onu ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?