Valla canım içten sevindim su an inşallah bi daha leke falan gelmez Allahım korusun evladını ayirmasin senden vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallahŞu anda birşey kalmadı canım inşallah da gelmez birdaha 18.günüm bugünde hayırlısı olsun inşallah çok korkuyorum
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah birşey olmamıştır pazartesi kontrole gideceğim işteValla canım içten sevindim su an inşallah bi daha leke falan gelmez Allahım korusun evladını ayirmasin senden vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleydim ne yapicam ne olacak şu mu bu mu derken transferimi dün oldum hala sorduğum şeyler var tabi kimerhabalar ilk kez tedaviye baslamıs bırı olarak. cok fazla sorum olabılır. oncelikle puregon 300 lük kullanıyorum, kaç tl ye aldınız bayanlar ???? ve femare kullanıyorum daha ıgnelerımın 2.günü. cok heyecanlıyım , hiç bir soru sormadım doktora... ve donduracak sanırım.. şuan kı surecte yapmam veya dıkkat etmem gereken bir şey var mı acaba ?
maşallah yeni gördüm harika değer, Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşımKızlar sonuç pozitif Allah'ıma şükürler olsun kan değerim 1452
Çok teşekkür ederim canım ikinci değerim 3603 çıktı bugün 18.günüm kahverengi lekelenmem oldu birşey olmamıştır inşallahmaşallah yeni gördüm harika değer, Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım
arkadaşım giremedim işten güçten buraya, Allahım inşallah bebişlerini sıkı sıkı sana tutundurur canımSağol canım Allah rzi olsun :) salı günü transferim olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
merak etme herşey yolundadır, kanamalar oluyor hamileyken sen de bilirsin burada okuyoruz, içini ferah tutÇok teşekkür ederim canım ikinci değerim 3603 çıktı bugün 18.günüm kahverengi lekelenmem oldu birşey olmamıştır inşallah
canım senin de inşallah iyi geçmiştir ve sıkı sıkı tutunurlar, belirti arama lütfen ama tamam mı?Benim de salı olucak inşallah :) cok heyecanlıyım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kahverengi olunca bende pek telaşlanmadım aslında ama korktum sadece kanamaya dönerse diye inşallah birşey olmaz pazartesi keseyi görmeye gidecektik görünür inşallahmerak etme herşey yolundadır, kanamalar oluyor hamileyken sen de bilirsin burada okuyoruz, içini ferah tut
maşallah değerin çok güzel, bebişin tutunmuş sana, aynı şekilde sağlıklı bir şekilde de hamileliğin devam etsin inşallahKızlar ben bugün sonucumu aldım çok şükür 5.gün embriyosu transferin 10. Günü değerim 400 rabbim tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşlh
görünür arkadaşım merak etme sen, kahverengi dediğin gibi sorun değil, aman açık renk olmasın...Kahverengi olunca bende pek telaşlanmadım aslında ama korktum sadece kanamaya dönerse diye inşallah birşey olmaz pazartesi keseyi görmeye gidecektik görünür inşallah
Şu anda kesildi canım inşallah gelmezse hemen merkezi aradım onların da bilgisi var telaşlandırmadılar yani beni hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyince herşey oluyor canımgörünür arkadaşım merak etme sen, kahverengi dediğin gibi sorun değil, aman açık renk olmasın...
Pazartesi günü 23.gün oluyor kese görünür mü bilmiyorumgörünür arkadaşım merak etme sen, kahverengi dediğin gibi sorun değil, aman açık renk olmasın...
aynen, iyi yapmışsın, birşey yap demedilerse zaten sorun yoktur. hayırlısı olsun canım ama içime doğuyor senin ikizlerin olacak minnoş minnoşŞu anda kesildi canım inşallah gelmezse hemen merkezi aradım onların da bilgisi var telaşlandırmadılar yani beni hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyince herşey oluyor canım
İnşlh Can'ım çok teşekkür ederimmaşallah değerin çok güzel, bebişin tutunmuş sana, aynı şekilde sağlıklı bir şekilde de hamileliğin devam etsin inşallah
onu ben de bilmiyorum canım, benim bir düşük olmuştu, o zaman ne zaman keseyi gördük hatırlamıyorum ne yazık ki.Pazartesi günü 23.gün oluyor kese görünür mü bilmiyorum
Ayy Allah razı olsun inşallah rabbim herkese nasip etsin çok sevindirdin beni eksik olmayın canımaynen, iyi yapmışsın, birşey yap demedilerse zaten sorun yoktur. hayırlısı olsun canım ama içime doğuyor senin ikizlerin olacak minnoş minnoş
Benimde ilki düşmüştü canım o yüzden soruyorum 16.günümde o zaman kanamam olmuştu bariz kanamaydı yani o zaman düşmüştü inşallah bu sefer Allah'ın izniyle kucağımıza alırız bebişlerimionu ben de bilmiyorum canım, benim bir düşük olmuştu, o zaman ne zaman keseyi gördük hatırlamıyorum ne yazık ki.
Teşekkür ederim canım. Transfer oldum dün, belirti aramamaya normal yaşamaya çalışıyorum Inşallah allah hepimiz e sağlıklı huzurlu bebisler nasip eder. Dualarımızı kabul eder inşallahcanım senin de inşallah iyi geçmiştir ve sıkı sıkı tutunurlar, belirti arama lütfen ama tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?