• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

eszinbb07 eszinbb07 herşey gönlünce olsun tatlım. Artık bekleme zamanı bütün zor aşamalar bitti .. Olumlu düşün tamam mi:)

eszinbb07 eszinbb07 herşey gönlünce olsun tatlım. Artık bekleme zamanı bütün zor aşamalar bitti .. Olumlu düşün tamam mi:)
Ay canım çok teşekkür ederim birinin duasinda olmak çok güzel bir duygu gerçekten sağol her yazısında mutlu ediyorsun beni :) evett aldım geldim minnos larimi eve inşallah beni sıkı sıkı tutarlar bu kez inanıyorum Rabbim büyük ol derse olur inşallah bol dua ile geçecek günlerim . Sen nasılsın pit pit ları duydunmu :anneadayı::KK200:

Ben de bebişimi aldım geldim az önce:KK73:

eszinbb07 eszinbb07 Rabbim tutunmalarını nasip etsin canım bu sefer hayırlısıyla güzel haberlerini alacağız:KK200:

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bekleme zamanı artık:dua:
Evet çok güzel canım bende aldım geldim yavrularımi harika bişey bu inşallah pit pitlari da duyarız inşallah ilk adımlarını da görür dişlerini de sayarız

Arkadaşlar Merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün transferin 8.günü ama hiçbirşey hissetmiyorum yarın normalde adet günün biraz belimde ağrı var inş bişey olmaz korkularımdan kurtulamıyoruminş Bebeklerim bana tutunmuşlardır

Arkadaşlar Merhaba bende aranıza yeni katıldım bugün transferin 8.günü ama hiçbirşey hissetmiyorum yarın normalde adet günün biraz belimde ağrı var inş bişey olmaz korkularımdan kurtulamıyoruminş Bebeklerim bana tutunmuşlardır
Benimde hiç belirtim yoktu canım bende korkuyordum ama Allah'ın izniyle hiç korkma şimdi 17.günümdeyim

Ay canım çok teşekkür ederim birinin duasinda olmak çok güzel bir duygu gerçekten sağol her yazısında mutlu ediyorsun beni :) evett aldım geldim minnos larimi eve inşallah beni sıkı sıkı tutarlar bu kez inanıyorum Rabbim büyük ol derse olur inşallah bol dua ile geçecek günlerim . Sen nasılsın pit pit ları duydunmu :anneadayı::KK200:

Rica ederim canım:KK200: Sende bana cok destek oldun. Hem bu yollardan geçeni anca geçenler anlar;) oldu mu olmadı mi diye hiç düşünme tamam mi hep olumlu ol Güzelcene dinlen. Ben ilk 2 gün ihtiyaç dışında kalkmadim ama hep de yatmadim. Oturdum uzandım öyle karışık. Kitap oku veya ne seviyorsan onu yap. Bol su iç İnşallah Allah gönlüne göre versin senin de. Kesemizi gördük geç tutunma oldu Bizim bugün 5+1 olduk daha:) 10 gün sonra kalp atisi için inşallah gidecem..

Evet çok güzel canım bende aldım geldim yavrularımi harika bişey bu inşallah pit pitlari da duyarız inşallah ilk adımlarını da görür dişlerini de sayarız

Hayırlı olsun canım sana da inşallah bütün dileklerini gerçek olur:KK200:

Kızlar ben bugün sonucumu aldım çok şükür 5.gün embriyosu transferin 10. Günü değerim 400 rabbim tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşlh
Çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş benimde bugün 8. Günün bende 10. Günde kan tahlili yaptırıcam benimde 5. Gün embriyosu inş bende senin gibi güzel haber alırım bu dönemi nasıl geçirdin benim biraz hareketli geçti inş tutunmuşlar

:KK200: Çok sağol canım aldım geldim çok şükür:anneadayı::anneadayı: hepimiz kocaman. Göbüslu okuruz inşallah :dua:[/QUOTE Can'ım çok sevindim bebitoların çok şükür karışmış Can'ına tutuncaklarda Allah'ın izniyle sen şu dört beş gün boyunca ananas ve kabak çekirdeğini bol tüket rabbim yardımcın olsunn dualarımdasın

:KK200: Çok sağol canım aldım geldim çok şükür:anneadayı::anneadayı: hepimiz kocaman. Göbüslu okuruz inşallah :dua:
Canım çok sevindim çok şükür bebitoların Can'ına karışmış devamı gelecek Allah'ın izniyle sen şu dört beş gün ananas ve kabak çekirdeğini bol tüket tutunmaya yardımcı besinlermiş allah yardımcın olsun dualarımdasın

Çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş benimde bugün 8. Günün bende 10. Günde kan tahlili yaptırıcam benimde 5. Gün embriyosu inş bende senin gibi güzel haber alırım bu dönemi nasıl geçirdin benim biraz hareketli geçti inş tutunmuşlar
Çok hareketsizdim diyemem zaten dewamlı yatmak çok işe yarayan bi yöntem değilmiş karnım ağrıyodu adet olcakmışım gibi eyvah tutmadı diyodum hep hatta 8. Gün akşam kahve leke oldu çok ağladım adet oluyorum diye çok üzüldüm ki çok şükür yerleşme kanamasıymış rabbim izin verdikten sonra yollar açılıyo sen içini ferah tut Allah'ın izniyle sendealcaksın bu mutlu haberi

Çok hareketsizdim diyemem zaten dewamlı yatmak çok işe yarayan bi yöntem değilmiş karnım ağrıyodu adet olcakmışım gibi eyvah tutmadı diyodum hep hatta 8. Gün akşam kahve leke oldu çok ağladım adet oluyorum diye çok üzüldüm ki çok şükür yerleşme kanamasıymış rabbim izin verdikten sonra yollar açılıyo sen içini ferah tut Allah'ın izniyle sendealcaksın bu mutlu haberi
InşALLAH ben transferin 3. günü yolculuk yaptım ankaradan evime Çanakkaleye geldim ve acaba tutdumu tutmadımı diye psikolojimi çok bozdum şimdi o durumum geçti ama inş iş işten geçmemiştir yrn adet günüm atlatırsam hâlen bir ümidim var demektir benim için ama bugün belim bayağ adet olacakmışım gbi ara ara ağrıyor bu da beni çok korkutuyor

Rica ederim canım:KK200: Sende bana cok destek oldun. Hem bu yollardan geçeni anca geçenler anlar:KK66: oldu mu olmadı mi diye hiç düşünme tamam mi hep olumlu ol Güzelcene dinlen. Ben ilk 2 gün ihtiyaç dışında kalkmadim ama hep de yatmadim. Oturdum uzandım öyle karışık. Kitap oku veya ne seviyorsan onu yap. Bol su iç İnşallah Allah gönlüne göre versin senin de. Kesemizi gördük geç tutunma oldu Bizim bugün 5+1 olduk daha:) 10 gün sonra kalp atisi için inşallah gidecem..

Hayırlı olsun canım sana da inşallah bütün dileklerini gerçek olur:KK200:
Darısı bizlere olsun inşallah tüm bekleyen arkadaşlara ne güzel bir şey hir canı taşımak çok heyecanlıyım bi an önce pit pit ları duymak istiyorum. Sende duyardım inşallah herşey çok yolunda gider Rabbim hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallah

InşALLAH ben transferin 3. günü yolculuk yaptım ankaradan evime Çanakkaleye geldim ve acaba tutdumu tutmadımı diye psikolojimi çok bozdum şimdi o durumum geçti ama inş iş işten geçmemiştir yrn adet günüm atlatırsam hâlen bir ümidim var demektir benim için ama bugün belim bayağ adet olacakmışım gbi ara ara ağrıyor bu da beni çok korkutuyor
Hiç korkma benim doktorumun bi hastası vardı transferden iki gün sonra Ankara'dan Adana'ya gitti benimde karnım çok ağrıyodu halada var zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayırt edilmiyor sen canını sıkma boş yere

Back