2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Çok sağol çok teşekkür ederim biraz rahatladım

Canım ben de 2. Gün adanadan Trabzon'a geldim şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ol desin yeter kafana onu boşuna takma canım

eszinbb07 canim insallah bebislerin sana simsıkı tutunmustur guzelce dinlen kafani dinle bak sana ne diyecem internetten arastir suan adini hatirlamiyorum bir tane yag var onu karnina sür masaj yaparak bebeklerini duşun rabbime dua et boyle bir sey okumustum internette her gun uygula bunu ama arastir suan hatirlayamiyorum adini

Amin♡
Canım ne kullanıyorsun şimdi ilaç olarak. Ben crione jel. Clexane kan sulandirici. Estrofem .folik asit ve devit damla kullanıyorum.

C
İm benim aminn çok teşekkür ederim inşallah hepimizin minnak minnak yavruları olur. Bi bakayım net ten neymiş ki acep

Birşey olacak diye korkuyorum ayağa kalkınca geliyor
Canım benim Allah korusun doktora görün hemen istersen bekleme ama korma stres yapmamaya çalış ki kanama değil sonuçta demi leke şuan Dua ediyorum sana hiç bişey olmayacak inşallah sen korma içini ferah tut seninle kalacak bebeğin

Aradım ben hastaneyi kahverengiyse korkmayın dedi ped ile kontrol edin diyor çoğalacak mı dedi çoğalırsa ilaç vereceğim dedi bende yatıyorum işte inşallah birşey olmaz

Aradım ben hastaneyi kahverengiyse korkmayın dedi ped ile kontrol edin diyor çoğalacak mı dedi çoğalırsa ilaç vereceğim dedi bende yatıyorum işte inşallah birşey olmaz
Yat sen canım bişey olma inşallah. Devam ederse leke olarak sana progesteron iğne verir doktorun bu kez sen dinlenmene bak dua et bide iyi takip et kendini leke artıyor mu azalıyor mu rengi nasıl diye tamam mi sıkma canını insalah bişey olmayacak

Şu anda birşey kalmadı canım inşallah da gelmez birdaha 18.günüm bugünde hayırlısı olsun inşallah çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…