Çok sağol çok teşekkür ederim biraz rahatladımHiç korkma benim doktorumun bi hastası vardı transferden iki gün sonra Ankara'dan Adana'ya gitti benimde karnım çok ağrıyodu halada var zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayırt edilmiyor sen canını sıkma boş yere
İkiz olabilir canımKızlar ben bugün sonucumu aldım çok şükür 5.gün embriyosu transferin 10. Günü değerim 400 rabbim tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşlh
Canım ben de 2. Gün adanadan Trabzon'a geldim şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ol desin yeter kafana onu boşuna takma canımInşALLAH ben transferin 3. günü yolculuk yaptım ankaradan evime Çanakkaleye geldim ve acaba tutdumu tutmadımı diye psikolojimi çok bozdum şimdi o durumum geçti ama inş iş işten geçmemiştir yrn adet günüm atlatırsam hâlen bir ümidim var demektir benim için ama bugün belim bayağ adet olacakmışım gbi ara ara ağrıyor bu da beni çok korkutuyor
Benim içimede öyle doğuyo inşlhta öyledir zaten iki embriyo konulmuştu bakalım hayırlısı artık seninki ikizmiİkiz olabilir canım
InşALLAH öyledirCanım ben de 2. Gün adanadan Trabzon'a geldim şükür bir sıkıntı olmadı rabbim ol desin yeter kafana onu boşuna takma canım
Darısı bizlere olsun inşallah tüm bekleyen arkadaşlara ne güzel bir şey hir canı taşımak çok heyecanlıyım bi an önce pit pit ları duymak istiyorum. Sende duyardım inşallah herşey çok yolunda gider Rabbim hayırlı sağlıkla nasip etsin inşallah
Aynilarini kullanıyorum canım inşallah bende pozitifi görürüm :)Amin♡
Canım ne kullanıyorsun şimdi ilaç olarak. Ben crione jel. Clexane kan sulandirici. Estrofem .folik asit ve devit damla kullanıyorum.
İm benim aminn çok teşekkür ederim inşallah hepimizin minnak minnak yavruları olur. Bi bakayım net ten neymiş ki acepeszinbb07 canim insallah bebislerin sana simsıkı tutunmustur guzelce dinlen kafani dinle bak sana ne diyecem internetten arastir suan adini hatirlamiyorum bir tane yag var onu karnina sür masaj yaparak bebeklerini duşun rabbime dua et boyle bir sey okumustum internette her gun uygula bunu ama arastir suan hatirlayamiyorum adini
Aynilarini kullanıyorum canım inşallah bende pozitifi görürüm :)
Inşallah göreceksin hayırlısı ileAynilarini kullanıyorum canım inşallah bende pozitifi görürüm :)
Amin canım stres yapma sakın dinlen su iç Allah büyük bişey olamayacakKızlar benim kahverengi lekelenmem oldu bugün çok korkuyorum şimdi yatıyorum allahım yavrularımızı korusun inşallah
Birşey olacak diye korkuyorum ayağa kalkınca geliyorAmin canım stres yapma sakın dinlen su iç Allah büyük bişey olamayacak
Canım benim Allah korusun doktora görün hemen istersen bekleme ama korma stres yapmamaya çalış ki kanama değil sonuçta demi leke şuan Dua ediyorum sana hiç bişey olmayacak inşallah sen korma içini ferah tut seninle kalacak bebeğinBirşey olacak diye korkuyorum ayağa kalkınca geliyor
Aradım ben hastaneyi kahverengiyse korkmayın dedi ped ile kontrol edin diyor çoğalacak mı dedi çoğalırsa ilaç vereceğim dedi bende yatıyorum işte inşallah birşey olmazCanım benim Allah korusun doktora görün hemen istersen bekleme ama korma stres yapmamaya çalış ki kanama değil sonuçta demi leke şuan Dua ediyorum sana hiç bişey olmayacak inşallah sen korma içini ferah tut seninle kalacak bebeğin
Bi kaç ay sonra inşallah hepimiz cinsiyeti ney acaba deyip heyecan yaparız :) yeterki hepimizin de hayırlı sağlıklı evlatları olsun :)Inşallah göreceksin hayırlısı ile
Yat sen canım bişey olma inşallah. Devam ederse leke olarak sana progesteron iğne verir doktorun bu kez sen dinlenmene bak dua et bide iyi takip et kendini leke artıyor mu azalıyor mu rengi nasıl diye tamam mi sıkma canını insalah bişey olmayacakAradım ben hastaneyi kahverengiyse korkmayın dedi ped ile kontrol edin diyor çoğalacak mı dedi çoğalırsa ilaç vereceğim dedi bende yatıyorum işte inşallah birşey olmaz
Şu anda birşey kalmadı canım inşallah da gelmez birdaha 18.günüm bugünde hayırlısı olsun inşallah çok korkuyorumYat sen canım bişey olma inşallah. Devam ederse leke olarak sana progesteron iğne verir doktorun bu kez sen dinlenmene bak dua et bide iyi takip et kendini leke artıyor mu azalıyor mu rengi nasıl diye tamam mi sıkma canını insalah bişey olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?