• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

İki taneydi evet inşallah rabbim tamamına erdirir inşallah rabbim tüm isteyenlere versin
Amin canım galiba ikisi de tutmuş ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah. Hamile haberlerine bayılıyorum bana çok büyük umut oluyor inşallah isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebislerine

Amin canım galiba ikisi de tutmuş ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah. Hamile haberlerine bayılıyorum bana çok büyük umut oluyor inşallah isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebislerine
İnşallah canım benim ilk transferimde de kan değerlerim çok güzeldi bu rakamlardaydı ama düşükle sonuçlandı inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza alırız 8 mayısta keseyi görmeye gideceğiz rabbim nasip ederse

Inşallah nasip edecektir inanıyorum hiç olumsuz düşünme burada görüyorum 20 30 değeri olup sonra yükselip mis gibi hamilelik yaşayan arkadaşlar var senin değerlerin çok çok güzel geçmişte kötü bir anı olabilir ama bu aynısı olacak demek değil bu sefer inşallah allah yardım eder bebişler seninle olur.
Darısı bizlerin başına olsun inşallah

Inşallah nasip edecektir inanıyorum hiç olumsuz düşünme burada görüyorum 20 30 değeri olup sonra yükselip mis gibi hamilelik yaşayan arkadaşlar var senin değerlerin çok çok güzel geçmişte kötü bir anı olabilir ama bu aynısı olacak demek değil bu sefer inşallah allah yardım eder bebişler seninle olur.
Darısı bizlerin başına olsun inşallah
İnşallah rabbim herkese nasip etsin rabbim yazdıysa zaten olur o istemedikten sonra biz ne yapsak olmaz canım

Merhaba kızlar lütfen cevap yazın:KK43: bir tane düşügum vardı. Tekrar hamile kaldım fakat 9 haftalık kalbi durmuş. Bende 2 gen heterozgot. Kan pıhtılaşması var yani. Hoş gün asprin içmeme ve iğne kullanmama rağmen kalp atımı durdu. Bende artık kromozom bozukluğundan şüpheleniyorum. Kromozom bozukluğu olup tüp bebek ile bebeği olan var mı. lütfen cevap verin :-(((
merhaba canm..eşim de de kromozom bozuklugu var..3. tüp bebek denemiz yapiyoruz..işimiz zor olduğunu söyledi doktorumuz..
kromozom tahlili yapsanız en azından garanti olur ..bende de kan pihtilasmasi var igne kullanmak yeterli olunur dedi doktorumuz..kromozom bozuklugu olup normal bir gebelik ve sağlık bebek dünyaya getiren illa ki vardır ama zor bir durum..Allah yardımcınız olsun

Benimde 18yumurtadan 3 tanesi kalmıştı doktorum sperm genetiğinde bozukluk var büyük ihtimal dedi 3 tanesi 5.günr kaldı ama çok da iyi değilmiş durumları doktorum pek umutlu değil sonuçtan salı günü transferim olacak ama ben de tüm umudumu heyecanımı yitirmiş bulunmaktayım kromozom bozukluğunda süreç çok uzayacak DNA testleri yapmamız gerecek tutmazsa dedi Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin zamanı gelince elbet olacaktır hamile kalan arkadaşların haberlerine çok sevindim darısı bizlerin de başına inşallah

merhaba canm..eşim de de kromozom bozuklugu var..3. tüp bebek denemiz yapiyoruz..işimiz zor olduğunu söyledi doktorumuz..
kromozom tahlili yapsanız en azından garanti olur ..bende de kan pihtilasmasi var igne kullanmak yeterli olunur dedi doktorumuz..kromozom bozuklugu olup normal bir gebelik ve sağlık bebek dünyaya getiren illa ki vardır ama zor bir durum..Allah yardımcınız olsun
canım hem esinde hem sende mi var kromozom bozukluğu. İnşallah yoktur bizde ya:-(

Benim engelli bir kizim var, ve cok zor zamanlar yasadik, 1 yasina geldiginde ölümden döndü, esimle ozaman pgt yapmaya karar verdik, benden kaynanlaniyor kromozomlarda bozukluk var, ve ben bunu bilmiyordum, bilseydim esimle evlenmezdim kimseye bunlari cektirmek istemezdim
Ilk pgt tedavisi olumlu sonuc oldu, ve Rabbim ikinci kizimizi nasip etti, saglikli bi hamilelik gecirdim
Rabbim büyük, insAllah mevlam hepimize nasip eder, hersey kismet, imtihan dünyasi, engelli kizim 9 yasina girdi ve cok büyük imtihanlar atlattik herzaman sabir ve sükür

Sağol canım Allah rzi olsun :) salı günü transferim olacak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Aaa çok az kalmış hadi gözün aydın canım. Bu sefer olacak Allahin izniyle♡ masaya yatinca El-Mübdi (cellecellalühü) ve Kün fe yekün Rabbi hibli minesalihin oku ..

Benim engelli bir kizim var, ve cok zor zamanlar yasadik, 1 yasina geldiginde ölümden döndü, esimle ozaman pgt yapmaya karar verdik, benden kaynanlaniyor kromozomlarda bozukluk var, ve ben bunu bilmiyordum, bilseydim esimle evlenmezdim kimseye bunlari cektirmek istemezdim
Ilk pgt tedavisi olumlu sonuc oldu, ve Rabbim ikinci kizimizi nasip etti, saglikli bi hamilelik gecirdim
Rabbim büyük, insAllah mevlam hepimize nasip eder, hersey kismet, imtihan dünyasi, engelli kizim 9 yasina girdi ve cok büyük imtihanlar atlattik herzaman sabir ve sükür
Rabbim kolaylik versin..kızlarınizi sağlıklı ömürler nasip etsin..

Kızlar bayramdan sonra tüp bebek yaptırmak istiyorum ama tam bayram da adet olcam galiba..geciktirici kullansam sorun olur mu acaba..kacgun gecikme olur onu da bilmiyrm

Arkadaşlar benim dün 8. Günümdü 2-3damla açık kahve lekem oldu bugün sabah çok açık kahveydi sonra beyaza döndü çok moralim bozuldu varmı böyle bişey yaşayan karnımdada hafif Ağrı'lar var tutmadımıki diye düşünüyorum yarında test günüm

Arkadaşlar benim dün 8. Günümdü 2-3damla açık kahve lekem oldu bugün sabah çok açık kahveydi sonra beyaza döndü çok moralim bozuldu varmı böyle bişey yaşayan karnımdada hafif Ağrı'lar var tutmadımıki diye düşünüyorum yarında test günüm
Yerleşme kanamasidir inşallah canim bozulmasın moralin..

Back