- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- 33
Transferin kacinki günü ki canim daha..arkadaslar bisey soyleyin erken degilmi sizcedeMaalesef 2 cikti
6.ci gunu cnmTransferin kacinki günü ki canim daha..arkadaslar bisey soyleyin erken degilmi sizcede
evet evet canım merak etme, ertesi gün normale döndüm, hayat devam ediyor, ben de hayıt içmeye başladım, arı sütü bal polen karışımı aldım. eşime macun ve çakşır aldım, o zaten vitamin de alıyor... bu ayları da boş geçirmeyelim dedim madem bu yola başkoyduk... inşallah hiçbir sorun çıkmaz, tam vaktinde transfer ederler ve tutunur sana bebişler:)Sağol canım sorduğun için adetin 7. Günü bugün inşallah bu ay bi sorun olmazsa transferim yapılacak canım. Sen nasılsın toparlanabildin mi
Cokkk erkenn:)6.ci gunu cnm
Maalesef sonuç negatif çok üzüldüm ama yapacak bişey yok. İlk denemem ve 7 tane embriyom kaldı. İnşallah bundan sonrası hayırlı olur. Sende sağ Salim bebişini kucağına alırsın inşallah. Görüşmek dileğiyle güzel haberlerle...inş yarın 500 ü üstünde alırsın inşş banada haber wer
inşallah canım, kendini üzmeden sıkmadan bekle ama olur muSelam kızlar.... Bugün 14. Günüm ve kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 9 çıktı çok düşük olmakla birlikte minicikte olsa bir ihtimal daha var persembe günü bir tahlil istediler... inşallah o küçücük umut kocaman bir mucizeye döner...
Bende seni soracaktim aklima geldi insallah guzel gaberilerini aliriz brnde bu ay baslayacaktim ufak kist olusmus ilac kullaniyorum bi sorun cikmazsa haziranda basliyoruz senin kac tane yumurtan olusmustu canim kaci dollendiSağol canım sorduğun için adetin 7. Günü bugün inşallah bu ay bi sorun olmazsa transferim yapılacak canım. Sen nasılsın toparlanabildin mi
Teşekkür ederim canım. Elimden geldiğince umutla beklemeye devam edicem inşallah Rabbim hayırlı olanı nasip eder...inşallah canım, kendini üzmeden sıkmadan bekle ama olur mu
Merhaba benimde bugün 15. Günüm benim 11. Günde 100 çıktı ve bugün yapılan teste yine aynı değer çıktı. Merak ettim değeriniz tam olarak 0.9 mu 90 mı ?Bana da umut oldun. Sizin için sevindim umudunuzu kaybetmeyin.Selam kızlar.... Bugün 14. Günüm ve kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 9 çıktı çok düşük olmakla birlikte minicikte olsa bir ihtimal daha var persembe günü bir tahlil istediler... inşallah o küçücük umut kocaman bir mucizeye döner...
kaç çıktı değerinn cnm ?Maalesef sonuç negatif çok üzüldüm ama yapacak bişey yok. İlk denemem ve 7 tane embriyom kaldı. İnşallah bundan sonrası hayırlı olur. Sende sağ Salim bebişini kucağına alırsın inşallah. Görüşmek dileğiyle güzel haberlerle...
cnm senn değer,n 100mü çıktı 0.100 mü çıktıMerhaba benimde bugün 15. Günüm benim 11. Günde 100 çıktı ve bugün yapılan teste yine aynı değer çıktı. Merak ettim değeriniz tam olarak 0.9 mu 90 mı ?Bana da umut oldun. Sizin için sevindim umudunuzu kaybetmeyin.
11. Günle aynı 100 hiç yükselme olmamış. Sizin herşey yolundadır umarım. Teşekkür ediyorum. Sağlıcakla ve bebişli kalın.kaç çıktı değerinn cnm ?
ama ne düşüo ne artıo çok entersan bir durum hani 100 olmuş ama artmıoda düşmüoda kimyasalda bile düşmesi lazım11. Günle aynı 100 hiç yükselme olmamış. Sizin herşey yolundadır umarım. Teşekkür ediyorum. Sağlıcakla ve bebişli kalın.
Sağol canım toplama yapıldıktan sonra rahmin içine sıvı verip bakmıştı doktorum bi terslik olmadigi için bu ay yapalım diye düşündük bakalım büyük ihtimal mayısın 2-3 de olacak diye düşünüyorum inşallah tutunur bebislerim 5 yumurta gelişti canım 4 tanesi dollendi çok şükür ama 3. Gün embriyosu hepsi de nefes verecek olan Rabbim inşallah bu kez yüzümüz gülecek :) sende inşallah başlarsınız canım çok güzel çok heyecanlı bi o kadarda stresli ama herşey güzel geçer inşallahBende seni soracaktim aklima geldi insallah guzel gaberilerini aliriz brnde bu ay baslayacaktim ufak kist olusmus ilac kullaniyorum bi sorun cikmazsa haziranda basliyoruz senin kac tane yumurtan olusmustu canim kaci dollendi
Amin kuzum en güzelini yapmışsın. Bizim tükenme hakkımız yok anne olmak istiyorsak her yeni gün yeniden doğup dirilmeliyiz çünkü biz güçlü kadinlar izevet evet canım merak etme, ertesi gün normale döndüm, hayat devam ediyor, ben de hayıt içmeye başladım, arı sütü bal polen karışımı aldım. eşime macun ve çakşır aldım, o zaten vitamin de alıyor... bu ayları da boş geçirmeyelim dedim madem bu yola başkoyduk... inşallah hiçbir sorun çıkmaz, tam vaktinde transfer ederler ve tutunur sana bebişler:)
Tesekkur ederim. Değer dokuz.. tüp bebeklerde 5 in üstünde gebelik olabilme ihtimali olduğunu söyledi tüp bebek merkezim onun için perşembe tekrar kan tahlili istedi eğer 2 katı fazlasına çıkarsa gebiş olma ihtimalim yukselicek.. inşallah sizin içinde hayırlısı olur. Umut her zaman vardır...Merhaba benimde bugün 15. Günüm benim 11. Günde 100 çıktı ve bugün yapılan teste yine aynı değer çıktı. Merak ettim değeriniz tam olarak 0.9 mu 90 mı ?Bana da umut oldun. Sizin için sevindim umudunuzu kaybetmeyin.
Ayy cok sevindim canim guzel haberlerini bekliyorum senin icinde dua edecem ikizlerin olsun insallahSağol canım toplama yapıldıktan sonra rahmin içine sıvı verip bakmıştı doktorum bi terslik olmadigi için bu ay yapalım diye düşündük bakalım büyük ihtimal mayısın 2-3 de olacak diye düşünüyorum inşallah tutunur bebislerim 5 yumurta gelişti canım 4 tanesi dollendi çok şükür ama 3. Gün embriyosu hepsi de nefes verecek olan Rabbim inşallah bu kez yüzümüz gülecek :) sende inşallah başlarsınız canım çok güzel çok heyecanlı bi o kadarda stresli ama herşey güzel geçer inşallah
Bizim orda güzel dua edene ağzın bal yesin derler. :) senin de ağzın bal yesin emi çifter çifter çocuklarımiz olsun inşallah hepimizin de . İyi beslenmek canım çok iyi beslenmeye yürüyüş yap havalar güzel pozitif ol tadını çıkar tedavinin ne kadar mutlu olursan o kadar mutlu bebislerin olurAyy cok sevindim canim guzel haberlerini bekliyorum senin icinde dua edecem ikizlerin olsun insallah) bende simdiden heyecanlanmaya basladim senin dedigin arisutu karisiminada basladim bugunde avakado yedim haftanin 3 gunu yiyecem bakalim daha diger yaptiklarimi zaten biliyorsun onceki yazimda insallah bu yil burdaki herkesin hamilelik haberini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?