Ayyy canim benim :) adanadaki doktorumda oyle demisti stres yok hergun 1 saat yuruyus dengeli beslenme demisti hatta beslenmeyle ilgili yazili kagit vermisti :)insallah hepimiz icin guzel seyler olurBizim orda güzel dua edene ağzın bal yesin derler. :) senin de ağzın bal yesin emi çifter çifter çocuklarımiz olsun inşallah hepimizin de . İyi beslenmek canım çok iyi beslenmeye yürüyüş yap havalar güzel pozitif ol tadını çıkar tedavinin ne kadar mutlu olursan o kadar mutlu bebislerin olur
Canım sen estrofem kullanıyormuydunKizlar gunaydin benmde bu 8ci gunum idrar testi yaptim negatif cikti artik inaniyorum ki tutmadi gercekten sizden guzel hbrler bekliyorum
Evt cnm bide crione jelCanım sen estrofem kullanıyormuydun
Benimde test günüm bugün nedense hiç umudum yok içimde çok korkuyorumEvt cnm bide crione jel
hadi bakalım inşallah yüksek yüksek değerler gelir bugün arkadaşlarBenimde test günüm bugün nedense hiç umudum yok içimde çok korkuyorum
İnşallah ama çok korkuyorum ben bugünhadi bakalım inşallah yüksek yüksek değerler gelir bugün arkadaşlar
allahım yüzünü güldürsünKızlar kanı verdim bekliyorum çok huzursuzum
Amin inşallah 2.denemem bu sefer olsa keşke allahım herkesin duasını kabul etsin inşallahallahım yüzünü güldürsün
amin cnmAmin inşallah 2.denemem bu sefer olsa keşke allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah
Nerde yaptırdınız gözünüz aydınKızlar sonuç pozitif Allah'ıma şükürler olsun kan değerim 1452
Bugün test günümde hastanede yaptırdımNerde yaptırdınız gözünüz aydın
Tüpü nerde yaptırdınız? Daha önce yazdıysanız dikkat etmedim okumadım gecmis yazıları:)Bugün test günümde hastanede yaptırdım
Eskişehir Acıbadem de yaptırdımTüpü nerde yaptırdınız? Daha önce yazdıysanız dikkat etmedim okumadım gecmis yazıları:)
bende acıbademe gidiyorum oranın doktorları gercekten daha iyiler en azından istanbulda gayet insancıllar :)Eskişehir Acıbadem de yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?