2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Ayyy canim benim :) adanadaki doktorumda oyle demisti stres yok hergun 1 saat yuruyus dengeli beslenme demisti hatta beslenmeyle ilgili yazili kagit vermisti :)insallah hepimiz icin guzel seyler olur

Kizlar gunaydin benmde bu 8ci gunum idrar testi yaptim negatif cikti artik inaniyorum ki tutmadi gercekten sizden guzel hbrler bekliyorum

Test gunum aslinsa cumartesi ama ben bgn predictor erken gebelik testi aldim kurtlandim..ancak odaklaninca gorebilecegim kadar silik 2.bir cizgi var.her bakista gorunuyo foto da cektim ama yukleyemedim.bu kadar silik yani nerdeyse yok gibi bir cizgi bile gecerli midir yoksa benim gozumun goresi mi var))

Ben bir tüp merkeziyle görüştüm ne doktordan ne ortamdan memnun kaldim içime hic sinmedi gerçekten tamamyile para odaklı bir merkezdi. Suan baska bir doktotla bir yola girdik kendisindem Allah razi olsun cok güzel yönlendirmeler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…