Evet çok iyiler ben çok memnunun cumartesi günü tekrar kan vericem işte yükselecek mi diye bakıcazbende acıbademe gidiyorum oranın doktorları gercekten daha iyiler en azından istanbulda gayet insancıllar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok iyiler ben çok memnunun cumartesi günü tekrar kan vericem işte yükselecek mi diye bakıcazbende acıbademe gidiyorum oranın doktorları gercekten daha iyiler en azından istanbulda gayet insancıllar :)
yükselir Allahın izniyle Allah kucagınıza almayıda nasip etsinEvet çok iyiler ben çok memnunun cumartesi günü tekrar kan vericem işte yükselecek mi diye bakıcaz
maşallah değerin çok ii kaçıncı günündüEvet çok iyiler ben çok memnunun cumartesi günü tekrar kan vericem işte yükselecek mi diye bakıcaz
Amin canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin allahım tamamına erdirsin inşallahyükselir Allahın izniyle Allah kucagınıza almayıda nasip etsin
Bugün 12.günüm canımmaşallah değerin çok ii kaçıncı günündü
maşallah gününe göre değeri çok ii tek transfer mi çft miiBugün 12.günüm canım
Çift canım benim ilk transferimde de değerim böyleydi canım ama düşükle sonuçlanmıştı inşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah bu sefermaşallah gününe göre değeri çok ii tek transfer mi çft mii
Gözünüz aydın Allah kucagınızı almayıda nasip etsin nerde yaptırmıştınız tüpü?Merhaba arkadaşlar dün pozitifi gördükten sonra ilk muayene günümdü. Keseyi gördük 2 kesemiz var Allah nasip ederse ikiz
Gözünüz aydın pozitif sonucu aldıktan kaç gün sonra keseyi görmeye gittiniz birde alttan mı muayene ediyorlar yineGözünüz aydın Allah kucagınızı almayıda nasip etsin nerde yaptırmıştınız tüpü?
Teşekkür ederim. Bursa Acıbadem de yaptırdımGözünüz aydın Allah kucagınızı almayıda nasip etsin nerde yaptırmıştınız tüpü?
13. Günümde beta hcg bakıldı değerim 599 su. 10 gün sonra keseyi gördük vajinal ultrason ileGözünüz aydın pozitif sonucu aldıktan kaç gün sonra keseyi görmeye gittiniz birde alttan mı muayene ediyorlar yine
İnşallah rabbim tamamına erdirsin benim 12.gün kan değerim 1452 idi yarın tekrar kalan vereceğim 10 gün sonrada kontrole çağırdılar13. Günümde beta hcg bakıldı değerim 599 su. 10 gün sonra keseyi gördük vajinal ultrason ile
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel değerlerin iki embriyo mu transfer olmuştun? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.İnşallah rabbim tamamına erdirsin benim 12.gün kan değerim 1452 idi yarın tekrar kalan vereceğim 10 gün sonrada kontrole çağırdılar
İki taneydi evet inşallah rabbim tamamına erdirir inşallah rabbim tüm isteyenlere versinHayırlı uğurlu olsun çok güzel değerlerin iki embriyo mu transfer olmuştun? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.