• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

eszinbb07 eszinbb07 nasılsın canım ne aşamadasin. İnşallah bu sefer nasip olacak canım. Herşey gönlünce olsun ♡

Selam kızlar... Bu gün 2. Kan tahlili sonucumda ilk yaptırdığım ile aynı çıktı. Değer dokuz ne çıkıyor ne düşüyor daha önce başına böyle bir şey gelen var mi aranızda ya da tanıdığınız

Merhaba kızlar lütfen cevap yazın:( bir tane düşügum vardı. Tekrar hamile kaldım fakat 9 haftalık kalbi durmuş. Bende 2 gen heterozgot. Kan pıhtılaşması var yani. Hoş gün asprin içmeme ve iğne kullanmama rağmen kalp atımı durdu. Bende artık kromozom bozukluğundan şüpheleniyorum. Kromozom bozukluğu olup tüp bebek ile bebeği olan var mı. lütfen cevap verin :-(((

İnşallah rabbim tamamına erdirsin benim 12.gün kan değerim 1452 idi yarın tekrar kalan vereceğim 10 gün sonrada kontrole çağırdılar
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel değerlerin iki embriyo mu transfer olmuştun? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Back