• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Yok canım. Başlamiycam.bitkisel çözümler denemeye calisicam.başka bir forumda gördüm. İstanbul baharat diye bir yer varmış. Bu kezde şansımı oradan deniycem ama daha sonra
Hakkiniz
Kizlsr bu sabah ultra hassas idrar testi yaptim 6ci gunum negatif cikti cok cnm sikildi
Canim herkes erken olduğunu söylüyor rahat ol.10.gunden once yspmasaydin keske.bekle üzülme hemen

Benim bugun 8.gunum..acikcasi saldim kendimi ben:) orta kalite embriyo dediklerinden sonra zaten olmaz gibi dusunmustum bi de geri kalanlarin 4.gun olduklerini de ogrendim tuzu biberi oldu.normal hayatima devam eger pozitif cikarsa sasiricam ne bileym bir garip takinti oldu sanirim:)surekli negatif dusunmuyom zaten sadece her an var gibi dusunemiyorum.iste boyle bir durumdayiimm

iki günde 100mü çıktı yoksa 100 düşük bir değer değil pazartesi mi tekrarlıcaksın
Test yarın 15. Gün olacak değerler konusunda çok araştırdım kafamda çok karıştı tam değer 500 olmalıymış benim 11. Günde 100 çıktı ve düşük dedi doktor.Benim gibi bu durumda olan varmı.?

Test yarın 15. Gün olacak değerler konusunda çok araştırdım kafamda çok karıştı tam değer 500 olmalıymış benim 11. Günde 100 çıktı ve düşük dedi doktor.Benim gibi bu durumda olan varmı.?
hayr değerin 11 güne göre düşük değil buugn benm 14 günüm 479 çıktı doktor tamamdr tekrarlamana gerek yok dedi canını sıkma

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne kadar maliyeti var paylaşırsanız sevinirim
Yaptırdığım kliniğe göre değişebiliyor sgk ile anlaşması olan klinikler daha uygun oluyor ama anlaşması olmayan klinikler 7-9 bin arası değişiyor tabi bu tedaviye de bağlı sorun neyse ona göre bir yol izleniyor ilaçlar hastaya göre değişiyor o yüzden fiyatta değişiyor canim

Yaptırdığım kliniğe göre değişebiliyor sgk ile anlaşması olan klinikler daha uygun oluyor ama anlaşması olmayan klinikler 7-9 bin arası değişiyor tabi bu tedaviye de bağlı sorun neyse ona göre bir yol izleniyor ilaçlar hastaya göre değişiyor o yüzden fiyatta değişiyor canim
sen ne durumdasın canım hiç soramadım kendi derdimden, bu aya transferin yapılacak mı

Back