Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzindan bal damliyo insallah cnm insallah tutunuyordurlarErken canım ağrılar normal düşünme bu kadar tutunuyordur bebişler
Allah yardımcın olsun cnm.Rabbim bu sefer yüzünü guldursun inşallah..nerde yaltirdin canimSelam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim transferim 17.04.2017 pazartesi günü yapıldı şuanda bekleme sürecindeyim , daha önce 2 tane başarısız tüp bebek denemem oldu doktorum bu sefer 3 tane embriyo transferi yaptı, daha öncekilerde crinone jel, estrofem tablet, ve hibor iğne kullanıyordum bu seferki transferimde bunlara ek olarak climare östrojen bantta kullanmaya başladım, doktorum bunu neden verdi sormayıda unuttum açıkçası, bugün 6. Günüm ,ilk gün yattım dinlendim 2. Günden itibaren yürümeye dolaşmaya başladım, dünden beri adet olacak ışım gibi bir sancı , kasıklarımda batma, sızlama var sanki içerde küçük biryer koparılıyor gibi, bugün hafif hafif yanma hissi başladı adım atarken küçük küçük batmalar hissediyorum bana dua edin kızlar olurmu? Bu 3. Denemem Biz çok istiyoruz ama Allahım hayırlı olanıversin...bu arada östrojen bantlarının faydası nedir acaba?
Ilki bana 7000 e mal oldu simdi dondurulmis 2500Tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne kadar maliyeti var paylaşırsanız sevinirim
Ben sadece crinone jel ve estrofem kullaniyoum bide tabii folikasit bu banti ilk defa duydum allahm hayirlisiyla bizi evlatlarimiza kavustursun insallahAllah yardımcın olsun cnm.Rabbim bu sefer yüzünü guldursun inşallah..nerde yaltirdin canim
Benim de bi fikrim yok canım.nerde yaptırdın canım neka da ra geldiBen sadece crinone jel ve estrofem kullaniyoum bide tabii folikasit bu banti ilk defa duydum allahm hayirlisiyla bizi evlatlarimiza kavustursun insallah
Rabbim inşallah sana da bizlere de bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ileBende bugün transferimi oldum vanada dua edin kızlar 2 mayıs test tarihim
Amiiiinnn canm inşallh rabbim tüm evlat hasreti çekenlerle beraber versinRabbim inşallah sana da bizlere de bu mutluluğu yaşatsın hayırlısı ile
Yok canım. Başlamiycam.bitkisel çözümler denemeye calisicam.başka bir forumda gördüm. İstanbul baharat diye bir yer varmış. Bu kezde şansımı oradan deniycem ama daha sonraCanım benim cok u üzüldümRabbim inşallah bidaha yasatmaz.hayırlısı canım hepsi Allah tan..basliycak misin yeniden
Beylikduzu medicana dondurulmus 2500 tuttu cnmBenim de bi fikrim yok canım.nerde yaptırdın canım neka da ra geldi
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 nisanda tüp bebek transferi yapıldı. Dün evde test yaptım sonuç negatif.. bu sabah regl öncesi yaşadığım titreme ile uyandım... çok endişeliyim...[/QUOTE. Selam bende 10 nisanda transfer oldum.Evde yapılan test çok güvenli olmayabilir bence kan testini bekle ben 10. Gün kan testi yaptırdım değer düşük çıktının yüzden 15. Günü bekliyorum.Moralini yüksek tut ve bol dua et ve en önemlisi inan.Rabbim hepimize nasip etsin.
M
Sonicunuz cikmasimi daha hayirlisi olsun umarim bebeginiz sizinledirMerhabalar , bende 10 nisanda
İlk transferimi oldum ve hayırlısıyla bekliyoruz.Umut ediyorum ki ilk denemede bebeklerim tutunur.Eşim ve bende bir sorun yok tıptaki durumu sebepsiz inferlite.Yaş nedeniyle tüp bebek yaptık zira zamanımız kalmadı.Malesef iş ve kariyer nedeniyle geç evlilik ve çocuk düşünememek sonuç ,zaman çok acımasız.Keşkelerim yok artık ve umutluyum.Herkese Rabbim nasip etsin ve arattırmasın.Sevgiyle ve bebişli kalın.
İlk 10 günlük testi yaptık ama biraz değerler beklenin altında.Doktorum bazen bu durumların yaşandığını söyledi ve ikinci 15. Gün testine bakalım dedi.Bende araştırdım 2 gün içinde bile değer 2 katına çıkabiliyormuş.Moral çok önemli.Bakalım hayırlısı.Sonicunuz cikmasimi daha hayirlisi olsun umarim bebeginiz sizinledir
hyrlı olsun bnm de 10 nisan transferim bende ikinci kan için beklyrm ilk testini kaçıncı gün yaptın kaç çıktıİlk 10 günlük testi yaptık ama biraz değerler beklenin altında.Doktorum bazen bu durumların yaşandığını söyledi ve ikinci 15. Gün testine bakalım dedi.Bende araştırdım 2 gün içinde bile değer 2 katına çıkabiliyormuş.Moral çok önemli.Bakalım hayırlısı.
hyrlı olsun bnm de 10 nisan transferim bende ikinci kan için beklyrm ilk testini kaçıncı gün yaptın kaç çıktı
Sizinde hayırlı olsun.10. Günün ertesi 11. Gün yaptırdım değer 100 ve negatif bir durum ama doktor beklemem gerektiğini söyledi.Moralimi yüksek tutuyorum ve beta hcg oranını yükselten besinler tüketiyorum.Havuç suyu,ananas suyu yada meyve olarak tüketiyotum.Kabak çekirdeği ve dere otu.Ne diyelim Allahtan umut kesilmez böyle mübarek günde Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin.hyrlı olsun bnm de 10 nisan transferim bende ikinci kan için beklyrm ilk testini kaçıncı gün yaptın kaç çıktı
Hayirlisi olsun cnm 100 un dusuk bi deger oldugunu hoc dusunmemistim acikcasi benimde yarin 6 ci gunum baktirsam cikarmi acabaSizinde hayırlı olsun.10. Günün ertesi 11. Gün yaptırdım değer 100 ve negatif bir durum ama doktor beklemem gerektiğini söyledi.Moralimi yüksek tutuyorum ve beta hcg oranını yükselten besinler tüketiyorum.Havuç suyu,ananas suyu yada meyve olarak tüketiyotum.Kabak çekirdeği ve dere otu.Ne diyelim Allahtan umut kesilmez böyle mübarek günde Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin.
iki günde 100mü çıktı yoksa 100 düşük bir değer değil pazartesi mi tekrarlıcaksınSizinde hayırlı olsun.10. Günün ertesi 11. Gün yaptırdım değer 100 ve negatif bir durum ama doktor beklemem gerektiğini söyledi.Moralimi yüksek tutuyorum ve beta hcg oranını yükselten besinler tüketiyorum.Havuç suyu,ananas suyu yada meyve olarak tüketiyotum.Kabak çekirdeği ve dere otu.Ne diyelim Allahtan umut kesilmez böyle mübarek günde Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin.