HakkinizYok canım. Başlamiycam.bitkisel çözümler denemeye calisicam.başka bir forumda gördüm. İstanbul baharat diye bir yer varmış. Bu kezde şansımı oradan deniycem ama daha sonra
Canim herkes erken olduğunu söylüyor rahat ol.10.gunden once yspmasaydin keske.bekle üzülme hemenKizlsr bu sabah ultra hassas idrar testi yaptim 6ci gunum negatif cikti cok cnm sikildi
Yarin raporum bitio ona uzuluyorum raporum bitmeden belli olsaydi cok iyi olurdu kabin memuruyum ucmak ostemiyorum eger hamileysem cunkuHakkiniz
Canim herkes erken olduğunu söylüyor rahat ol.10.gunden once yspmasaydin keske.bekle üzülme hemen
Test yarın 15. Gün olacak değerler konusunda çok araştırdım kafamda çok karıştı tam değer 500 olmalıymış benim 11. Günde 100 çıktı ve düşük dedi doktor.Benim gibi bu durumda olan varmı.?iki günde 100mü çıktı yoksa 100 düşük bir değer değil pazartesi mi tekrarlıcaksın
Ilki bana 7000 e mal oldu simdi dondurulmis 2500
Beylikduzu medicana dondurulmus 2500 tuttu cnm
hayr değerin 11 güne göre düşük değil buugn benm 14 günüm 479 çıktı doktor tamamdr tekrarlamana gerek yok dedi canını sıkmaTest yarın 15. Gün olacak değerler konusunda çok araştırdım kafamda çok karıştı tam değer 500 olmalıymış benim 11. Günde 100 çıktı ve düşük dedi doktor.Benim gibi bu durumda olan varmı.?
Yaptırdığım kliniğe göre değişebiliyor sgk ile anlaşması olan klinikler daha uygun oluyor ama anlaşması olmayan klinikler 7-9 bin arası değişiyor tabi bu tedaviye de bağlı sorun neyse ona göre bir yol izleniyor ilaçlar hastaya göre değişiyor o yüzden fiyatta değişiyor canimTüp bebek yaptıran arkadaşlar ne kadar maliyeti var paylaşırsanız sevinirim
Canım hayırlı olsun inşallah şu mübarek günlerin hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlarin olurBende bugün transferimi oldum vanada dua edin kızlar 2 mayıs test tarihim
sen ne durumdasın canım hiç soramadım kendi derdimden, bu aya transferin yapılacak mıYaptırdığım kliniğe göre değişebiliyor sgk ile anlaşması olan klinikler daha uygun oluyor ama anlaşması olmayan klinikler 7-9 bin arası değişiyor tabi bu tedaviye de bağlı sorun neyse ona göre bir yol izleniyor ilaçlar hastaya göre değişiyor o yüzden fiyatta değişiyor canim
Çok teşekkür ederim.İçime su serptin.Yarın test günüm inşallah iyi haber alırım.Senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.hayr değerin 11 güne göre düşük değil buugn benm 14 günüm 479 çıktı doktor tamamdr tekrarlamana gerek yok dedi canını sıkma
inş yarın 500 ü üstünde alırsın inşş banada haber werÇok teşekkür ederim.İçime su serptin.Yarın test günüm inşallah iyi haber alırım.Senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.
Çok tşk ederim hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıyla inşlh canım benimCanım hayırlı olsun inşallah şu mübarek günlerin hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlarin olur
Birazdaha izin alabilsen keskeYarin raporum bitio ona uzuluyorum raporum bitmeden belli olsaydi cok iyi olurdu kabin memuruyum ucmak ostemiyorum eger hamileysem cunku
Esimi bekliyorum kan tahlili yaptormaya gidicem bi umut belki 3 5 biseuler cikarBirazdaha izin alabilsen keske
Insallah cikar canim ama boyle 7.günün de tahlil yapip negatif cikip sonrasinda hamile oldugunu ogrenmis birçok kisi var.sen bilirsin ama uzulme diye diyrmEsimi bekliyorum kan tahlili yaptormaya gidicem bi umut belki 3 5 biseuler cikar
Sağol canım sorduğun için adetin 7. Günü bugün inşallah bu ay bi sorun olmazsa transferim yapılacak canım. Sen nasılsın toparlanabildin misen ne durumdasın canım hiç soramadım kendi derdimden, bu aya transferin yapılacak mı
Maalesef 2 ciktiInsallah cikar canim ama boyle 7.günün de tahlil yapip negatif cikip sonrasinda hamile oldugunu ogrenmis birçok kisi var.sen bilirsin ama uzulme diye diyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?