• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

osqemm osqemm şimdi gördüm 5.gün embriyosu 13 nisanmış, benden iki gün sonra. Ben ilk günden beri çekiyorum ağrıları ama son iki gündür daha yoğun oldu. Dr um bu ağrıların iyi olduğunu söyledi, yerleşmesi için içerde savaştığını gösterir dedi, pozitif olmaya çalış korkma lütfen güzel haberler vericez inşallah burada.
Inşallah yeterli yerleştim ağrı olsun beraber mutlu haberlere inşallah..

Diger aya mi kaldi yani transferin.benimde cok yumurtlamam olmus bi dahaki aya transfer etcekler zaten
Evet yumurta toplamadan sonra 21 günlük bir hap veriyor doktor sonra lucrin adında bir iğneye başlıyoruz 4 5 gün sonra adet görüyorsun 20 gün sonra transferin oluyor yanı Benim 45 gün sonra falan transferim olmuştu

Sagol canim.sanada gecmis olsun.ohss nasil oldun yani belirtileri neydi sende.ve kacinci günü fark edildi
Ben transferden sonra oldum ohss karın sisligi ve nefes almada zorluk çektim saga sola donemedim çok zor allah kimseye vermesin suan bekliyorum sonucumu

Normalse korkmam ama ohss den korkuyorum.cuma kontrolum var gerci ama ohss olsa belli olur dimi bi sekilde
Benim de yumiler normalden fazlaydı ama senin ki kadar değildi okudum yazdıklarını seninkiler benden de çok çok fazla maşallah hepsine benim bebisler 5.gun uyutuldular
Opu dan sonra 3 gün oturup kalkarken acim agrım oldu onun dışında bi agrım olmadi
Ohss hafif geçti benim fazla yumisi olan herkes oluyormuş o agir ohss çok nadir görülüyormuş benim hafif geçti sanırım 4. Gün gibi karnım şişti biraz yemek yedikten sonra nefes alamıyor gibi oluyordum belki de psikolojik de olabilir benimki :))))) opu nun 11.gunu regl oldum şu an hiç şişlik felan kalmadi kusma olayım da 2 gündür yok cuma kontrolüm var bakalım ne zaman transfer olucam çok heyecanlıyım
Hepimizin duaları kabul olur inşallah bu kadar emek çaba boşa gitmesin diliyorum

Bir de bana bol su bol protein beslen demişti tavsiye ederim. Kan sulandirici iğne de vermişti 7 gün kullandım onlarda hafif geçmesine neden oldu diye düşünüyorum hatta dünden beri etrafındakiler sen zayıfladın diyorlar :))))))) oysa ki suuuuu doluydum:))))) onlar gitti diyemiyorum

Şimdi 15 Nisan da tekrar transferim oldu şimdi sonuç günümü bekliyorum hiç belirtim yok
Geçmiş olsun sanada banada igne verdi dostinex hapverdi kansulandirici kullanıyorum bendende 3kilo su cekti öyle rahatladım yoksa çok kotuydum şimdi daha iyiym ama bugün kontrolün vardı su varmış ama çok yoğun değil dedi şimdi heyecanla cumartesi yi bekliyorum hayırlısı bakalm

Bir de bana bol su bol protein beslen demişti tavsiye ederim. Kan sulandirici iğne de vermişti 7 gün kullandım onlarda hafif geçmesine neden oldu diye düşünüyorum hatta dünden beri etrafındakiler sen zayıfladın diyorlar :))))))) oysa ki suuuuu doluydum:))))) onlar gitti diyemiyorum
Aynen banada öyle dedi ayran su devamlı içtim protein ağırlıklı azar azar ye dedi birazda öyle atlattım sürekli su içip idrarla atmaya calistim bir hafta oldu benimde dünden beri agrim var adet olucam gibi bakalm

Geçmiş olsun sanada banada igne verdi dostinex hapverdi kansulandirici kullanıyorum bendende 3kilo su cekti öyle rahatladım yoksa çok kotuydum şimdi daha iyiym ama bugün kontrolün vardı su varmış ama çok yoğun değil dedi şimdi heyecanla cumartesi yi bekliyorum hayırlısı bakalm
Herşeyin hayırlısı olsun rabbime bol bol dua et ben öyle yapıyorum hayırlısı değilse rabbim nasip etmez zaten

Benim de yumiler normalden fazlaydı ama senin ki kadar değildi okudum yazdıklarını seninkiler benden de çok çok fazla maşallah hepsine benim bebisler 5.gun uyutuldular
Opu dan sonra 3 gün oturup kalkarken acim agrım oldu onun dışında bi agrım olmadi
Ohss hafif geçti benim fazla yumisi olan herkes oluyormuş o agir ohss çok nadir görülüyormuş benim hafif geçti sanırım 4. Gün gibi karnım şişti biraz yemek yedikten sonra nefes alamıyor gibi oluyordum belki de psikolojik de olabilir benimki :))))) opu nun 11.gunu regl oldum şu an hiç şişlik felan kalmadi kusma olayım da 2 gündür yok cuma kontrolüm var bakalım ne zaman transfer olucam çok heyecanlıyım
Hepimizin duaları kabul olur inşallah bu kadar emek çaba boşa gitmesin diliyorum
Tskr ederimm.cok gecmis olsun sanada.insallahh hepimizin güzel haberleri gelirr.bakalim hayirlisi artik....

Back