• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Ahmet hoca benim oğlumun doktoru hep onda tedavi oldum açıkcası bahçeci ye de o geldi diye tercih ettim kısmet bu ay Ankara ya gitmiş hayırlısı transfer konusunda çok hassasım aşırı heyecan yapıyorum inşşş zeki bey de bu durumu anlayışla karşılar.
Anladım canım Ahmet hocayı bekleşen daha iyi olurdu için rahat ederdi kendi doktoru la devam etseydin bir ay sonra gelecekse hele ki beklenmeyen değer bir süre. Çünkü Allah korusun negatif sonuç alsan doktordan bileceksin su durumda çünkü doktoru tanımıyorsunuz ona güvenmiyorsunuz da haliyle ben asla başka bir doktora yaptırmazdım durum böyleyken. Ama inşallah herşey güzel olur canım Ahmet bey gibi zeki bey de çok çok iyi bir doktor inşallah herşey güzel gece

Anladım canım Ahmet hocayı bekleşen daha iyi olurdu için rahat ederdi kendi doktoru la devam etseydin bir ay sonra gelecekse hele ki beklenmeyen değer bir süre. Çünkü Allah korusun negatif sonuç alsan doktordan bileceksin su durumda çünkü doktoru tanımıyorsunuz ona güvenmiyorsunuz da haliyle ben asla başka bir doktora yaptırmazdım durum böyleyken. Ama inşallah herşey güzel olur canım Ahmet bey gibi zeki bey de çok çok iyi bir doktor inşallah herşey güzel gece

Canım beklemeyi isterdim ama şuan ücretsiz izindeyim ve zamanım kısıtlı işe başlamam gerekiyor o yüzden erteleyemiyorum malum çalışınca bu süreç daha da zorlaşıyor.o yüzden biraz da mecbur açıkcası zeki bey de işinin ehli biriymiş madem gözümü kapatıp Allah a dua edip gircem transfere inşallah olumlu sonuçlarımız olur minnoşlarımız gelir

Canım beklemeyi isterdim ama şuan ücretsiz izindeyim ve zamanım kısıtlı işe başlamam gerekiyor o yüzden erteleyemiyorum malum çalışınca bu süreç daha da zorlaşıyor.o yüzden biraz da mecbur açıkcası zeki bey de işinin ehli biriymiş madem gözümü kapatıp Allah a dua edip gircem transfere inşallah olumlu sonuçlarımız olur minnoşlarımız gelir
Anladım canım inşallah ve şu güzel olacak merak etme

Canim benim oyle düşünme.ben değeri 4 çıkıp dogum yapani biliyorum..Rabbim ol desin yetr ki olur insallah emeklerini bisa cikarmasin..bilmiyorum canim benim iş bayramdan sonraya kaldi kismetse..hic yaptiran yokmu bilmiyorum konu açtım hic cvp veren yok.hacettepeyle konusmusmuydun canim hic.arkadasin biri 1700 hastane istiyo demis ama raporlu mu bilmiyorum
Rapordur bi arkadaş da bu miktara yaptırdı. Tutmadı ama.hakkında hayırlısı neresi ise Allah orayı nasip etsin inşallah canım. Benimki de hayırlısı artık. Nasipten varsa olur.Rabbim ol derse olmazlar olur.

Raporsuz diyosun bakalim canim orayida arastirrz ama iki hastane hakkında da bilgi bulamıyorum yani tüp bebek yaptıranlarla ilgili.dedigin gibi canım hayırlısı neresi ise o olsun inşallah..arkadaş memnun kalmış mi canm ordan
Olumsuz konuşmadı aslında. Hatta ben giderken de Hacettepe ye git demişti ama ben bayan doktor istediğim için gaziye gittim

Arkadaslar merhaba.pcoluyum bende dun yumurta toplandi benden.47 tane toplandi ve 27 si döllenmiş.bu ay transfer yapamicaklarini soyledi doktorum.size bi sorum olucaktı.kactane embriyo transfer ettirdiniz.35 yasin altinda olduğum için 1 tane yapicaklarini soylediler ama 2 tane transfer edilenide duydum ben.sizler ne dersiniz acaba

Arkadaslar merhaba.pcoluyum bende dun yumurta toplandi benden.47 tane toplandi ve 27 si döllenmiş.bu ay transfer yapamicaklarini soyledi doktorum.size bi sorum olucaktı.kactane embriyo transfer ettirdiniz.35 yasin altinda olduğum için 1 tane yapicaklarini soylediler ama 2 tane transfer edilenide duydum ben.sizler ne dersiniz acaba
Canim bence embriyolarin durumuna göre karar verirler.şansı artırmak için.ama senin maşallah zaten sayı olarak çok embriyonun var.bence dondurmayı teklif edip tek transfer yapabilirler.

Merhaba arkadaşlar bende 13nisanda transfer oldum beklemediym rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah zor günler geçirdim transfer sonrasi su toplamasin olmus ve 2 kere çektiler inşallah hayırlı sonuçlar alırım herşeye deger

Merhaba arkadaşlar bende 13nisanda transfer oldum beklemediym rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah zor günler geçirdim transfer sonrasi su toplamasin olmus ve 2 kere çektiler inşallah hayırlı sonuçlar alırım herşeye deger
Hayırlı olsun tedavin canım. İlk denemen mi. Ben de 13 nisan transfer oldum :) hakkımızda hayırlısı olsun. Kaç tane embriyon oluştu kactane transfer edildi senin

Hayırlı olsun tedavin canım. İlk denemen mi. Ben de 13 nisan transfer oldum :) hakkımızda hayırlısı olsun. Kaç tane embriyon oluştu kactane transfer edildi senin
Teşekkür ederim evet ilk denemem 19 tane toplandı 4tane 5.gun embriyosu oluştu 2 tane transfer edildi canım beklemedyim ışte sabırsızlıkla senin nasıl hiç belirtin flan varmı

Teşekkür ederim evet ilk denemem 19 tane toplandı 4tane 5.gun embriyosu oluştu 2 tane transfer edildi canım beklemedyim ışte sabırsızlıkla senin nasıl hiç belirtin flan varmı
Benim de dört taneydi başta. Beşinci.gune ikisi gitti. İkisi de transfer edildi. Aynen bekliyorum ben de. Çok zor gerçekten sabretmek. Sadece ara ara kasiklarim ağrıyor adet olacakmisim gibi. Onun dışında bir belirti yok canım. Sen nasilsin

Back