- 19 Temmuz 2012
- 92
- 75
- 38
Amin herkesin duası kabul olsun inşallah bende hayırlı haber alsam daha bir hafta var
sakın stres yapma inşallah alacaksın güzel haberi, stres çok büyük düşman rahat olup tadını çıkar cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin herkesin duası kabul olsun inşallah bende hayırlı haber alsam daha bir hafta var
Belirti arayıp duruyorum hiç birşey Yok ilk transferde su gibi akıntım oluyordu bunda hiç birşey Yok bi gazım çok fazla oda ilaçlardan sanırım estrofem kullanıyorum idrar testinde çıkar mı test yapsam rahim zarını kalınlaştırıyor ya o ilaç kesin sonuç olmayabilir misakın stres yapma inşallah alacaksın güzel haberi, stres çok büyük düşman rahat olup tadını çıkar cnm
Belirti arayıp duruyorum hiç birşey Yok ilk transferde su gibi akıntım oluyordu bunda hiç birşey Yok bi gazım çok fazla oda ilaçlardan sanırım estrofem kullanıyorum idrar testinde çıkar mı test yapsam rahim zarını kalınlaştırıyor ya o ilaç kesin sonuç olmayabilir mi
15 Nisan da transferim yapıldı işte bugün 5 mi oluyor öyle sanırımbelirtiler olmaz zaten olan da ilaçların etkisidir. Kendini dinleme lütfen zor biliyorum ama rahat olmaya çalış lütfen. kaçıncı günü transferin?
15 Nisan da transferim yapıldı işte bugün 5 mi oluyor öyle sanırım
Konuşuyorum valla dua ediyorum o kadar çok zor ki kaçıncı günü embriyosu olduğunu bilmiyorum söylemediler bende sormayı unutmuşum telaştanevet bugün 5 oluyor. Kaçıncı gün emriyosu? 5.gün embriyosu ise 3 gün sonra sonuç alabilirsin ama önce mümkün değil çıkmaz. 3. gün emriyosu ise 5 gün sonra alabilirsin. Ondan önce seni üzecek sonuçlar alma ihtimalin yüksek olur bu da olumsuz etkiler ruh halini. Şuanda hamilesin içinde döllenmiş bir emriyo var ve sen sadece onunla konuş tutunması için ona destek ol seni bırakmayacaktır. Tadını çıkar
Birde beyaz akıntı geliyor bu ne olabilir kievet bugün 5 oluyor. Kaçıncı gün emriyosu? 5.gün embriyosu ise 3 gün sonra sonuç alabilirsin ama önce mümkün değil çıkmaz. 3. gün emriyosu ise 5 gün sonra alabilirsin. Ondan önce seni üzecek sonuçlar alma ihtimalin yüksek olur bu da olumsuz etkiler ruh halini. Şuanda hamilesin içinde döllenmiş bir emriyo var ve sen sadece onunla konuş tutunması için ona destek ol seni bırakmayacaktır. Tadını çıkar
benim dün 4 gibi buraya yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra adet ağrılarım başladı, bugün 9. günüm. sabaha kadar sürdü, hafif devam ediyor, bazen kesiliyor... hayırlısı, dediğin gibi kafamıza fena takıyoruz...Evet bu sefer tutmayacak diye çok korkuyorum hiç belirtim Yok çünkü geçen sefer de yoktu ama umudum vardı bu sefer kafaya çok takıyorum sanırım
harikkaaaaa maşallah, Allah nazarlardan saklasın, değerin güzel güzel katlansın, pıt pıt kalp atışlarını duy inşalllahhhhhben aldım haberimi tutunmuş çok şükür, Allah herkeze bu mutluluğu yaşatasın inşallah, sonucunu mutlaka yaz
Gözün aydın canım inşallah bizde hayırlı haber alırızharikkaaaaa maşallah, Allah nazarlardan saklasın, değerin güzel güzel katlansın, pıt pıt kalp atışlarını duy inşalllahhhhh
Konuşuyorum valla dua ediyorum o kadar çok zor ki kaçıncı günü embriyosu olduğunu bilmiyorum söylemediler bende sormayı unutmuşum telaştan
benim dün 4 gibi buraya yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra adet ağrılarım başladı, bugün 9. günüm. sabaha kadar sürdü, hafif devam ediyor, bazen kesiliyor... hayırlısı, dediğin gibi kafamıza fena takıyoruz...
Ben hep dondurulmuşlar transfer edildi ohss olmuştum çünkü dondurup bir dahaki ay transfer yapılmıştı buda dondurulmuş embriyo benimyumurta toplama gününden sonra kaç gün sonra transferin yapıldıysa ordan çıkar embriyo günün. beyaz akıntı bende de olmuştu. bir iki gün oldu sonra kesildi.
harikkaaaaa maşallah, Allah nazarlardan saklasın, değerin güzel güzel katlansın, pıt pıt kalp atışlarını duy inşalllahhhhh
evet canım, test ügnüm yarın, 1 gün kaldı, o yüzden artık üzülmek de sıkılmak da saçma olur :)benimde çok ağrım oldu çok korktum hatta ama dr ağrıların normal dedi, parol iç dedi. Kafaya takmamak mümkün değil ama dengeyi de kurmak lazım stres iyi gelmiyor bebişlere çünkü Allah korusun
Allah razı olsun bende dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınamin canım inşallah sizlerinde güzel haberileri alırım çok dua ediyorum tanıyım tanımayım herkeze
sağolasın aynen ben de öyle dua ediyuorumamin canım inşallah sizlerinde güzel haberileri alırım çok dua ediyorum tanıyım tanımayım herkeze
sağol canım benim, tutmadıysa artık bir ay ara vermeyi planlıyorum, sizi geriden yakalarım artıkkk....hayatguzel2015 seninle aynı gün iğnelere başladık benimkiler dondurulduğu için ben hala bekliyorum yarin senin test günün ne guzel inan ki ben de heyecanlanıyorum senin için ve olumlu hissediyorum inşallah hepimiz bebişlere kavuşalım bir an evvel
Cnm benimde 18 inde tarnsferim oldu hoc belirtim yok. Akintim var ama sanirim jelin fazlaliklari akiyo surekli kulot degistiriyorum nemli kalmasin diye.Allah razı olsun bende dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın