• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

güzel haberi aldım, Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu çok şükür tutunmuş. dualarım tüm anne olmak isteyenlerle...
ben aldım haberimi tutunmuş çok şükür, Allah herkeze bu mutluluğu yaşatasın inşallah, sonucunu mutlaka yaz
Çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere de dua et kacinci gun ogrendin benimde 3günüm kaldi

Normalse korkmam ama ohss den korkuyorum.cuma kontrolum var gerci ama ohss olsa belli olur dimi bi sekilde
Geçen sene yumurtalarım toplandığımda ohss oldum yemek yiyemedim su bile içemiyodum nefes alırken zorlanıyodum tuvalete bile çıkamıyodum 3gün sonra transfer oldu ve tabi tutmadı

sağol canım benim, tutmadıysa artık bir ay ara vermeyi planlıyorum, sizi geriden yakalarım artıkkk....
Bana tuttu diyor icimdeki ses. Hayırlısı olsun olmazsa da bir ay sonra olsun ben daha transfer bile olmadım ama şimdiden 2. Için kendimi hazırlıyorum belki doğru değil bu düşünce ama napiyim üzüntümü azaltır diye böyle şimdiden avunuyorum:))))
Tüm isteyenlere nasip etsin allahım en kısa zamanda hamilelik haberleri dolsun taşsın inşallah

Merhaba herkesee..ben aralik 2016da ilk tup bebek deneyimini yasadim.5.gun embriyosuydu cok sukur tutunmustu degerim 750lere kadar cikmisti ancak kanama olustu ve kimyasal gebelik oldugu soylendi.doktor hic ara vermeyin dedi anca toparlandim yeniden basladik.bu sefer 3.gun embriyosu transfer edicez rahminin neyi sevdigini bilemeyiz denicez dedi.ilkinden hic dondurulmusum kalmamisti bu arada..neyse bu sefer 2 embriyo yerlestirelim cunku bunlar orta kalite embriyolar dendi bize.transferim basarili gecmis.3 tane embriyoyu 5.gune kadar izleyip dondurmaya o zaman karar vericez dediler ve 4.gunde embriyolarin olmus oldugu haberi geldi bugun..ben zaten orta kalite oldugunu duyunca bi uzulmustum simdi ölduklerini duyunca iyice bi umutsuzlandim..icimi dokesim geldi..hakkimizda hayirlisi.29 nisan test gunum.beklicez:)

Merhaba herkesee..ben aralik 2016da ilk tup bebek deneyimini yasadim.5.gun embriyosuydu cok sukur tutunmustu degerim 750lere kadar cikmisti ancak kanama olustu ve kimyasal gebelik oldugu soylendi.doktor hic ara vermeyin dedi anca toparlandim yeniden basladik.bu sefer 3.gun embriyosu transfer edicez rahminin neyi sevdigini bilemeyiz denicez dedi.ilkinden hic dondurulmusum kalmamisti bu arada..neyse bu sefer 2 embriyo yerlestirelim cunku bunlar orta kalite embriyolar dendi bize.transferim basarili gecmis.3 tane embriyoyu 5.gune kadar izleyip dondurmaya o zaman karar vericez dediler ve 4.gunde embriyolarin olmus oldugu haberi geldi bugun..ben zaten orta kalite oldugunu duyunca bi uzulmustum simdi ölduklerini duyunca iyice bi umutsuzlandim..icimi dokesim geldi..hakkimizda hayirlisi.29 nisan test gunum.beklicez:)
Benim de ikinci denemem 27 Nisan benimde bekliyoruz ilkinde değerim 1500 dü ama kanamam başladı ve düştü

Umutsuzluk yok . Benim dr um en mükemmel laboratuvar bile anne karnı gibi olamaz diyor ayrıca bir tanıdığın ilk denemesi 5. Gün embriyosu ve 1. Kalite tutmazken 2. Deneme 3. Gün embriyosu ve orta kalite tuttu maşallah yani bunun garantisi yok ki. Yeter ki allah izin versin herşey olur. Inşallah tutunur bebişin de sen de hamile hamile bize dualar edersin

Benim de ikinci denemem 27 Nisan benimde bekliyoruz ilkinde değerim 1500 dü ama kanamam başladı ve düştü
Kimyasal yasamak sanirim hic tutmamasindan daha iyi diye dusunuyorum..hayal kirikligi evet ama su an negatif sonuc almaya daha bir uzulecekmisim gibi sanki...embriyo kalitesi cok muhim di mi yaa?? Tutunma ihtimali var dedi ama ilk denememde embriyom baya bi iyiymis zaten 5.gun transferiydi..ay bilemicem kafamda deli sorularrrr

Umutsuzluk yok . Benim dr um en mükemmel laboratuvar bile anne karnı gibi olamaz diyor ayrıca bir tanıdığın ilk denemesi 5. Gün embriyosu ve 1. Kalite tutmazken 2. Deneme 3. Gün embriyosu ve orta kalite tuttu maşallah yani bunun garantisi yok ki. Yeter ki allah izin versin herşey olur. Inşallah tutunur bebişin de sen de hamile hamile bize dualar edersin
Ay super bir cevap yaa nasi sevindirik oldum su an;) 2 tane de yasal diilmis sanirim ama ne de olsa tutmaz diye kondu gibi geldi ne bileyim her seyden nem kapiyom aslinda hastane fln hep pozitifti olucak diye bakiyolardi..gorucezz

Kimyasal yasamak sanirim hic tutmamasindan daha iyi diye dusunuyorum..hayal kirikligi evet ama su an negatif sonuc almaya daha bir uzulecekmisim gibi sanki...embriyo kalitesi cok muhim di mi yaa?? Tutunma ihtimali var dedi ama ilk denememde embriyom baya bi iyiymis zaten 5.gun transferiydi..ay bilemicem kafamda deli sorularrrr
İçini ferah tut bende sen gibiyim olmayacak diye çok korkuyorum rabbime duadan başka elimizden gelen Yok canım

Ay super bir cevap yaa nasi sevindirik oldum su an:KK66: 2 tane de yasal diilmis sanirim ama ne de olsa tutmaz diye kondu gibi geldi ne bileyim her seyden nem kapiyom aslinda hastane fln hep pozitifti olucak diye bakiyolardi..gorucezz
Yooo 2. Denemede 2 tane embriyo yasal yanındaki avutmak için yapmamışlar elinden geldiğince olumlu olmaya çalış arkadaşım başka çaremiz yok ki.

İçini ferah tut bende sen gibiyim olmayacak diye çok korkuyorum rabbime duadan başka elimizden gelen Yok canım
Ben daha transfer bile olmamışken ara ara umutsuzluğa düşüyorum bu hepimiz için çok normal çünkü bebiş istediğimiz günden beri hep olumsuzu yaşadık. Ama böyle olunca da yanlış yapmış oluyoruz bak şimdi bebişin seninle tutsa da tutmasa da karnında o rahminde bu çok güzel bir duygu

ben daha önceki tedavimde puregon 300 kullanmıştım, başım fena dönmüştü sonlara doğru. ayakta sallanıyor gibi olmuiştum. ama sana böyle birşey olmayabilir, içini ferah tut, benim dozum da fazlaydı öçünkü... aynı zamanda yemeğibne dikkat kilo alıyorsun, sağlıklı şeyler yersen bişiycik olmaz :)
Yan etkilerde kilo alımı yazmıyordu birde iştahım açılmadı yinede alırmıyımki kilo sizin iştah açılıptamı kilo almıştınız yoksa kendiliğinden mi

Bana tuttu diyor icimdeki ses. Hayırlısı olsun olmazsa da bir ay sonra olsun ben daha transfer bile olmadım ama şimdiden 2. Için kendimi hazırlıyorum belki doğru değil bu düşünce ama napiyim üzüntümü azaltır diye böyle şimdiden avunuyorum:))))
Tüm isteyenlere nasip etsin allahım en kısa zamanda hamilelik haberleri dolsun taşsın inşallah
Amin canım. Hazırlıklı olmak da fayda var tabiii, ama ilkinde tutan çpk var ümitli olmak da lazım:)

Amin canım. Hazırlıklı olmak da fayda var tabiii, ama ilkinde tutan çpk var ümitli olmak da lazım:)
Canım içime kurt düştü kiloyla başım zaten dertte :) yediğin içinmi almıştın birde puregon 300 ün hepsini mi yapılmıştın kaç ünite yapılmıştın yanı cevaplarsan çok sevinirim :eek:

Back