- 24 Temmuz 2016
- 111
- 46
- 18
- 34
Hayırlı sonuçlar inşallah herhangi bi belirtiniz varmiinşallah herkez bebişlerini sağlıkla kucağına alır. Benimde test günüm yarın kalbim yerinden çıkacak sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sonuçlar inşallah herhangi bi belirtiniz varmiinşallah herkez bebişlerini sağlıkla kucağına alır. Benimde test günüm yarın kalbim yerinden çıkacak sanki
Hayırlı sonuçlar inşallah herhangi bi belirtiniz varmi
Bana 25 nisan dediler yaaa. Ben de pazar baktirsam mı acabaBende ayniyim adet olucakmisin gibi hissediyorum hiç agrim yoktu 2 gündür başladı normalde 24 nisan dedi ama ben cumartesi bakicam
Bana 25 nisan dediler yaaa. Ben de pazar baktirsam mı acaba
Haklısın rabbim gönlüne göre versin inşallah tüm isteyenlere de bizede nasip etsin haklısın valla benimde aklımı celiyolar ikiz olursa çoktan cikar diye sabırsızlanıyorum bide ilk olunca günler gecmiyo ..osqemm K keremmiray bence baktırma test sonucun düşük çıkar stres yaparsın tutunmaya stresin engel olur. karnında bir embriyo var eşinden ve senden bir parça ve aksi ispatlanana kadar hamilesin hamileyiz, bence bunun tadını çıkarıp sakince beklemek lazım. Bende tedirgin oluyorum sancılarım olunca ama bir bakıyorum adet tarihim değil gel-gitler yaşasamda sabırla bekledim, test yapmayı çok istedim ama yapmadım. Dua edelim birbirimize kimin kime duası kabul olur bilinmez. İnşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz ve tüm anne olmak isteyenleri bebişleriyle kavuşturur.
Bende adet olucam sanıyorum hem agrim hem oluyomusum gibi oluyo rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah bakalım cumartesi yi beklyorum artikteşekkür ederim inşallah tüm bekleyenler için en hayırlı sonuçlar olsun cnm, belirtimi bilmiyorum ama adet sancısı çekiyorum bu da açıkçası beni korkutuyor, sizde durumlar nasıl?
Bende adet olucam sanıyorum hem agrim hem oluyomusum gibi oluyo rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah bakalım cumartesi yi beklyorum artik
hadi bakalım, yarın i,nşallah güzel haberi verirsin canıminşallah herkez bebişlerini sağlıkla kucağına alır. Benimde test günüm yarın kalbim yerinden çıkacak sanki
ben daha önceki tedavimde puregon 300 kullanmıştım, başım fena dönmüştü sonlara doğru. ayakta sallanıyor gibi olmuiştum. ama sana böyle birşey olmayabilir, içini ferah tut, benim dozum da fazlaydı öçünkü... aynı zamanda yemeğibne dikkat kilo alıyorsun, sağlıklı şeyler yersen bişiycik olmaz :)Arkadaşlar merhaba. Bugün bende tedavıye başladım. Puregon kullanıyorum. Yan etkisi varmı acaba biraz heycandan hiç bişey soramadım doktora. Kendisi de çok güzel yumurtaların diye diye bişeyde pek sordurtmadı gibi.
hadi bakalım, yarın i,nşallah güzel haberi verirsin canım
hadi bakalım, yarın i,nşallah güzel haberi verirsin canım
Bende adet olucam sanıyorum hem agrim hem oluyomusum gibi oluyo rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah bakalım cumartesi yi beklyorum artik
kaçıncı günün bugün transferinin?
Sağolasın canım inşallah hep birlikte buradaki sohbeti hamilelik topiğine taşır orda devam ederiz boyu kilosu hareketleri :)))Anladım canım inşallah ve şu güzel olacak merak etme
Evet cnm hatta benim inanilmaz agrim olmustu zor yuruyordum sanirim normal. Bide birazda doktorun marifetinede bagli olabilir.Arkadaslar yumurta toplama isleminden sonraki günde kasik ağrılarınız devam ettimi.bide karnimda görünüşte hic bisi yok ama hissediyorum.bi gerilme siskinlik sanki var.sizdede oldumu bunlar acaba
Normalse korkmam ama ohss den korkuyorum.cuma kontrolum var gerci ama ohss olsa belli olur dimi bi sekildeEvet cnm hatta benim inanilmaz agrim olmustu zor yuruyordum sanirim normal. Bide birazda doktorun marifetinede bagli olabilir.
Tedavin hayırlı olsun canım bende ohss olmuştum transferi iptal ediyor doktor öyle oluncaNormalse korkmam ama ohss den korkuyorum.cuma kontrolum var gerci ama ohss olsa belli olur dimi bi sekilde
Sagol canim.sanada gecmis olsun.ohss nasil oldun yani belirtileri neydi sende.ve kacinci günü fark edildiTedavin hayırlı olsun canım bende ohss olmuştum transferi iptal ediyor doktor öyle olunca
Bende hep kan verdim e2 değerine baktılar 8.günde falan yükselmeye başladı en son 5000 lerdeydi sonra iptal ettiler transferimiSagol canim.sanada gecmis olsun.ohss nasil oldun yani belirtileri neydi sende.ve kacinci günü fark edildi
Diger aya mi kaldi yani transferin.benimde cok yumurtlamam olmus bi dahaki aya transfer etcekler zatenBende hep kan verdim e2 değerine baktılar 8.günde falan yükselmeye başladı en son 5000 lerdeydi sonra iptal ettiler transferimi