• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Hayırlı sonuçlar inşallah herhangi bi belirtiniz varmi

teşekkür ederim inşallah tüm bekleyenler için en hayırlı sonuçlar olsun cnm, belirtimi bilmiyorum ama adet sancısı çekiyorum bu da açıkçası beni korkutuyor, sizde durumlar nasıl?

Bana 25 nisan dediler yaaa. Ben de pazar baktirsam mı acaba

osqemm osqemm K keremmiray bence baktırma test sonucun düşük çıkar stres yaparsın tutunmaya stresin engel olur. karnında bir embriyo var eşinden ve senden bir parça ve aksi ispatlanana kadar hamilesin hamileyiz, bence bunun tadını çıkarıp sakince beklemek lazım. Bende tedirgin oluyorum sancılarım olunca ama bir bakıyorum adet tarihim değil gel-gitler yaşasamda sabırla bekledim, test yapmayı çok istedim ama yapmadım. Dua edelim birbirimize kimin kime duası kabul olur bilinmez. İnşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz ve tüm anne olmak isteyenleri bebişleriyle kavuşturur.

osqemm osqemm K keremmiray bence baktırma test sonucun düşük çıkar stres yaparsın tutunmaya stresin engel olur. karnında bir embriyo var eşinden ve senden bir parça ve aksi ispatlanana kadar hamilesin hamileyiz, bence bunun tadını çıkarıp sakince beklemek lazım. Bende tedirgin oluyorum sancılarım olunca ama bir bakıyorum adet tarihim değil gel-gitler yaşasamda sabırla bekledim, test yapmayı çok istedim ama yapmadım. Dua edelim birbirimize kimin kime duası kabul olur bilinmez. İnşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz ve tüm anne olmak isteyenleri bebişleriyle kavuşturur.
Haklısın rabbim gönlüne göre versin inşallah tüm isteyenlere de bizede nasip etsin haklısın valla benimde aklımı celiyolar ikiz olursa çoktan cikar diye sabırsızlanıyorum bide ilk olunca günler gecmiyo ..

teşekkür ederim inşallah tüm bekleyenler için en hayırlı sonuçlar olsun cnm, belirtimi bilmiyorum ama adet sancısı çekiyorum bu da açıkçası beni korkutuyor, sizde durumlar nasıl?
Bende adet olucam sanıyorum hem agrim hem oluyomusum gibi oluyo rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah bakalım cumartesi yi beklyorum artik

Arkadaşlar merhaba. Bugün bende tedavıye başladım. Puregon kullanıyorum. Yan etkisi varmı acaba biraz heycandan hiç bişey soramadım doktora. Kendisi de çok güzel yumurtaların diye diye bişeyde pek sordurtmadı gibi.

Arkadaşlar merhaba. Bugün bende tedavıye başladım. Puregon kullanıyorum. Yan etkisi varmı acaba biraz heycandan hiç bişey soramadım doktora. Kendisi de çok güzel yumurtaların diye diye bişeyde pek sordurtmadı gibi.
ben daha önceki tedavimde puregon 300 kullanmıştım, başım fena dönmüştü sonlara doğru. ayakta sallanıyor gibi olmuiştum. ama sana böyle birşey olmayabilir, içini ferah tut, benim dozum da fazlaydı öçünkü... aynı zamanda yemeğibne dikkat kilo alıyorsun, sağlıklı şeyler yersen bişiycik olmaz :)

Bende adet olucam sanıyorum hem agrim hem oluyomusum gibi oluyo rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah bakalım cumartesi yi beklyorum artik
kaçıncı günün bugün transferinin?

osqemm osqemm şimdi gördüm 5.gün embriyosu 13 nisanmış, benden iki gün sonra. Ben ilk günden beri çekiyorum ağrıları ama son iki gündür daha yoğun oldu. Dr um bu ağrıların iyi olduğunu söyledi, yerleşmesi için içerde savaştığını gösterir dedi, pozitif olmaya çalış korkma lütfen güzel haberler vericez inşallah burada.

Arkadaslar yumurta toplama isleminden sonraki günde kasik ağrılarınız devam ettimi.bide karnimda görünüşte hic bisi yok ama hissediyorum.bi gerilme siskinlik sanki var.sizdede oldumu bunlar acaba

Arkadaslar yumurta toplama isleminden sonraki günde kasik ağrılarınız devam ettimi.bide karnimda görünüşte hic bisi yok ama hissediyorum.bi gerilme siskinlik sanki var.sizdede oldumu bunlar acaba
Evet cnm hatta benim inanilmaz agrim olmustu zor yuruyordum sanirim normal. Bide birazda doktorun marifetinede bagli olabilir.

Back