Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
Evet üzüldüm, ağladım ama elimden bişey gelmiyor. " ee artık bebek yapın" "yaşınızda geçiyor" diyen akrabaları düşündüm daha cok sinirlenip agladım. Sanki keyfimden ben bebek istemiyorum. Ne biçim insan bunlar ya hiçbişey bilmeden acımasızca yorum yapıyorlar malesef
Merhaba canim yazin dikkatimi cekti bende haziranda baslayaHoşgeldin topigim e canım :) hayırlı olsun inşallah bende bugün adet oldum pazartesi randevu aldım diyarbakır bahceci den inşallah herşey güzel gider benim 3. Deneme olacak her denemede acemi oluyor insan ınan ki erken menepoz sıkıntısı var bende peki ya sizin sorun neydi canım
Merhaba cnm yazin dikkatimi cekti bende ikinci denememi yapacam cok arastirdim baska sehirdeyim ve d.bakir bahcecide haziranda baslayacagiz bendede rezerve azligi var tabi sonradan ogrendim sizin doktorunuz kim birde baslarken vitamin yada baska bisey kullandinuzmi doktor bisey verdimi tedaviniz nasil gecti kac yumurta toplandi kusura bakmayin sureci cok merak ettim canimEvettt arkadaşlar 3. Kez denemeye başlayacağız inşallah en son eylül ayında transfer olmuştum negatif sonuç aldım biraz dinlendimm tekrar başlamaya karar verdim inşallah herşey bu kez çok güzel olur ... sizlerde ne durumdasınız başladınız mi yada ne zaman başlayacaksınız hadi hep birlikte atlatalım bu zorlu süreci kimler ne sebeple bu derde düştü konuşalım dertleselim
Evettt arkadaşlar 3. Kez denemeye başlayacağız inşallah en son eylül ayında transfer olmuştum negatif sonuç aldım biraz dinlendimm tekrar başlamaya karar verdim inşallah herşey bu kez çok güzel olur ... sizlerde ne durumdasınız başladınız mi yada ne zaman başlayacaksınız hadi hep birlikte atlatalım bu zorlu süreci kimler ne sebeple bu derde düştü konuşalım dertleselim
Millete laf anlatmak en gıcığı zaten pek hevesliler burunlarını sokmaya!!!yumurta kalitesi için ace vitaminleri kullanabilirsin birde hurma poleni balla karıştırıp yiyebilirsiniz umre ye giden biri varsa ordan getirtebilirsin internetten bir araştır istersen çok iyi diye biliyorum yumurta kalitesinde ama bildiğim en az iki ay kullanmak gerekiyor
Merhaba bendede rezerve azligi var bana vitamin ve dhea verdiler onu kulkaniyorum beslenmeme dikkat ediyorum balarisutu kullaniyorum haziranda baslayacagiz sende kullanabilirsin bunlarin faydasi oluyormusKızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
Evet üzüldüm, ağladım ama elimden bişey gelmiyor. " ee artık bebek yapın" "yaşınızda geçiyor" diyen akrabaları düşündüm daha cok sinirlenip agladım. Sanki keyfimden ben bebek istemiyorum. Ne biçim insan bunlar ya hiçbişey bilmeden acımasızca yorum yapıyorlar malesef
Sakin Üzülme canım. Kimseyi de kafana takma. Ben de rezerv azligiyla mücadele eden biri olarak her ay farklı oluyor yumurtalar. İnşallah en kısa zamanda bebisine kavusursun.Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
Canım adet günün gelip de olamadan eğer adet sokturucu ise yarar ama gününün gelip gelmediğini bilmiyorsun ki aslında pcos varmış sende adetin dusensizdir değilmi inşallah hemen adet olursunda kurtulursunuz bu bilinmezlikten. Bende pek bilmiyorum yanlış bişey de yazmak istemiyorum keşke doktorum adetin yakın yada değil deseydi aha güvenilir olurduUçak bileti değil ama otel rezerve edildi eşim tese olucak işyerine tarih söyledim falan o zaman ortalama on gün uzayacak gibimi ? Acaba adet söktürücümü kullansaö
İnsanlar o kadar boş konuşuyor ki ne desek boş ne anlatsak boş onlara canım sanki olmayan çocuğumuza bizden daha çok üzülüyorlar bizden daha çok dertleniyorlar ah bi açık versede dedikodu yapsak sohbetlere meze çıksa diye bekliyorlar eğer gerçekten seven varsa üzmemek için bu konuları açmıyor bile sanki biz bilmiyoruz çocuk yapmayı sanki kendileri yapmış kucaklarindakini insanlar çok cahil. Sanki bir ustunlukmus gibi sanki kendi yetenekleri gibi eziyorlar evlat sahibi olmayanları seni çok iyi anlıyorum uzuntunu korku ni çok iyi hissediyorum bende de erken menepoz var herşey bitti diye düşünüp ağlıyorum bazen sonra diyorum ki ağlamak ne haddine derdi veren dertten büyük sen güçlü bir kadınsın ... ınan bana biz çok güçlü çok azimli kadinlar iz .. üzülme diyemiyorum uzul uzulelim hatta dert hepimizin derdi ama çok yıkılma çok dağılma çünkü hem yeniden toparlanıp yeniden kosmalison yeniden hazirlanmalisin.. lütfen çok yıpranma kendine iyi bakKızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
Bal arısı sütü nasıl canım? Nerden aldın. Bide vitamin için pharmaton kullanıyorumMerhaba bendede rezerve azligi var bana vitamin ve dhea verdiler onu kulkaniyorum beslenmeme dikkat ediyorum balarisutu kullaniyorum haziranda baslayacagiz sende kullanabilirsin bunlarin faydasi oluyormus
Hayırlı olur inşallah canım bizim tedavi süreci pek sıkıntılı n yesek ne icsek bilemiyoruz hem yumurta az hem kalitesiz o yüzden dönem biraz stresli geçiyor ama Allah büyüktür umut hep var şükür :) zeki bey benim doktorum üç tedavinin ucu de zeki beyleydi çok şükür Çok memnun kaldım inşallah sizlerde memnun kalırsınız neyse konuya gireyim geçen sene 10 folikul bazen 7 derken çok dalgalı idi folikul sayım her ay farklı görünüyordu bu senede 7 gördük 10 bile gördük ama tabi giderek azalıyor diye başladık 5 folikul gördük 12. Gün sabah toplama. Oldu 4 tanesi dollendi çok şükür 3. Gün donduruldu dordude beklemse 5 e giderdi ama risk almayalım diye donduruldu embriyolar .Çok çok şükür dedik çünkü bizim durumumuzda genelde döllenme de çok az olur çok şükür Allah nasip etti bize inşallah hayırlı sağlıklı da evlat olurlar o günleri de göstersin Rabbim. Zeki bey sadece dvit 3 verdi vitamin olarak ama ben bomba gibi hazirlandim zeki beyin haberi yok eğer istersen takviye kullandiklarimi da yazarım ben çok faydasını gördüğümü düşünüyorum inşallah sizler içinde faydalı olur. Merak ettiğin şeyler varsa aklına takılan sor canım müsait oldukça yazarım sana inşallah herşey yolunda gider umut en kıymetli vitamin bizim için hep umutlu olMerhaba canim yazin dikkatimi cekti bende haziranda baslaya
Merhaba cnm yazin dikkatimi cekti bende ikinci denememi yapacam cok arastirdim baska sehirdeyim ve d.bakir bahcecide haziranda baslayacagiz bendede rezerve azligi var tabi sonradan ogrendim sizin doktorunuz kim birde baslarken vitamin yada baska bisey kullandinuzmi doktor bisey verdimi tedaviniz nasil gecti kac yumurta toplandi kusura bakmayin sureci cok merak ettim canim
Hayırlı olur inşallah canım bizim tedavi süreci pek sıkıntılı n yesek ne icsek bilemiyoruz hem yumurta az hem kalitesiz o yüzden dönem biraz stresli geçiyor ama Allah büyüktür umut hep var şükür :) zeki bey benim doktorum üç tedavinin ucu de zeki beyleydi çok şükür Çok memnun kaldım inşallah sizlerde memnun kalırsınız neyse konuya gireyim geçen sene 10 folikul bazen 7 derken çok dalgalı idi folikul sayım her ay farklı görünüyordu bu senede 7 gördük 10 bile gördük ama tabi giderek azalıyor diye başladık 5 folikul gördük 12. Gün sabah toplama. Oldu 4 tanesi dollendi çok şükür 3. Gün donduruldu dordude beklemse 5 e giderdi ama risk almayalım diye donduruldu embriyolar .Çok çok şükür dedik çünkü bizim durumumuzda genelde döllenme de çok az olur çok şükür Allah nasip etti bize inşallah hayırlı sağlıklı da evlat olurlar o günleri de göstersin Rabbim. Zeki bey sadece dvit 3 verdi vitamin olarak ama ben bomba gibi hazirlandim zeki beyin haberi yok eğer istersen takviye kullandiklarimi da yazarım ben çok faydasını gördüğümü düşünüyorum inşallah sizler içinde faydalı olur. Merak ettiğin şeyler varsa aklına takılan sor canım müsait oldukça yazarım sana inşallah herşey yolunda gider umut en kıymetli vitamin bizim için hep umutlu olMerhaba canim yazin dikkatimi cekti bende haziranda baslaya
Merhaba cnm yazin dikkatimi cekti bende ikinci denememi yapacam cok arastirdim baska sehirdeyim ve d.bakir bahcecide haziranda baslayacagiz bendede rezerve azligi var tabi sonradan ogrendim sizin doktorunuz kim birde baslarken vitamin yada baska bisey kullandinuzmi doktor bisey verdimi tedaviniz nasil gecti kac yumurta toplandi kusura bakmayin sureci cok merak ettim canim
Canım ben araya girmiş gibi oldum ama sana bir sır vereyim mi yumurta kalitesi arı sütü sayesinde tabi Allahın izniyle oluyor buda . Kesinlikle kullaalisin kesinlikle hemde balparmak in arı sutu bal polen karışımı var eczanelerde oluyor sadece onu ye her sabah bir kaşık önceki aylarda başla folikul sayısını da arttırıyor zaten . Inan bana çok faydalı bide bal çörek otu tarçıntarcin karışımı kalite için çok önemli ben denedim çok faydasını gördüm bizim durumumuz için bunlar ihtiyaç nerdeyse arı sütunu özellikle hayatımıza almalıyız .birde sen hayit otuotu aslan pençesi civan percemi içmeye başla tekrar toparlanana kadar sürekli iç ki çok sıkı hazırlanmış ol . İnsallah herşey yoluna girer hepimiz anne okuruz hayırlı zamandaBal arısı sütü nasıl canım? Nerden aldın. Bide vitamin için pharmaton kullanıyorum
Bizi anlayan birilerinin olması bile cok güzel. Kızlar iyi yazıyorum buraya benimle aynı durumla olanların olması bile güç veriyor. İnşallah bidaha ki denemeye gelcek ufaklık inanıyorumİnsanlar o kadar boş konuşuyor ki ne desek boş ne anlatsak boş onlara canım sanki olmayan çocuğumuza bizden daha çok üzülüyorlar bizden daha çok dertleniyorlar ah bi açık versede dedikodu yapsak sohbetlere meze çıksa diye bekliyorlar eğer gerçekten seven varsa üzmemek için bu konuları açmıyor bile sanki biz bilmiyoruz çocuk yapmayı sanki kendileri yapmış kucaklarindakini insanlar çok cahil. Sanki bir ustunlukmus gibi sanki kendi yetenekleri gibi eziyorlar evlat sahibi olmayanları seni çok iyi anlıyorum uzuntunu korku ni çok iyi hissediyorum bende de erken menepoz var herşey bitti diye düşünüp ağlıyorum bazen sonra diyorum ki ağlamak ne haddine derdi veren dertten büyük sen güçlü bir kadınsın ... ınan bana biz çok güçlü çok azimli kadinlar iz .. üzülme diyemiyorum uzul uzulelim hatta dert hepimizin derdi ama çok yıkılma çok dağılma çünkü hem yeniden toparlanıp yeniden kosmalison yeniden hazirlanmalisin.. lütfen çok yıpranma kendine iyi bak
Evet canim bi ogreneyim vende vitamin olarak teatrio ,folik asit hayit otu aslan pencesi civan percemi adacayi karistirip iciyorum doktor tavsiye etmisti onun disinda bal polen arisutu iciyorum yuruyus cok iyiymis 1 saat yuruyus yapiyorum.bende zekiyi beyi dusunuyorum cok duydum ismini senin amh kac benim 0.7Hayırlı olur inşallah canım bizim tedavi süreci pek sıkıntılı n yesek ne icsek bilemiyoruz hem yumurta az hem kalitesiz o yüzden dönem biraz stresli geçiyor ama Allah büyüktür umut hep var şükür :) zeki bey benim doktorum üç tedavinin ucu de zeki beyleydi çok şükür Çok memnun kaldım inşallah sizlerde memnun kalırsınız neyse konuya gireyim geçen sene 10 folikul bazen 7 derken çok dalgalı idi folikul sayım her ay farklı görünüyordu bu senede 7 gördük 10 bile gördük ama tabi giderek azalıyor diye başladık 5 folikul gördük 12. Gün sabah toplama. Oldu 4 tanesi dollendi çok şükür 3. Gün donduruldu dordude beklemse 5 e giderdi ama risk almayalım diye donduruldu embriyolar .Çok çok şükür dedik çünkü bizim durumumuzda genelde döllenme de çok az olur çok şükür Allah nasip etti bize inşallah hayırlı sağlıklı da evlat olurlar o günleri de göstersin Rabbim. Zeki bey sadece dvit 3 verdi vitamin olarak ama ben bomba gibi hazirlandim zeki beyin haberi yok eğer istersen takviye kullandiklarimi da yazarım ben çok faydasını gördüğümü düşünüyorum inşallah sizler içinde faydalı olur. Merak ettiğin şeyler varsa aklına takılan sor canım müsait oldukça yazarım sana inşallah herşey yolunda gider umut en kıymetli vitamin bizim için hep umutlu ol
Bal polene yeni basladim digerlerine gecen ay basladim aynen cnm hazirana kadar kullanacam rabbim dualarimizi insallah bu mubarek aylarda kabul eder hergun dua ediyorum tum isteyenleredeCanım ben araya girmiş gibi oldum ama sana bir sır vereyim mi yumurta kalitesi arı sütü sayesinde tabi Allahın izniyle oluyor buda . Kesinlikle kullaalisin kesinlikle hemde balparmak in arı sutu bal polen karışımı var eczanelerde oluyor sadece onu ye her sabah bir kaşık önceki aylarda başla folikul sayısını da arttırıyor zaten . Inan bana çok faydalı bide bal çörek otu tarçıntarcin karışımı kalite için çok önemli ben denedim çok faydasını gördüm bizim durumumuz için bunlar ihtiyaç nerdeyse arı sütunu özellikle hayatımıza almalıyız .birde sen hayit otuotu aslan pençesi civan percemi içmeye başla tekrar toparlanana kadar sürekli iç ki çok sıkı hazırlanmış ol . İnsallah herşey yoluna girer hepimiz anne okuruz hayırlı zamanda
Benim amh geçen sene 0.3 du düşmüştür kesin yerlerdeyim zaten dahada baktirmiuprim canım sıkılıyor zaten yasin kaç peki benim 28 canimEvet canim bi ogreneyim vende vitamin olarak teatrio ,folik asit hayit otu aslan pencesi civan percemi adacayi karistirip iciyorum doktor tavsiye etmisti onun disinda bal polen arisutu iciyorum yuruyus cok iyiymis 1 saat yuruyus yapiyorum.bende zekiyi beyi dusunuyorum cok duydum ismini senin amh kac benim 0.7
Hahh ışte buna ınan duaya sigin canım olacak inşallah olacak diye düşün hep pozitif ol inşallah bi gün olacak ve biz bu lara ne savastik bee hey gidi deyip gulecegizBizi anlayan birilerinin olması bile cok güzel. Kızlar iyi yazıyorum buraya benimle aynı durumla olanların olması bile güç veriyor. İnşallah bidaha ki denemeye gelcek ufaklık inanıyorum
Yarın adet günüm 7 -8 aydır düzenliydi. Yarın gelmezse başlasammı acaba söktürücüye of öfCanım adet günün gelip de olamadan eğer adet sokturucu ise yarar ama gününün gelip gelmediğini bilmiyorsun ki aslında pcos varmış sende adetin dusensizdir değilmi inşallah hemen adet olursunda kurtulursunuz bu bilinmezlikten. Bende pek bilmiyorum yanlış bişey de yazmak istemiyorum keşke doktorum adetin yakın yada değil deseydi aha güvenilir olurdu
Canım ben araya girmiş gibi oldum ama sana bir sır vereyim mi yumurta kalitesi arı sütü sayesinde tabi Allahın izniyle oluyor buda . Kesinlikle kullaalisin kesinlikle hemde balparmak in arı sutu bal polen karışımı var eczanelerde oluyor sadece onu ye her sabah bir kaşık önceki aylarda başla folikul sayısını da arttırıyor zaten . Inan bana çok faydalı bide bal çörek otu tarçıntarcin karışımı kalite için çok önemli ben denedim çok faydasını gördüm bizim durumumuz için bunlar ihtiyaç nerdeyse arı sütunu özellikle hayatımıza almalıyız .birde sen hayit otuotu aslan pençesi civan percemi içmeye başla tekrar toparlanana kadar sürekli iç ki çok sıkı hazırlanmış ol . İnsallah herşey yoluna girer hepimiz anne okuruz hayırlı zamanda
Yasim 32 canim doktorum genetik tahlili istedi esimleBenim amh geçen sene 0.3 du düşmüştür kesin yerlerdeyim zaten dahada baktirmiuprim canım sıkılıyor zaten yasin kaç peki benim 28 canim
Yaşım 32 canım tüp bebek yaptırırken öğrendim dünyam yıkıldı sanmıstım ve benim tüplerinde tıkalı canım diğer gidecegim merkezeşimle ikimizden genetik tahlil istemişti onu bu hafta yaptıracagız ama ben diyarbakır da tercih yaptım hakkımızda hayırlısınolsun inşallahBenim amh geçen sene 0.3 du düşmüştür kesin yerlerdeyim zaten dahada baktirmiuprim canım sıkılıyor zaten yasin kaç peki benim 28 canim
Bu arada transferin ne zamanBenim amh geçen sene 0.3 du düşmüştür kesin yerlerdeyim zaten dahada baktirmiuprim canım sıkılıyor zaten yasin kaç peki benim 28 canim
İnsallah olursun canım doktor kontrolünde başlamak daha doğru olacaktır sanırımYarın adet günüm 7 -8 aydır düzenliydi. Yarın gelmezse başlasammı acaba söktürücüye of öf