2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Maalesef yine olmadi
Maalesef bu seferde olmadi

Darısı bizlere olur inşlh sende sağlıkla al kucağına rabbimin izniyle

Reactions: 555
Bayanlar merhaba uzun suredir uyeyim fakat takip edemiyorum 2.tup bebek denemem icin 3 nisanda toplama islemi 6 nisanda 1 adet embriyo transferi yapildi cuma gecesi karin sisligi ile acile basvurdum ohss olmusum ama sivi falan toplanmasi yoktu sadece kistler olmus tahliller falan yapildi total hcg bakilmis 18,95cikmis bi heyecan yaptim tabi kendi kendime gulmeler falan ama doktora sordugumda tek basina yeterli degil dedi normalde 18 nisanda sonucu ogrenmek icin kan vercem sizin fikriniz nedir

7 yaşında bi oğlum var canım. İlk girişti muayne ücreti olarak ödedim. Tedaviye muayeneden sonra karar verdik canim.hepimiz için hayırlısı olur inş. Bakarsın sen tedaviye başlayınçaya kadar belki doğal yolla olur.

Canim transferden ne kadar sonra yaptırdın testi. Birde kutlaması gerekiyor 2gun bi tekrar yaptır istersen

Kzlar 5.gun embriyosu 3nisanda transfer edildi bgun 7.gunum sbah idrar testi negatif cikti erkenmi sizce.az da olsa silik cikmasi gerekmezmiydi tutmus olsaa

Canim erken yapmışsın. Birde idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor.bi yakınımda regl geçmesine rağmen idrarda çıkmadı kan yaptirdi ve pozitif çıktı. Hemde sonrasında ikiz olduğunu öğrendi. Evde yaptığınla sakın üzme kendini

kızlarr... nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı.. ılk defa betada bu degerı gordum cok saskınımm ıgnelerdemı yuksek cıkmstr yksa erkn yaptgm ıcınmı deger dusuk nolr anlayan bılen bı fıkır versın banaaaa

Tmm cnm braz dha bekleym ozman ben kan yaptrm direk

Tmm cnm braz dha bekleym ozman ben kan yaptrm direk
Kesinlikle en doğru karar.bende ilk kanda baktırcam.8.gün.ama üzülmeme garantimiz olmadığı için sonuca bakmiyim. Çünkü eşimden habersiz yaptiricam.olumlu sonuçlanurla inşallah değerleri saklamayı düşünüyorum. 8.gün 10.gün ve 12.gün sklinde

Canim kacinci gun embriyosuydu? Boyle cikip yukselenler var onemli olan 2 gun sonra 2ye katlamasi o zaman tam netlesir artarsa iyidir canim

ewt cnm ıkı gn snra bıda yaptrırırım ama su an 9. gun gore gebelk belrtııdr dımı

Canim.kaçıncı gün embriyosu.değerin düşük ama salı tekrar yaptır bence.değerin katlanması gerekiyor ya.sakın sıkma canını. Şayet pozitifse.ki inşallah pozitiftir.boşuna uzulmus olursun.birde labaratuara göre bi miktar farklı çıkıyormuş değerler. Sen salıyı bi bekle bence.daha doğru sonuç olur.

gneden bukadar ukselms olamaz yanı... bı ıkı tıp merkezını aradmmm net hamılesınz dıyemeyız ama 9. gune göre umt var dedılerrr

2. gun embrıyosu cnm co döllenmedn transfer edıldı bıde degern bole olması nrmal healde yanı umut varrrrr

rabbim kucagina sağlıkla almayi nasip eylesin ins.

Reactions: 555
Aynen canim simdi iyi dusun hamilesin insallah :) su an icin 5 ve uzeri her deger hamileliktir. 2ye de katladi mi super

ınsallah cnmm yaaa ılk defa bu degerı gördum betada yaaa 4 asılamam oldu hep 0.1 falan cıkıyoduuuu sevıneıyorumdaaaa erkn yaptrdgm ıcın esımde kızdı zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…