• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

:nazar::KK200: Çok tebrik ederim sizi böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum inşallah sagliklqda kucaginiza alırsınız . Darısı bizlere olsun insallahhhh:dua::dua:
Cokkk teşekkür ederimmm :KK200: vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olucaz inanıyorum. Benim bundan önce 3 kaybim var ama hiç bir zaman moralimi bozmadim. Hep inandım olacağına. İnş sağlıkla kucağıma almak nasip olurda inancım boşa çıkmaz :anneadayı: önemli olan güzel çocuklar yetiştirmek. Allah hepimizè vatana millete faydali güzel çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin :KK200:

Cok tsk ederim. Erken olmazmi acaba..cesaretimi toplayamiyorum zira 3 negatifim var eski zamanlarda:KK43:
Siz bilirsiniz tabiki. Ben eşime baktiralim düşük çıkarsa inanmayiz 14.günü bekleriz diye teselli veriyordum. Çünkü erken batırıp negative alıp daha sonra pozitifi görenler de var. Pozitif düşünün bence benimde daha önce 3 kaybim var. Ama inanıyorum busefer olacak :KK200: allah size de en guzelinden bi bebek nasip edecektir zamanı geldiyse

Cokkk teşekkür ederimmm :KK200: vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olucaz inanıyorum. Benim bundan önce 3 kaybim var ama hiç bir zaman moralimi bozmadim. Hep inandım olacağına. İnş sağlıkla kucağıma almak nasip olurda inancım boşa çıkmaz :anneadayı: önemli olan güzel çocuklar yetiştirmek. Allah hepimizè vatana millete faydali güzel çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin :KK200:
Aynen öyle canım öncelikle vatanına milletine hayırlı birer evlat olmalılar.. inşallah da olacaklar biz hep dua edelim elbet duaya cevap verir Rrabbim inşallah bunu sağlıcakla buyutursun canım .bize de dua et :)

• Beğen
Reactions: 555
Kliniktrn haber geldi şükür 4 embriyo olmuş döllenmiş 3. Gün embriyosu olarak donduruldu beklense 5. Güne gidebilirdi ama risk almayalım diye bekletmiyoz dediler . Allahtan hayırlısı
Canım benim çok sevindim seni takip ediyodum süreci Nasıl ilerlicek acaba diye sen sağlıklı bi tane bile yeter derken bak allah 4tanesinin dölenmesine izin verdi şükür devamı gelecek inşlh

Kliniktrn haber geldi şükür 4 embriyo olmuş döllenmiş 3. Gün embriyosu olarak donduruldu beklense 5. Güne gidebilirdi ama risk almayalım diye bekletmiyoz dediler . Allahtan hayırlısı
Canım senin kaç tane toplanmıştı? 4 tane döllenmesi çok güzel tebrik ederim inşallah güzel haberlerini bekliyrız

En son gecen seneydi.1sene oldu yani ama kan tahlili yok.bu tahlilleri tadavinin icinde mi istiyolat cnm.yani başlamadan degil demi.oncesinde ısterlerse bayag uzun surer
Canim kusura bakma şimdi gördüm msj.ı. aynı gün istediler tahlilleri.öğleden sonra da ilaçları anlattılar.

Arkadaslar araniza yeni katildim bnde ins bu ayin sonunda tup bebek yaptiricam inss tutar bazen icime korku dusuyo ama yinede vazgecmicem inss hayirlisi olur herkes icin

Kizlar merhaba size bisey danismak istiyorum
6'4 de negatif sonucu aldim
7'4 saat gece 2 gibi cok az pembemsi kan geldi
Bugun hic kan yok
İlaclarimida biraktim
Henuz adetim sokulmedi
Sizin bu konuda yorumunuz nedir

Son düzenleme:
eszinbb07 eszinbb07 gözün aydın canım. Bak okadar ümitsizlik sadece moral bozucu. Bugüne şükür .. Artık bebeklerini almaya hazırlanma zamani

Kızlar benimde 13 martta 3.gün dondurulmus emriyo transferim yapıldı. Dr um 2 tane koymak istedi ben ikiz olur ,taşıması zor olur diye korktum.Tek istedim. 8.gün eşimle dayanamadik test yaptık 24 çıktı:) 10.gün başka bi yerde yine yaptırdım 79 çıktı. Sonra başka bi yerde 18.günde baktirdik 4700 çıktı .şükürler olsun hersey yolunda. Belirtilere gelirsem hiç bir belirtim olmadı hatta tutmadigina inandirmistim kendimi. İnş herkes hayırlı haberler alır. Beklemesi gerçekten zor bir süreç.
maşallah gozunuz aydin tedaviniz nerede yapıldı. Sorun neydi. Benimde 3. Gunde 5 tane embriyom var pgt testine gonderdiler. İns benimde tutar 3.gun embriyosu

• Beğen
Reactions: 555
Önemli degil canm.ben herzamn verrm sıkıntı değilde.eşinden nezamn istediler..ilk zamnlarda yanımda olamiycak oyuzden korkuyorum
Eşimden de ilk gittiğiniz gün aldılar.ama senin yanında olamayacaksa bulunduğu yerde yaptırıp sonuçları getirmeni ister belki.telle aradın mı peki hastaneyi.telde de yönlendirme yapabilirler.zaten bayana başlayacakları ilaç tarihi önemli oluyorsa sen bi git.benice eşinin tahlili kolay olur

Maşallah benim de çok şükür embriyom iyiymiş. 5.güne giderse salı transferim var inşallah. Allah hepimize sabır versin, kolaylık versin, hayırlı bebiş versin

Maşallah benim de çok şükür embriyom iyiymiş. 5.güne giderse salı transferim var inşallah. Allah hepimize sabır versin, kolaylık versin, hayırlı bebiş versin

Kizlar merhaba size bisey danismak istiyorum
6'4 de negatif sonucu aldim
7'4 saat gece 2 gibi cok az pembemsi kan geldi
Bugun hic kan yok
İlaclarimida biraktim
Henuz adetim sokulmedi
Sizin bu konuda yorumunuz nedir
Benim de geç gelmişti canım, bekle bakalım, hcg kaç çıkmıştı

maşallah gozunuz aydin tedaviniz nerede yapıldı. Sorun neydi. Benimde 3. Gunde 5 tane embriyom var pgt testine gonderdiler. İns benimde tutar 3.gun embriyosu
Çok teşekkür ederim darısı size olsun ins bizim aslında belirlenmiş bi sorunumuz yoktu. 3üde doğal yoldan hamile kaldığım gebeliklerim di, farklı sebeplerden kaybetter. Bu nedenle tek bir sebep belirleyemediler . Bende kaliteli bi emriyo secilsin ümidiyle izmir irenbe de yaptırdım.

Canım benim çok sevindim seni takip ediyodum süreci Nasıl ilerlicek acaba diye sen sağlıklı bi tane bile yeter derken bak allah 4tanesinin dölenmesine izin verdi şükür devamı gelecek inşlh
Canım benim Allah razı olsun gonlumizden geçen hayırlı anlı sağlıklı bir evlat Rabbimde ikram eder inşallah ol derse olur inancımız tam verdiği herşeye şükür .inşallah hepimiz güzel haberler alırız Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın evlat hasretiyle yakmasin insalah

Back