2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Maşallah benim de çok şükür embriyom iyiymiş. 5.güne giderse salı transferim var inşallah. Allah hepimize sabır versin, kolaylık versin, hayırlı bebiş versin
Alllah hayirlisini versin bende sali gunu olabilirim 5. Gun embriyo su cok heyecanliyim ins aksilik cikmazsa yapacaklar

keske yaptrmayaydım testttt smdıde arada kaldımmm yukselımı düşermı dıyeeeee (((

transferin ne zaman olacak benimde 5 tane 3. Gun embriyosu donduruldu. Pgt son7cunu bekliyorum

Kesinlikle umut var tabiki.sen tutunmasini için duaya devam et.bebisin sakın pes etmesin.sürekli Ya Musavvir ve YaMuhyi demeyi unutma

ınsallahh cnmmm ınsallah guzel haberı alırım 4 senedr beklıyorummm smdıden bayramı dusunuyorummm olmazsayıne uzulcez dıyee.. allahm cok buyuk hayrlı saglklı tutmstr ınsallah herpmıze nasıp etsn rabbm

ınsallahh cnmmm ınsallah guzel haberı alırım 4 senedr beklıyorummm smdıden bayramı dusunuyorummm olmazsayıne uzulcez dıyee.. allahm cok buyuk hayrlı saglklı tutmstr ınsallah herpmıze nasıp etsn rabbm
Hücrelerinin bizim düşüncelerimizin çok etkileniyorlar. Sen hamileyim ve bebisim benimle beni asla bırakmayacak de.inşallah da böyle devam eder.bayram sizin için en güzel bayram olur Allahın izni ile

Hücrelerinin bizim düşüncelerimizin çok etkileniyorlar. Sen hamileyim ve bebisim benimle beni asla bırakmayacak de.inşallah da böyle devam eder.bayram sizin için en güzel bayram olur Allahın izni ile

amın cnmmmbu bayramda mılletım imalı bakısarın cekmek zornda kalmam ınsallah rabbm cok buyuk dılerse hersey olr

Ooo ozaman daha rahat ol cok erken yapmissin

ewt cnm 2. gn embryosu cuma transfer oldum bıdakı cuma tahll gunu verdıler ama bn dayanamadm esmden habersız oglen gttm acıle kan verdm.. smdıdetelle aradgmda net bsey deıyemeyz dems dktr... 9. gn olduguna göre zaten 80 100 cıkması ımkanszz dımı 7. gnden snra yerlesms oluyo zatn yenı kana gececek betaya gececek degerler bugun yarndan snra yukselecek ınsallah...

Maşallah canım benimde 4.5 yaşında oğlum var :) kac yaşındasın oda mi tedaviyle oldu.

eşinde sorun varsa direk tüp bebek raporu çıkıyor canım

Insllah olumlu olur snuclarmz senin kacnci gunun

Mrb kızlar, benim dün opu yapıldı. 11 yumurta toplanmış. Yarın hber verceklermiş. öyle duygusuzca bekliyorum,araştırıyorum, paylaşımlarınızı okuyorum.Hepimiz için en hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba
Bugun opu yapıldı, anestezi etki etmedi herhalde, bide sol tarafta yapışıklık oldugu için çığlık atıp ağladım. Cok kötü gecti, kanaman var. 1 yumurta kaybedilmiş toplamda 4 yumurta toplandı. Ne zman ararlar sizce tranfer ne zaman olur?

Simdide yatıyorum ağrı var sol tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…