- 11 Ekim 2016
- 7
- 11
- 3
- 33
Alllah hayirlisini versin bende sali gunu olabilirim 5. Gun embriyo su cok heyecanliyim ins aksilik cikmazsa yapacaklarMaşallah benim de çok şükür embriyom iyiymiş. 5.güne giderse salı transferim var inşallah. Allah hepimize sabır versin, kolaylık versin, hayırlı bebiş versin
Kesinlikle umut var tabiki.sen tutunmasini için duaya devam et.bebisin sakın pes etmesin.sürekli Ya Musavvir ve YaMuhyi demeyi unutma2. gun embrıyosu cnm co döllenmedn transfer edıldı bıde degern bole olması nrmal healde yanı umut varrrrr
5. Gun embriyosu mu canim
transferin ne zaman olacak benimde 5 tane 3. Gun embriyosu donduruldu. Pgt son7cunu bekliyorum5. Gün en kaliteli dir ama 3. Günde Çok tutan var benim.geçen 5. Gündü tutmamıştır canım. Şimdikiler 3. Gün olarak donduruldu . Bazen embriyo yu kaybetmemek adına 5. Güne bekletmeden transfer ediyorlar ama bekleseydi 5. Gün olabilirdi ama 3. Gunken edildi ve tutuyor öyle yani 3. Günde olsa çok kaliteli olup tutunabiliyor
Kesinlikle umut var tabiki.sen tutunmasini için duaya devam et.bebisin sakın pes etmesin.sürekli Ya Musavvir ve YaMuhyi demeyi unutma
Hücrelerinin bizim düşüncelerimizin çok etkileniyorlar. Sen hamileyim ve bebisim benimle beni asla bırakmayacak de.inşallah da böyle devam eder.bayram sizin için en güzel bayram olur Allahın izni ileınsallahh cnmmm ınsallah guzel haberı alırım 4 senedr beklıyorummm smdıden bayramı dusunuyorummm olmazsayıne uzulcez dıyee.. allahm cok buyuk hayrlı saglklı tutmstr ınsallah herpmıze nasıp etsn rabbm
Acile gttigimde yapilmis benim istegimle degil transfer 6 nisan 7 nisan aksami kan tahlili yapildi ama normalde yapilmasi gereken tarih 18 nisanCanim transferden ne kadar sonra yaptırdın testi. Birde kutlaması gerekiyor 2gun bi tekrar yaptır istersen
Ooo ozaman daha rahat ol cok erken yapmissinyok 2 oluyo sanırım... carsmba toplandı cuma transfer oldu.
Hücrelerinin bizim düşüncelerimizin çok etkileniyorlar. Sen hamileyim ve bebisim benimle beni asla bırakmayacak de.inşallah da böyle devam eder.bayram sizin için en güzel bayram olur Allahın izni ile
Ooo ozaman daha rahat ol cok erken yapmissin
Anladım canım. O kadar kısa süre de bence pek mümkün degilAcile gttigimde yapilmis benim istegimle degil transfer 6 nisan 7 nisan aksami kan tahlili yapildi ama normalde yapilmasi gereken tarih 18 nisan
Maşallah canım benimde 4.5 yaşında oğlum var :) kac yaşındasın oda mi tedaviyle oldu.7 yaşında bi oğlum var canım. İlk girişti muayne ücreti olarak ödedim. Tedaviye muayeneden sonra karar verdik canim.hepimiz için hayırlısı olur inş. Bakarsın sen tedaviye başlayınçaya kadar belki doğal yolla olur.
Canim toplandığı gün döllenme yapıp bölünmesini bekliyorlar ya.bence 3.gün olur. Çünkü benimde pazartesi toplandı. Çarşamba transfer oldu ve 3.gün dedilerOoo ozaman daha rahat ol cok erken yapmissin
eşinde sorun varsa direk tüp bebek raporu çıkıyor canımArkadaşlar selam, bu ay adetimle birlikte ben de başlayacağım inşallah tedaviye.. 2 yıllık evliyim yaşım 32 evlendiğimzden beri istiyoruz ama kısmet olmadı malesef.. aşılama niyetlendik son 4-5 aydır, ya ilaç kist yaptı ya yumurta büyümedi derken o da olmadı. Benim sorum bu rapor olayı için şartlarda 3 aşılama diyor ya, olmazsa olmaz mı bu, yani Allah korusun tedavim olumsuz olursa bu yetmez mi bir sonrakinde rapor çıkartmam için
Canım allah sabır versin arkdşaım zor biliyorum ama üzülme, yine denemeye devam edersinizMaalesef yine olmadi
Maalesef bu seferde olmadi
kızlarr... nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı.. ılk defa betada bu degerı gordum cok saskınımm ıgnelerdemı yuksek cıkmstr yksa erkn yaptgm ıcınmı deger dusuk nolr anlayan bılen bı fıkır versın banaaaa
Insllah olumlu olur snuclarmz senin kacnci gununKesinlikle en doğru karar.bende ilk kanda baktırcam.8.gün.ama üzülmeme garantimiz olmadığı için sonuca bakmiyim. Çünkü eşimden habersiz yaptiricam.olumlu sonuçlanurla inşallah değerleri saklamayı düşünüyorum. 8.gün 10.gün ve 12.gün sklinde
Insllah olumlu olur snuclarmz senin kacnci gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?