• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Kızlar merhaba
Bugun opu yapıldı, anestezi etki etmedi herhalde, bide sol tarafta yapışıklık oldugu için çığlık atıp ağladım. Cok kötü gecti, kanaman var. 1 yumurta kaybedilmiş toplamda 4 yumurta toplandı. Ne zman ararlar sizce tranfer ne zaman olur?

Simdide yatıyorum ağrı var sol tarafta :KK43:
geçmiş olsun canım, nasıl etki etmedi anestezi, uyumadın mı? önce senin yumurtaların durumuna bakacaklar, sonra dölleyecekler, döllenenlerden de 3. güne veya 5. gğne gidenle transfer edecekler. dolayısıyla kesin değil ne zaman transfer olacağın. seni yarın en geç embriyo durumlarıı söylemek için ararlar cnaım.

ewt cnm 2. gn embryosu cuma transfer oldum bıdakı cuma tahll gunu verdıler ama bn dayanamadm esmden habersız oglen gttm acıle kan verdm.. smdıdetelle aradgmda net bsey deıyemeyz dems dktr... 9. gn olduguna göre zaten 80 100 cıkması ımkanszz dımı 7. gnden snra yerlesms oluyo zatn yenı kana gececek betaya gececek degerler bugun yarndan snra yukselecek ınsallah...
Ayneenn bence de hic uzulme iki gun sonra bi daha kan ver

Selam arkadaşlar ben de dün opu oldum 22 toplanmıştı bugün aradılar 18i döllenmiş salı tekrar haber vericek dediler. Adet olduktan sonra da transferim olacakmış. İnşallah o güne kadar dayanırlar

geçmiş olsun canım, nasıl etki etmedi anestezi, uyumadın mı? önce senin yumurtaların durumuna bakacaklar, sonra dölleyecekler, döllenenlerden de 3. güne veya 5. gğne gidenle transfer edecekler. dolayısıyla kesin değil ne zaman transfer olacağın. seni yarın en geç embriyo durumlarıı söylemek için ararlar cnaım.
Canım yarın döllendiriyorlar mı yani? Bide yarın aradıklarında ne diycekler mesela ?

hayatguzel2015 hayatguzel2015 bende anlamadım, 2 doz yaptılar ama bana mısın demedi:(
Burda okuduklarımda hiç bişey hissetmiycem sanıyordum ama öyle olmadı malesef

Selam arkadaşlar ben de dün opu oldum 22 toplanmıştı bugün aradılar 18i döllenmiş salı tekrar haber vericek dediler. Adet olduktan sonra da transferim olacakmış. İnşallah o güne kadar dayanırlar
İnşallah canım güzel haber gelir, benim sadeec 4 toplandı bugun yarın haber verircekler. Buraya yaz muhakkak merak ederiz. :)

Kzlar 5.gun embriyosu 3nisanda transfer edildi bgun 7.gunum sbah idrar testi negatif cikti erkenmi sizce.az da olsa silik cikmasi gerekmezmiydi tutmus olsaa
Benim 4.hamileliğim ama daha hic idrarda görmedim. Hep tek çizgi çıkmıştı. Bu sefer direk kan baktirdim. Bence yarın akşam kanda baktirin.

En Büyük KK
gneden bukadar ukselms olamaz yanı... bı ıkı tıp merkezını aradmmm net hamılesınz dıyemeyız ama 9. gune göre umt var dedılerrr
Bence hamilesiniz tebriklerrr :nazar:
İçinizi ferah tuttun 48 saat sonra tekrar baktirin. Hatta ben daha önceki gebeliklerim de 48 saati bekleyemeyip 24 saatte yarim artisini baz almistim. Yani sizinde 24 saat sonra 30 falan çıkarsa normal bence

İnşallah canım güzel haber gelir, benim sadeec 4 toplandı bugun yarın haber verircekler. Buraya yaz muhakkak merak ederiz. :)

Olsun canım önemli olan tutunması 1 yumurta da olsa tutunsa yeter bize inşallah senin için de hayırlısı olur yarın öğleye doğru ararlar seni de güzel haber alırsın=)

En Büyük KK

Bence hamilesiniz tebriklerrr :nazar:
İçinizi ferah tuttun 48 saat sonra tekrar baktirin. Hatta ben daha önceki gebeliklerim de 48 saati bekleyemeyip 24 saatte yarim artisini baz almistim. Yani sizinde 24 saat sonra 30 falan çıkarsa normal bence

Esım kızdı erkn yaptrdm dıye ama bn salı gtcem bıde ıkı gun olms olr hayrlısı bakalm cok heveslenmk ıstemıyorm net olmadan

• Beğen
Reactions: 555
transferin ne zaman olacak benimde 5 tane 3. Gun embriyosu donduruldu. Pgt son7cunu bekliyorum
Biz pgt yaptırmadık kromozom analizi yaptırdık sadece canım. Transferi ne zaman istersen yaparız dedi doktorum biraz sağlık sorunlarım var onları halledince yapılacak inşallah. Sizin de sonuçlar güzel cikar da içiniz rahat eder inşallah

Biz pgt yaptırmadık kromozom analizi yaptırdık sadece canım. Transferi ne zaman istersen yaparız dedi doktorum biraz sağlık sorunlarım var onları halledince yapılacak inşallah. Sizin de sonuçlar güzel cikar da içiniz rahat eder inşallah
ins canım rabbim cumlemizin kucagini doldursun hayirli saglikli evlatlar ile . Sanada cok gecmis olsun. Ben mayis reglimde transfer olucak ins.belki ayni zamana denk gelir ;)

Canım yarın döllendiriyorlar mı yani? Bide yarın aradıklarında ne diycekler mesela ?

hayatguzel2015 hayatguzel2015 bende anlamadım, 2 doz yaptılar ama bana mısın demedi:KK43:
Burda okuduklarımda hiç bişey hissetmiycem sanıyordum ama öyle olmadı malesef
aradıklarında kaçı döllendi onu söyleyecekler canım

ins canım rabbim cumlemizin kucagini doldursun hayirli saglikli evlatlar ile . Sanada cok gecmis olsun. Ben mayis reglimde transfer olucak ins.belki ayni zamana denk gelir :KK66:
:( canım bende erken adet olacağım sanırım ağrı başladı daha 16. Günüm halbuki bakalım hafta içi anjiyo olacağım doktor sorun olmaz derse hemen başlayacağım sonuca göre inşallah sorun çıkmaz yani belki bi kaç güne transfer için hazirlanabikirim biraz erken oldu benim için ama nasip bakalım hayırlı olur inşallah hepimiz için sağlıklı evlatlarımız olsun yeter ki hayırla :dua:

merhaba arkadaşlar.konuyu sürekli takipteyim.Birşey sormak istiyorum adetim 14 ü gibi olması lazım ama çok stresliyim ya gecikirse diye korkuyorum.il dışında tüp bebek olacağımızdan hersey adetime göre planlandı.şimdiden adet olabilmek için ne yapmalıyım fikriniz varmı ?

Yaaa cokk uzuldumm :KK43:( emeklerinize üzüldüm yoksa olur . Ben olmayacağına inanmıyorum. Kaçıncı denemeniz? Nerde yaptiriyorsunuz ve yaşınız kaç?
40 yasindayim rabbime cok sukur 4 yasinda bir oglum var. O da 3 tup bebek denemesinden sonra kendiliginden dogal oldu. Denemelerin 2 si bahcecide dondurulmus embriyodan 3. De yurtdisinda dondurulmadan transfer olmustu. Bu son denememi kalamis tip mrk yaptirdim. Yasim daha ilermeden ve ilerde denemedigim icin pisman olmayim diye...ise baslarken kendime soz verdim sonuc negatif olursa uzulmuycem diye cunku bir tesellim canimdan ote evladim var cok sukur. Yinede bu cok karmasik bir duygu...4 dondurulmus embriyom daha var. Kendimi ne zaman hazir hissederim ne zaman yaptiririm bilmiyorum. Bunlari anlatiyorum cunku ben diger ark larin hikayeleini durumlari okudukca bilgilendim umutlandim huzunlendim sevindim. Allahim tum isteyenlere tez zamanda versin insallah

Back