• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Maalesef yine olmadi
Siz bilirsiniz tabiki. Ben eşime baktiralim düşük çıkarsa inanmayiz 14.günü bekleriz diye teselli veriyordum. Çünkü erken batırıp negative alıp daha sonra pozitifi görenler de var. Pozitif düşünün bence benimde daha önce 3 kaybim var. Ama inanıyorum busefer olacak :KK200: allah size de en guzelinden bi bebek nasip edecektir zamanı geldiyse
Siz bilirsiniz tabiki. Ben eşime baktiralim düşük çıkarsa inanmayiz 14.günü bekleriz diye teselli veriyordum. Çünkü erken batırıp negative alıp daha sonra pozitifi görenler de var. Pozitif düşünün bence benimde daha önce 3 kaybim var. Ama inanıyorum busefer olacak :KK200: allah size de en guzelinden bi bebek nasip edecektir zamanı geldiyse
Maalesef bu seferde olmadi :(

İnanması çok güç ama benim 11 tane 5.gün emriyom olmasına rağmen 3.gün transferi yaptılar. Açıklama olarakta çok saglikliydi bunu transfer etmek istedik dediler. Çok moralim bozulmustu neden böyle yaptılar diye çok şükür tutundu bebeğim. O nedenle kısmetinde varsa 3.gün 5.gün dinlemiyor. Bol şans diliyorum size :anneadayı:
Darısı bizlere olur inşlh sende sağlıkla al kucağına rabbimin izniyle

• Beğen
Reactions: 555
Bayanlar merhaba uzun suredir uyeyim fakat takip edemiyorum 2.tup bebek denemem icin 3 nisanda toplama islemi 6 nisanda 1 adet embriyo transferi yapildi cuma gecesi karin sisligi ile acile basvurdum ohss olmusum ama sivi falan toplanmasi yoktu sadece kistler olmus tahliller falan yapildi total hcg bakilmis 18,95cikmis bi heyecan yaptim tabi kendi kendime gulmeler falan :KK33::KK33:ama doktora sordugumda tek basina yeterli degil dedi normalde 18 nisanda sonucu ogrenmek icin kan vercem sizin fikriniz nedir

Çocuğun varmi canm seninde hic sormamistm neden raporsuz olduğunu:)hadi bakalim ins canm Rabbim yardımcın olsun.ramazandan sonra olur zaten canm eger şimdi beklersem.temmuzu bulur yani.canım 122 tl verdim demiştin ya tedaviye başlayıp baslamiycagi belli olmadan mi verdin yoksa doktr baslayalim dedigin de mi verdin
7 yaşında bi oğlum var canım. İlk girişti muayne ücreti olarak ödedim. Tedaviye muayeneden sonra karar verdik canim.hepimiz için hayırlısı olur inş. Bakarsın sen tedaviye başlayınçaya kadar belki doğal yolla olur.:anne::anne:

Bayanlar merhaba uzun suredir uyeyim fakat takip edemiyorum 2.tup bebek denemem icin 3 nisanda toplama islemi 6 nisanda 1 adet embriyo transferi yapildi cuma gecesi karin sisligi ile acile basvurdum ohss olmusum ama sivi falan toplanmasi yoktu sadece kistler olmus tahliller falan yapildi total hcg bakilmis 18,95cikmis bi heyecan yaptim tabi kendi kendime gulmeler falan :KK33::KK33:ama doktora sordugumda tek basina yeterli degil dedi normalde 18 nisanda sonucu ogrenmek icin kan vercem sizin fikriniz nedir
Canim transferden ne kadar sonra yaptırdın testi. Birde kutlaması gerekiyor 2gun bi tekrar yaptır istersen

Kzlar 5.gun embriyosu 3nisanda transfer edildi bgun 7.gunum sbah idrar testi negatif cikti erkenmi sizce.az da olsa silik cikmasi gerekmezmiydi tutmus olsaa

Canim erken yapmışsın. Birde idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor.bi yakınımda regl geçmesine rağmen idrarda çıkmadı kan yaptirdi ve pozitif çıktı. Hemde sonrasında ikiz olduğunu öğrendi. Evde yaptığınla sakın üzme kendini

kızlarr... nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı.. ılk defa betada bu degerı gordum cok saskınımm ıgnelerdemı yuksek cıkmstr yksa erkn yaptgm ıcınmı deger dusuk nolr anlayan bılen bı fıkır versın banaaaa

Canim erken yapmışsın. Birde idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor.bi yakınımda regl geçmesine rağmen idrarda çıkmadı kan yaptirdi ve pozitif çıktı. Hemde sonrasında ikiz olduğunu öğrendi. Evde yaptığınla sakın üzme kendini
Tmm cnm braz dha bekleym ozman ben kan yaptrm direk

Tmm cnm braz dha bekleym ozman ben kan yaptrm direk
Kesinlikle en doğru karar.bende ilk kanda baktırcam.8.gün.ama üzülmeme garantimiz olmadığı için sonuca bakmiyim. Çünkü eşimden habersiz yaptiricam.olumlu sonuçlanurla inşallah değerleri saklamayı düşünüyorum. 8.gün 10.gün ve 12.gün sklinde:anneadayı::KK49:

Canim kacinci gun embriyosuydu? Boyle cikip yukselenler var onemli olan 2 gun sonra 2ye katlamasi o zaman tam netlesir artarsa iyidir canim

ewt cnm ıkı gn snra bıda yaptrırırım ama su an 9. gun gore gebelk belrtııdr dımı :(

kızlarr... nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı.. ılk defa betada bu degerı gordum cok saskınımm ıgnelerdemı yuksek cıkmstr yksa erkn yaptgm ıcınmı deger dusuk nolr anlayan bılen bı fıkır versın banaaaa
Canim.kaçıncı gün embriyosu.değerin düşük ama salı tekrar yaptır bence.değerin katlanması gerekiyor ya.sakın sıkma canını. Şayet pozitifse.ki inşallah pozitiftir.boşuna uzulmus olursun.birde labaratuara göre bi miktar farklı çıkıyormuş değerler. Sen salıyı bi bekle bence.daha doğru sonuç olur.

gneden bukadar ukselms olamaz yanı... bı ıkı tıp merkezını aradmmm net hamılesınz dıyemeyız ama 9. gune göre umt var dedılerrr

Canim.kaçıncı gün embriyosu.değerin düşük ama salı tekrar yaptır bence.değerin katlanması gerekiyor ya.sakın sıkma canını. Şayet pozitifse.ki inşallah pozitiftir.boşuna uzulmus olursun.birde labaratuara göre bi miktar farklı çıkıyormuş değerler. Sen salıyı bi bekle bence.daha doğru sonuç olur.

2. gun embrıyosu cnm co döllenmedn transfer edıldı bıde degern bole olması nrmal healde yanı umut varrrrr

Çok teşekkür ederim darısı size olsun ins bizim aslında belirlenmiş bi sorunumuz yoktu. 3üde doğal yoldan hamile kaldığım gebeliklerim di, farklı sebeplerden kaybetter. Bu nedenle tek bir sebep belirleyemediler . Bende kaliteli bi emriyo secilsin ümidiyle izmir irenbe de yaptırdım.
rabbim kucagina sağlıkla almayi nasip eylesin ins.

• Beğen
Reactions: 555
Aynen canim simdi iyi dusun hamilesin insallah :) su an icin 5 ve uzeri her deger hamileliktir. 2ye de katladi mi super

ınsallah cnmm yaaa ılk defa bu degerı gördum betada yaaa 4 asılamam oldu hep 0.1 falan cıkıyoduuuu sevıneıyorumdaaaa erkn yaptrdgm ıcın esımde kızdı zatennn

Back