• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

keske yaptrmayaydım testttt smdıde arada kaldımmm yukselımı düşermı dıyeeeee :((((

5. Gün en kaliteli dir ama 3. Günde Çok tutan var benim.geçen 5. Gündü tutmamıştır canım. Şimdikiler 3. Gün olarak donduruldu . Bazen embriyo yu kaybetmemek adına 5. Güne bekletmeden transfer ediyorlar ama bekleseydi 5. Gün olabilirdi ama 3. Gunken edildi ve tutuyor öyle yani 3. Günde olsa çok kaliteli olup tutunabiliyor
transferin ne zaman olacak benimde 5 tane 3. Gun embriyosu donduruldu. Pgt son7cunu bekliyorum

Kesinlikle umut var tabiki.sen tutunmasini için duaya devam et.bebisin sakın pes etmesin.sürekli Ya Musavvir ve YaMuhyi demeyi unutma

ınsallahh cnmmm ınsallah guzel haberı alırım 4 senedr beklıyorummm smdıden bayramı dusunuyorummm olmazsayıne uzulcez dıyee.. allahm cok buyuk hayrlı saglklı tutmstr ınsallah herpmıze nasıp etsn rabbm

ınsallahh cnmmm ınsallah guzel haberı alırım 4 senedr beklıyorummm smdıden bayramı dusunuyorummm olmazsayıne uzulcez dıyee.. allahm cok buyuk hayrlı saglklı tutmstr ınsallah herpmıze nasıp etsn rabbm
Hücrelerinin bizim düşüncelerimizin çok etkileniyorlar. Sen hamileyim ve bebisim benimle beni asla bırakmayacak de.inşallah da böyle devam eder.bayram sizin için en güzel bayram olur Allahın izni ile

Hücrelerinin bizim düşüncelerimizin çok etkileniyorlar. Sen hamileyim ve bebisim benimle beni asla bırakmayacak de.inşallah da böyle devam eder.bayram sizin için en güzel bayram olur Allahın izni ile

amın cnmmmbu bayramda mılletım imalı bakısarın cekmek zornda kalmam ınsallah rabbm cok buyuk dılerse hersey olr

Ooo ozaman daha rahat ol cok erken yapmissin

ewt cnm 2. gn embryosu cuma transfer oldum bıdakı cuma tahll gunu verdıler ama bn dayanamadm esmden habersız oglen gttm acıle kan verdm.. smdıdetelle aradgmda net bsey deıyemeyz dems dktr... 9. gn olduguna göre zaten 80 100 cıkması ımkanszz dımı 7. gnden snra yerlesms oluyo zatn yenı kana gececek betaya gececek degerler bugun yarndan snra yukselecek ınsallah...

7 yaşında bi oğlum var canım. İlk girişti muayne ücreti olarak ödedim. Tedaviye muayeneden sonra karar verdik canim.hepimiz için hayırlısı olur inş. Bakarsın sen tedaviye başlayınçaya kadar belki doğal yolla olur.:anne::anne:
Maşallah canım benimde 4.5 yaşında oğlum var :) kac yaşındasın oda mi tedaviyle oldu.

Arkadaşlar selam, bu ay adetimle birlikte ben de başlayacağım inşallah tedaviye.. 2 yıllık evliyim yaşım 32 evlendiğimzden beri istiyoruz ama kısmet olmadı malesef.. aşılama niyetlendik son 4-5 aydır, ya ilaç kist yaptı ya yumurta büyümedi derken o da olmadı. Benim sorum bu rapor olayı için şartlarda 3 aşılama diyor ya, olmazsa olmaz mı bu, yani Allah korusun tedavim olumsuz olursa bu yetmez mi bir sonrakinde rapor çıkartmam için
eşinde sorun varsa direk tüp bebek raporu çıkıyor canım

kızlarr... nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı.. ılk defa betada bu degerı gordum cok saskınımm ıgnelerdemı yuksek cıkmstr yksa erkn yaptgm ıcınmı deger dusuk nolr anlayan bılen bı fıkır versın banaaaa
Kesinlikle en doğru karar.bende ilk kanda baktırcam.8.gün.ama üzülmeme garantimiz olmadığı için sonuca bakmiyim. Çünkü eşimden habersiz yaptiricam.olumlu sonuçlanurla inşallah değerleri saklamayı düşünüyorum. 8.gün 10.gün ve 12.gün sklinde:anneadayı::KK49:
Insllah olumlu olur snuclarmz senin kacnci gunun

Mrb kızlar, benim dün opu yapıldı. 11 yumurta toplanmış. Yarın hber verceklermiş. öyle duygusuzca bekliyorum,araştırıyorum, paylaşımlarınızı okuyorum.Hepimiz için en hayırlısı olsun. :110::işsiz:

Kızlar merhaba
Bugun opu yapıldı, anestezi etki etmedi herhalde, bide sol tarafta yapışıklık oldugu için çığlık atıp ağladım. Cok kötü gecti, kanaman var. 1 yumurta kaybedilmiş toplamda 4 yumurta toplandı. Ne zman ararlar sizce tranfer ne zaman olur?

Simdide yatıyorum ağrı var sol tarafta :(

Back