yine de sağol canım.çok takılma bence, her tedavi farklı, o ayki vücudumuzun tepkisi de farklı. her ay aynı değil ki canımG
GeceN sene bu sorun yüzünden yumurtalar erken toplanmıştı ce 18 mm den aşağısı olgun çıkmamıştı aynı korku var bende de ama Allah büyüktür bakalım.nasipte ne varmış bu kez inşallah anne olayında hayırla sağlıkla herşey gelir geçer. Ben onları kullanmadım ki canım bir fikrim yok ınan ama folic asit biri zaten o kullanılır ama diğeri normalde adet görmek için kullanılan bir ilaç diye biliyorum onu zaten kullanmamalisin gebelik şüphesi olduğunda bunlar eski okuduklarimdan öğrendiklerimi canım yoksa su an ben ikisini de kullaadim yani bilmiyorum güncel bişey
bekleyiş başladı desene, kenidine iyi bak, stresden uzak dur arkadaşımeszinbb07 İnşallah herşey yoluna gider canım .. Dualarim tedavide olan herkesle
Benim Transferim oldu 15.Nisan test tarihim.
Canım gözün aydın hayırlısıyla tutunurlar inşallah kendine çok dikkat et sen yolun sonuna geldin insallahda güzel sonuç alacaksın bil bol dua ederek geçir zamanı rahat olmaya bak bize de dua eteszinbb07 İnşallah herşey yoluna gider canım .. Dualarim tedavide olan herkesle
Canım gözün aydın hayırlısıyla tutunurlar inşallah kendine çok dikkat et sen yolun sonuna geldin insallahda güzel sonuç alacaksın bil bol dua ederek geçir zamanı rahat olmaya bak bize de dua et
Hayırlı uğurlu olsun canım dualarim seninle Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzeszinbb07 İnşallah herşey yoluna gider canım .. Dualarim tedavide olan herkesle
Kızlar benim 1 tane embriyom var Havuz yapmak istiyorum ama 1 ay ara verip öyle yapalım diyorum siz ne derseniz
Ya bide bişey diyecem Diyarbakır bahçeciye güveniyormusunuz benim 1 tane embriyo oldu Aynı dönemde bi arkadaşım yaptı ona da 1 tane olmuş demişler Valla kafamız çok karıştı acaba insanların Maddi durumlarına göre bi ayırım yapıyorlar mı diye kafamızdan geçiyor yani içerde ne olduğunu ne yaptıklarını bilmiyoruz günahları boyunlarına
Nasil yani canım yalan söylediklerini mi düşünüyorsun konuyu tam anlayamadım bir yumurtası kalmış olabilir garip olan nedirKızlar benim 1 tane embriyom var Havuz yapmak istiyorum ama 1 ay ara verip öyle yapalım diyorum siz ne derseniz
Ya bide bişey diyecem Diyarbakır bahçeciye güveniyormusunuz benim 1 tane embriyo oldu Aynı dönemde bi arkadaşım yaptı ona da 1 tane olmuş demişler Valla kafamız çok karıştı acaba insanların Maddi durumlarına göre bi ayırım yapıyorlar mı diye kafamızdan geçiyor yani içerde ne olduğunu ne yaptıklarını bilmiyoruz günahları boyunlarına
Canım b nde orda tedavi oluyorum . Aklımda hiç soru işareti yok acan sizde hir sorun mu oldu tedavi aşamasında kafanıza takılan nedir bende bilmek ona göre temkinli olmak isterim o yüzden soruyorum . Bide 3. Kez tedavi oluyorum ordan çok memnunum çok ilgililer bana karşı aklımda takılan hiç birşey yok sizin varsa paylasin lütfenMrb bende d bakır bahçeci de tedavi oluyorumaklıma bazı şeyler takılmıyor değil benim de açıkcası
Canım b nde orda tedavi oluyorum . Aklımda hiç soru işareti yok acan sizde hir sorun mu oldu tedavi aşamasında kafanıza takılan nedir bende bilmek ona göre temkinli olmak isterim o yüzden soruyorum . Bide 3. Kez tedavi oluyorum ordan çok memnunum çok ilgililer bana karşı aklımda takılan hiç birşey yok sizin varsa paylasin lütfen
Bi kaç yorumunuzu gördüm ama uzulmenizi hala anlayamadım gerçekten yumurta sayın çok iyi ben iki kez opu olacağım toplam o kadar çıkmayacak emin ol yumurta o yüzden gayet güzel bir sayı ve boşuna kendini uzme keyfini çıkar önemli olan bir bebek 11 yumurtanın hepsi anne diyecek değil sana takma kafana çok mutlu ol gayet güzel görünüyor rakamlar. Klinikle alakalı bir problem yok ama değil mi ? Bende zeki beyden de ekiptende çok memnunum bi an aklımda soru işareti var deyince yanlış hir tedavi uygulandı falan diye korktum sizin adınıza . Girişteki sekreter hanımlar biraz suratsiz gibi sanki oda çok mühim degilDoktorum dan o kadar memnunum ki ve o kadar güveniyorum ki zaten bahçeci yi seçmemdeki sebep doktorumuz du önceki tedavimi de o yapmıştı.doktorla ilgili hiç bir sorun yok kafama takılan ve ameliyatene ekibi ile de ilgili bir sorun yok.hatta bi hemşire var o kadar ilgili ki ben çok ağladım opu da o rahatlattı beni.ama özellikle ismini vermek istemediğim biri bana o kadar negatif davrandıki o soğuttu biraz açıkcası
Bi kaç yorumunuzu gördüm ama uzulmenizi hala anlayamadım gerçekten yumurta sayın çok iyi ben iki kez opu olacağım toplam o kadar çıkmayacak emin ol yumurta o yüzden gayet güzel bir sayı ve boşuna kendini uzme keyfini çıkar önemli olan bir bebek 11 yumurtanın hepsi anne diyecek değil sana takma kafana çok mutlu ol gayet güzel görünüyor rakamlar. Klinikle alakalı bir problem yok ama değil mi ? Bende zeki beyden de ekiptende çok memnunum bi an aklımda soru işareti var deyince yanlış hir tedavi uygulandı falan diye korktum sizin adınıza . Girişteki sekreter hanımlar biraz suratsiz gibi sanki oda çok mühim degil
Açıkçası bunun için agladiysaniz etraftan tepki almanız normal çünkü buna aglanmaz yani hakkatende. Bakalım.yumurta varsa ona göre karar verilecek inşallah vardır da önünüzdeki ay transf3r olur nasip herşey Allah buyuktur inşallah güzel sonuçlar alorozYok yok ameliyatane olsun doktor olsun kesinlikle memnunum.üzülme sebebim biraz hayal kırıklığı oldu ilk tedavimde yumurta sayısı o kadar çok tu ki birden bire böle düşüş olunca üzüldüm yoksa şükür gene çıktı bir tanesi önemli zaten dediğiniz gibi.transfer için bir ay dinlendirecekler beni size de öyle mi
Açıkçası bunun için agladiysaniz etraftan tepki almanız normal çünkü buna aglanmaz yani hakkatende. Bakalım.yumurta varsa ona göre karar verilecek inşallah vardır da önünüzdeki ay transf3r olur nasip herşey Allah buyuktur inşallah güzel sonuçlar aloroz
Canım her ne olursa olsun bizim kolay hayatlarımız yok belliki baksana tüp bebek merkezlerinde dolaşıyoruz avm ler parklar bahçeler dururken o yüzden güçlü kadinlar iz biz kolay yıkılmak pes etmek yok inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığında verecek en kısa zamandaİnşşşş canımmm sonuç olumlu olsun da
Amin amin Allah razı olsun canım bizi en iyi sen anlarsın .Allah senin de gönlünde ne hayırlı muradin varsa onu versin inşallahkıslar slm inş emeklerinizin karşılığını alırsınız allah gönlünüzdeki versin bende sizin gibi yollardan geçtim zorluğunu herseyını biliyorum şakın umudunuzu kesmeyin dirayetli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?