2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

yine de sağol canım.çok takılma bence, her tedavi farklı, o ayki vücudumuzun tepkisi de farklı. her ay aynı değil ki canım

eszinbb07 İnşallah herşey yoluna gider canım .. Dualarim tedavide olan herkesle

Benim Transferim oldu 15.Nisan test tarihim.
Canım gözün aydın hayırlısıyla tutunurlar inşallah kendine çok dikkat et sen yolun sonuna geldin insallahda güzel sonuç alacaksın bil bol dua ederek geçir zamanı rahat olmaya bak bize de dua et

Canım gözün aydın hayırlısıyla tutunurlar inşallah kendine çok dikkat et sen yolun sonuna geldin insallahda güzel sonuç alacaksın bil bol dua ederek geçir zamanı rahat olmaya bak bize de dua et

Teşekkür ederim canım. Darısı sizlere inşallah hayırlısıyla transfer olup sizlerde evlerinizde heyecanlı ve güzel bekleyişi yaşarsınız. Sonunda da pozitif görürsünüz

Kızlar benim 1 tane embriyom var Havuz yapmak istiyorum ama 1 ay ara verip öyle yapalım diyorum siz ne derseniz

Ya bide bişey diyecem Diyarbakır bahçeciye güveniyormusunuz benim 1 tane embriyo oldu Aynı dönemde bi arkadaşım yaptı ona da 1 tane olmuş demişler Valla kafamız çok karıştı acaba insanların Maddi durumlarına göre bi ayırım yapıyorlar mı diye kafamızdan geçiyor yani içerde ne olduğunu ne yaptıklarını bilmiyoruz günahları boyunlarına

Mrb bende d bakır bahçeci de tedavi oluyorum aklıma bazı şeyler takılmıyor değil benim de açıkcası

Nasil yani canım yalan söylediklerini mi düşünüyorsun konuyu tam anlayamadım bir yumurtası kalmış olabilir garip olan nedir

Mrb bende d bakır bahçeci de tedavi oluyorum aklıma bazı şeyler takılmıyor değil benim de açıkcası
Canım b nde orda tedavi oluyorum . Aklımda hiç soru işareti yok acan sizde hir sorun mu oldu tedavi aşamasında kafanıza takılan nedir bende bilmek ona göre temkinli olmak isterim o yüzden soruyorum . Bide 3. Kez tedavi oluyorum ordan çok memnunum çok ilgililer bana karşı aklımda takılan hiç birşey yok sizin varsa paylasin lütfen

Doktorum dan o kadar memnunum ki ve o kadar güveniyorum ki zaten bahçeci yi seçmemdeki sebep doktorumuz du önceki tedavimi de o yapmıştı.doktorla ilgili hiç bir sorun yok kafama takılan ve ameliyatene ekibi ile de ilgili bir sorun yok.hatta bi hemşire var o kadar ilgili ki ben çok ağladım opu da o rahatlattı beni.ama özellikle ismini vermek istemediğim biri bana o kadar negatif davrandıki o soğuttu biraz açıkcası

Bi kaç yorumunuzu gördüm ama uzulmenizi hala anlayamadım gerçekten yumurta sayın çok iyi ben iki kez opu olacağım toplam o kadar çıkmayacak emin ol yumurta o yüzden gayet güzel bir sayı ve boşuna kendini uzme keyfini çıkar önemli olan bir bebek 11 yumurtanın hepsi anne diyecek değil sana takma kafana çok mutlu ol gayet güzel görünüyor rakamlar. Klinikle alakalı bir problem yok ama değil mi ? Bende zeki beyden de ekiptende çok memnunum bi an aklımda soru işareti var deyince yanlış hir tedavi uygulandı falan diye korktum sizin adınıza . Girişteki sekreter hanımlar biraz suratsiz gibi sanki oda çok mühim degil

Yok yok ameliyatane olsun doktor olsun kesinlikle memnunum.üzülme sebebim biraz hayal kırıklığı oldu ilk tedavimde yumurta sayısı o kadar çok tu ki birden bire böle düşüş olunca üzüldüm yoksa şükür gene çıktı bir tanesi önemli zaten dediğiniz gibi.transfer için bir ay dinlendirecekler beni size de öyle mi

Açıkçası bunun için agladiysaniz etraftan tepki almanız normal çünkü buna aglanmaz yani hakkatende. Bakalım.yumurta varsa ona göre karar verilecek inşallah vardır da önünüzdeki ay transf3r olur nasip herşey Allah buyuktur inşallah güzel sonuçlar aloroz

İnşşşş canımmm sonuç olumlu olsun da

İnşşşş canımmm sonuç olumlu olsun da
Canım her ne olursa olsun bizim kolay hayatlarımız yok belliki baksana tüp bebek merkezlerinde dolaşıyoruz avm ler parklar bahçeler dururken o yüzden güçlü kadinlar iz biz kolay yıkılmak pes etmek yok inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığında verecek en kısa zamanda

kıslar slm inş emeklerinizin karşılığını alırsınız allah gönlünüzdeki versin bende sizin gibi yollardan geçtim zorluğunu herseyını biliyorum şakın umudunuzu kesmeyin dirayetli olun

kıslar slm inş emeklerinizin karşılığını alırsınız allah gönlünüzdeki versin bende sizin gibi yollardan geçtim zorluğunu herseyını biliyorum şakın umudunuzu kesmeyin dirayetli olun
Amin amin Allah razı olsun canım bizi en iyi sen anlarsın .Allah senin de gönlünde ne hayırlı muradin varsa onu versin inşallah

Kızlar 4 yumurtadan ikisi döllenmis mikroenjeksiyonla.yarın 10.30 da transfer edecekler.kalitesini geldiğinizde konuşuruz dediler.neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…