- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
canım çok şükür 4te 2 iyi bence. endişelenme lütfen, ne de olsa transfer edilecekler iyi de olsa kötü de olsa. bu geceyi sakın merakla geçirme, beni bekliyorlar yarına bebişlerim de kendine, bol da dua et arkadaşımKızlar 4 yumurtadan ikisi döllenmis mikroenjeksiyonla.yarın 10.30 da transfer edecekler.kalitesini geldiğinizde konuşuruz dediler.neden acaba
İnşallah canım.inşallah. Yarın teke düşme ihtimali varmu acaba.kalitesini yarın konuşuruz dediler.1 veya 2 simi transfer edilir dedim.yarın belli olur dediler yine.neden acaba.canım çok şükür 4te 2 iyi bence. endişelenme lütfen, ne de olsa transfer edilecekler iyi de olsa kötü de olsa. bu geceyi sakın merakla geçirme, beni bekliyorlar yarına bebişlerim de kendine, bol da dua et arkadaşım
gelişimini takip edeceklerdir de ondan, bir haber var mıİnşallah canım.inşallah. Yarın teke düşme ihtimali varmu acaba.kalitesini yarın konuşuruz dediler.1 veya 2 simi transfer edilir dedim.yarın belli olur dediler yine.neden acaba.
Yok canım. Şimdilik gidiyoruz.bakalım. İnşallah güzel haberler alırız.aksilik olmazsa 10.30 transfer dediler.dua edin olurmugelişimini takip edeceklerdir de ondan, bir haber var mı
Evt canım. Bize başladılar. Transfere kullandik.transfer günü son kez kullanıcam.yani bugün.yarın başka ilaçlar verdi.hayırlı olsun tedavinMerhabalar,
Tüp bebek tedavısınde antıbıyotık herkese baslanıyot mu ? bana baslıyacagını soledı doktor da... sormak ıstedım ? hem esıme hem bana antıbıyotık verecekmıs ?
Bebişlerimle ben geldiiiiim.biri birinci kalite diğernin durumu biraz iyi değilmiş. İnşallah hep benimle kalırlar.zamanı gelince de kucağıma alırım insallah
Ben üç tedavinin icundede kullanmadım canım .Merhabalar,
Tüp bebek tedavısınde antıbıyotık herkese baslanıyot mu ? bana baslıyacagını soledı doktor da... sormak ıstedım ? hem esıme hem bana antıbıyotık verecekmıs ?
Bugün 11 de opu işlemi yapıldı çok şükür 5 yumurta toplandı Allahtan hayırlısı kızlar
canım snein bugündü değil mi, unutmuşumBugün 11 de opu işlemi yapıldı çok şükür 5 yumurta toplandı Allahtan hayırlısı kızlar
İnşallah oluşur canım merakla bekliyoruzHadi hayırlısı canım artık dinlenme zamanı. Hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşur♡
Kuzum ne kusuru olurmu öyle şey . İnşallah bi kaç tanesi anne desin yeterki bana geçer bu günlerde unutulur . Sana da Allah kolaylık versin yarın kolay geçer inşallah islemcanım snein bugündü değil mi, unutmuşumkusura bakma, beşi de bebiş olur inşallah
sağol arkadaşımKuzum ne kusuru olurmu öyle şey . İnşallah bi kaç tanesi anne desin yeterki bana geçer bu günlerde unutulur . Sana da Allah kolaylık versin yarın kolay geçer inşallah islem
Geçmiş olsun canımİnşallah oluşur canım merakla bekliyoruzAllahtan herşeyin hayırlısı. Senin nasıl geçiyor günler
İnşallah oluşur canım merakla bekliyoruzAllahtan herşeyin hayırlısı. Senin nasıl geçiyor günler
Ins hersey gönlünce olur.. Bende yarin opu olcam nasil gecti senin ilk kez olcam tirsiyom birazBugün 11 de opu işlemi yapıldı çok şükür 5 yumurta toplandı Allahtan hayırlısı kızlar
Ben iki kez opu oldum hafif bir sancı var karnında adet sancisindan daha hafif o kadar başka bir sıkıntı yok canım uyudugunuz için kolay oluyor emin ol sonuç güzel olsun hem yeter ki :) yumurta az olunca ağrı sizi da az oluyor benim az yumurta m var kolay geçti haliyle gündüz baş dönmesi oluyor hemen kalkmamak lazim biraz dinlenince normal e dönüyor herşey su an gayet iyiyim yani sende korkma korkulacak bir operasyon değil in anki mışıl mışıl uyuyorsunuzIns hersey gönlünce olur.. Bende yarin opu olcam nasil gecti senin ilk kez olcam tirsiyom biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?