• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Anladım canım. Oğlumun 3 yaşında díş tedavisinde almak zorunda kalmıştı öyle birşey o zaman.ya birde çok ağrım var.sanki hamile gibi yürümekte çok zorlanıyorum. Yumurtalar dan demi bu ağrı.birşey daha sormak istiyorum.toplama sonrası işe döndünüz mü. Bana izin al dediler ama ben izin hakkımı transferde kullanmak istiyorum.ise dönsem dayanamaz miyim
Yumurta büyüdükçe kasılma ağrı oluyor bende hamile gibiydim karnım taş gibi sertti ve agriyordu . Sonrasında adet sancısı gibi bi kaç gün sancı oldu ama sosyal hayatı kesinlikle etkilemeyecek şekilde doktoruna danis kanaman falan olursa izin alır dinlenirsin toplama işlemi sorunsuz geçince bişey olacağını sanmıyorum canım.

Kızlar 'her anneye lazım 'isimli bir kitap var.içerisinde çok güzel bilgiler var.aranızda bilen var mı bilmiyorum ama yenmesi gereken şeylerden tutun manevi anlamada yapılması gerekenlere kadar birçok bilgi var icinde tavsiye ederim
Evet çok güzel bir kitap anlamda vardı hiç aklıma gelmedi keşke bende alsaydım manevi olarak güçleniyor bilincleniyor insan

istanbulda olanlar hangi doktor a gidiyorsunuz ? hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ???? ıgneyı kendıne vurmak cok zormu...şuan tedavıye baslıyor olacaktım kı gebe kaldım ama ne yazıkkı saglıklı değil... ya kımyasal ya dıs gebelık.... kanamam hıc yok cok korkuyorum ılk derım 85- ıkı gun sonrakı 84. ne guzel tup tedavısıne karar vermıstım . 4.5 yıllık evlılıkte ılk kezzz..alalh buyuk mubarek kandıl gunu umrm kurtaj olmadan kurtulurum.....

Allah sifa versin cnm insallah saglikli bir sekilde hamileligin devam eder
İst sisli memorial betul hnm sevinc hanm semra hnm hepsi cok ii bende orada detavi goruyorum vitaminlri dr verir ama en bilindigi folikasit. İgneyi vrmak zor deil bn ck kullandm vururken hafif yatar pozisyonda vurulunca acimio bn kendi kendme yaptm hepsni dokunuon tik die grio ztn

Merhaba kızlar. Ya bugün gonal f igne başlandıktan sonra ilk kontrolum. Bi tarafta altı bi tarafta iki gördü doktorum. Sayı iyi mı sizce. Biraz canım sıkıldı benim az gibi geldi. Ne bileyim bide onlar da kalitesiz olursa...

Merhaba herkese inşlh bütün isteyenlerle beraber bizlerde evlat sahibi oluruz benim ikinci tedavim Ankara'da tedavi oluyorum cuma günü hem yumurtalar toplandı hemde rahmimdeki eğiklik nedeniyle histeroskopi oldum 35 yumurtam toplandı 19 u döllendi bu ay dondurulup gelecek ay transferim olcak çok heyecanlıyım umarım bu kez olur geçen seferkinde ohss olmuştum o şekilde transfer yapıldı tabi tutmadı inşlh bu sefer olur

Merhaba kızlar. Ya bugün gonal f igne başlandıktan sonra ilk kontrolum. Bi tarafta altı bi tarafta iki gördü doktorum. Sayı iyi mı sizce. Biraz canım sıkıldı benim az gibi geldi. Ne bileyim bide onlar da kalitesiz olursa...
canım yaşın kaç?

Merhaba herkese inşlh bütün isteyenlerle beraber bizlerde evlat sahibi oluruz benim ikinci tedavim Ankara'da tedavi oluyorum cuma günü hem yumurtalar toplandı hemde rahmimdeki eğiklik nedeniyle histeroskopi oldum 35 yumurtam toplandı 19 u döllendi bu ay dondurulup gelecek ay transferim olcak çok heyecanlıyım umarım bu kez olur geçen seferkinde ohss olmuştum o şekilde transfer yapıldı tabi tutmadı inşlh bu sefer olur
hayırlısı olsun canım, Allah sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşturur inşallah.

Evet çok güzel bir kitap anlamda vardı hiç aklıma gelmedi keşke bende alsaydım manevi olarak güçleniyor bilincleniyor insan
canım ne yaptın? bugün kkontroldeydim. benimkiler büyümeye devam, endometrium 7,8 galiba, ona kafam takıldı ama birşey söylemedi daha doktor. bugün arayıp ne zaman çatlama iğnesi yapacağımı söyleyecekler galiba. opu tarihi belli değil yani. sende ne var ne yok?

canım ne yaptın? bugün kkontroldeydim. benimkiler büyümeye devam, endometrium 7,8 galiba, ona kafam takıldı ama birşey söylemedi daha doktor. bugün arayıp ne zaman çatlama iğnesi yapacağımı söyleyecekler galiba. opu tarihi belli değil yani. sende ne var ne yok?
Hastaneye yeni geldim bende canım daha giremedik muayeneye bakalım bize ne diyecek. Ben taze transfer olmayacağım o yüzden rahim kalinligina bakmıyoruz hiç hakkımızda hayilisi olsun 7.8 tüp bebek için iyi bir kalınlıkta 7 den yukarıya yapılıyor zaten bi kaç güne de bayagi kalknlasir merak etme sen. Yumurtalar ne durumda senin boyutları

merkaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ilk tüp bebek denememiz olacak bahçeçi umuta gidiyoruz geçen hafta yumuşlar toplan 22 tane 10 tane iyi kalmış bakalım ne olacak.1 ay dinleneceğiz sonra transfer olacak dedi doktorum sanırım nisan sonu gibi.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin :)

Bana göre iyi sayı ama normal bir kadına göre iyi diyemem canım ama anne olmak için yeterli in anki onlar sağlıklı olsun geniş olsun diye dua et nede olsa bir yumurta yetiyor bebek için biz o altın yumurta için dua edelim hiç canını sıkma pozitif şekilde tedavi ne devam et

merkaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ilk tüp bebek denememiz olacak bahçeçi umuta gidiyoruz geçen hafta yumuşlar toplan 22 tane 10 tane iyi kalmış bakalım ne olacak.1 ay dinleneceğiz sonra transfer olacak dedi doktorum sanırım nisan sonu gibi.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin :)
Amin canım.inşallah. valla tebrik ederim güzel yumurta çıkmış dolu dolu hemde .. dinlenmiş olursun dondurulmuş embriyo daha başarısı yüksek tutunma açısından inşallah oyle de olur . Hayırlı olsun

kafam biraz karıştı ben hemen transfer olmayacağım ya neden antibiyotikleri verdiler acaba monodoks..transfer öncesi veriyorlarmış genelde??? tutunsun diye. benim gibi olan var mı acaba

Kızlar benim bugün toplandı. Sadece 4 tane.kontrollerde 7 çıkmıştı.yarın transfer için bilgilendirme yapacaklar.inşallah hayırlısı ile iki tane bile embriyo olursa ve ikisi de tutsa ne kadr güzel. Olur.

Kızlar benim bugün toplandı. Sadece 4 tane.kontrollerde 7 çıkmıştı.yarın transfer için bilgilendirme yapacaklar.inşallah hayırlısı ile iki tane bile embriyo olursa ve ikisi de tutsa ne kadr güzel. Olur.
Canım tutunsunda yeter ki bir iki fark etmez rahat ol inşallah bi sorun çıkmaz güzel güzel dollenirler de yüzün güler

Çarşamba toplama yapılacak benimde :( biri fazla gelişmiş yumoslardan gene o yüzden erken olacak sanki toplama ibsallalh dolu dolu çıkarlar zaten 5 yumurta gelişmiş :( hayırlısı Allahtan bakalım neler olacak sizler ne durumdasınız

Back