• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Kızlar 4 yumurtadan ikisi döllenmis mikroenjeksiyonla.yarın 10.30 da transfer edecekler.kalitesini geldiğinizde konuşuruz dediler.neden acaba
canım çok şükür 4te 2 iyi bence. endişelenme lütfen, ne de olsa transfer edilecekler iyi de olsa kötü de olsa. bu geceyi sakın merakla geçirme, beni bekliyorlar yarına bebişlerim de kendine, bol da dua et arkadaşım

canım çok şükür 4te 2 iyi bence. endişelenme lütfen, ne de olsa transfer edilecekler iyi de olsa kötü de olsa. bu geceyi sakın merakla geçirme, beni bekliyorlar yarına bebişlerim de kendine, bol da dua et arkadaşım
İnşallah canım.inşallah. Yarın teke düşme ihtimali varmu acaba.kalitesini yarın konuşuruz dediler.1 veya 2 simi transfer edilir dedim.yarın belli olur dediler yine.neden acaba.

Merhabalar,
Tüp bebek tedavısınde antıbıyotık herkese baslanıyot mu ? bana baslıyacagını soledı doktor da... sormak ıstedım ? hem esıme hem bana antıbıyotık verecekmıs ?

Merhabalar,
Tüp bebek tedavısınde antıbıyotık herkese baslanıyot mu ? bana baslıyacagını soledı doktor da... sormak ıstedım ? hem esıme hem bana antıbıyotık verecekmıs ?
Evt canım. Bize başladılar. Transfere kullandik.transfer günü son kez kullanıcam.yani bugün.yarın başka ilaçlar verdi.hayırlı olsun tedavin

Merhabalar,
Ben üç tedavinin icundede kullanmadım canım .

Ins hersey gönlünce olur.. Bende yarin opu olcam nasil gecti senin ilk kez olcam tirsiyom biraz
Ben iki kez opu oldum hafif bir sancı var karnında adet sancisindan daha hafif o kadar başka bir sıkıntı yok canım uyudugunuz için kolay oluyor emin ol sonuç güzel olsun hem yeter ki :) yumurta az olunca ağrı sizi da az oluyor benim az yumurta m var kolay geçti haliyle gündüz baş dönmesi oluyor hemen kalkmamak lazim biraz dinlenince normal e dönüyor herşey su an gayet iyiyim yani sende korkma korkulacak bir operasyon değil in anki mışıl mışıl uyuyorsunuz

Back