• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Hastaneye yeni geldim bende canım daha giremedik muayeneye bakalım bize ne diyecek. Ben taze transfer olmayacağım o yüzden rahim kalinligina bakmıyoruz hiç hakkımızda hayilisi olsun 7.8 tüp bebek için iyi bir kalınlıkta 7 den yukarıya yapılıyor zaten bi kaç güne de bayagi kalknlasir merak etme sen. Yumurtalar ne durumda senin boyutları
yumurtalar aldı başına gitti, ben bir 5 tane gördüm büyük,bir de küçükler var. 19 mm 17 mm filan gibi gidiyor. bu akşam son gonal i vurdum yarın sabah da çatlama engelleyici, akşamına çatlama iğnesi. perşembe sabahı da yumurta toplanacak. çok sağol benim hiç kalınlık konusunda bilgim yoktu. buradan öğrendim iki tane yaptırmama rağmen :)

merkaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ilk tüp bebek denememiz olacak bahçeçi umuta gidiyoruz geçen hafta yumuşlar toplan 22 tane 10 tane iyi kalmış bakalım ne olacak.1 ay dinleneceğiz sonra transfer olacak dedi doktorum sanırım nisan sonu gibi.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin :)
maşallah canım, çok güzel senin yumoşlar:) hoşgeldin.

Çarşamba toplama yapılacak benimde :KK43: biri fazla gelişmiş yumoslardan gene o yüzden erken olacak sanki toplama ibsallalh dolu dolu çıkarlar zaten 5 yumurta gelişmiş :KK43: hayırlısı Allahtan bakalım neler olacak sizler ne durumdasınız
inşallah canım, benim bakalım kaç tane çıkacak, artık monitorden takip edemiyorum, sayıyorlar tek tek. galiba benim de 5 tane. benim perşembe toplama, sonra da transfer edilecek benimki.

inşallah canım, benim bakalım kaç tane çıkacak, artık monitorden takip edemiyorum, sayıyorlar tek tek. galiba benim de 5 tane. benim perşembe toplama, sonra da transfer edilecek benimki.
Ne güzel taze transfer mi olacaksın hayirli olur inşallah. Benim kaç tane olursa olsun donmus yapılacak transfer öyle konuştuk bugün endometrium 8.6 olmuş ama biz zaten dondurulmuş yapacaktık her ihtimale karşı. Benim yumurtanın biri fazla gelişmiş kendiliğinden catlamasin diye gene erken toplanıyor malesef bunda da vardır bir hayır . İnşallah herşey güzel olur

yumurtalar aldı başına gitti, ben bir 5 tane gördüm büyük,bir de küçükler var. 19 mm 17 mm filan gibi gidiyor. bu akşam son gonal i vurdum yarın sabah da çatlama engelleyici, akşamına çatlama iğnesi. perşembe sabahı da yumurta toplanacak. çok sağol benim hiç kalınlık konusunda bilgim yoktu. buradan öğrendim iki tane yaptırmama rağmen :)
19 17 dedik lerin küçük mu canım ? Benim büyükler o kadar yok :(

Ne güzel taze transfer mi olacaksın hayirli olur inşallah. Benim kaç tane olursa olsun donmus yapılacak transfer öyle konuştuk bugün endometrium 8.6 olmuş ama biz zaten dondurulmuş yapacaktık her ihtimale karşı. Benim yumurtanın biri fazla gelişmiş kendiliğinden catlamasin diye gene erken toplanıyor malesef bunda da vardır bir hayır . İnşallah herşey güzel olur
inşallah canım, ben hocama sordum dondurulmuş yapalım mı rahmi bekletelim mi diye. karşılıığnda bana 1 saatlik youtubeda doktorlara yönelik verdiği dersi izlememi önerdi:) neyse kısaca dondurulmuşlarla tranfser ile hamile kalma oranı taze ile hamile kalma oranı ile aynıymış... maşallah bu arada snein rahim kalınlığında sorun yokmuş ne güzel.

yok yok büyükler o kadar merak etme, seninkiler kaç ki...
21.17.15.15.14 sanırım öyleydi canım . 21 olan yüzünden erken yapılacak toplama yani onu yüzünden diğerleri boş çıkabilir henüz olgunlaşmamış olabilirler yani bu çok kötü bir durum malesef

21.17.15.15.14 sanırım öyleydi canım . 21 olan yüzünden erken yapılacak toplama yani onu yüzünden diğerleri boş çıkabilir henüz olgunlaşmamış olabilirler yani bu çok kötü bir durum malesef
belki hepsi doludur niye böyle düşündün ki gayet iyi bence ebatları... bu arada aklıma takıldı. vitamin ve dhea, inofolic combi bunları transferden sonra bırakacak mıyım? üzerinde hamilelikte kullanılmaz yazıyordu dheanın hatırladığım kadarıyla

G
belki hepsi doludur niye böyle düşündün ki gayet iyi bence ebatları... bu arada aklıma takıldı. vitamin ve dhea, inofolic combi bunları transferden sonra bırakacak mıyım? üzerinde hamilelikte kullanılmaz yazıyordu dheanın hatırladığım kadarıyla
GeceN sene bu sorun yüzünden yumurtalar erken toplanmıştı ce 18 mm den aşağısı olgun çıkmamıştı aynı korku var bende de ama Allah büyüktür bakalım.nasipte ne varmış bu kez inşallah anne olayında hayırla sağlıkla herşey gelir geçer. Ben onları kullanmadım ki canım bir fikrim yok ınan ama folic asit biri zaten o kullanılır ama diğeri normalde adet görmek için kullanılan bir ilaç diye biliyorum onu zaten kullanmamalisin gebelik şüphesi olduğunda bunlar eski okuduklarimdan öğrendiklerimi canım yoksa su an ben ikisini de kullaadim yani bilmiyorum güncel bişey

Back