Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben devlette yaptırdım. 2800 hastane tuttu.1700 ilaçlar tuttu.bende raporsuzdumKızlar mrh.hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.hepiniz guzel haberler alırsınız.Nasip olursa bende mayısta başlamayı düşünüyorum.devlette yaptircam ama fiyatlari merk ediyorum.çünkü benim raporsuz olcak.bilginiz varmi kizlar yardimci olun lütfen
Yaa oylemi canm nerde yaptırdın.ankara da yaptircam ben kısmet olursa.iyi fiyat yinede ya dimi.ztb aramıştım maksimum 8 9 bin demisti korktum vallaCanim ben devlette yaptırdım. 2800 hastane tuttu.1700 ilaçlar tuttu.bende raporsuzdum
Canım sen hangi hastanede yaptırdın.sonuc belli miCanim ben devlette yaptırdım. 2800 hastane tuttu.1700 ilaçlar tuttu.bende raporsuzdum
Ben üç tedavinin icundede kullanmadım canım .
Akinti varsa eğer kullanmanız gerekiyor dur iltihap oluyor sonuçta ben sadece opu işleminden sonra kullanıyorum antibiyotik baska da ihtiyacım olmadıbana kullanılcak dendi.idrar enfeksıyonumda var sureklı oyuzden sorayım dedım
Yine aynı günler oluyor canım ben hep 12. Gün toplama yaptırdım yunurtlamam da o zamanlarda oluyordu zaten. Birde ilacı adetin kaçıncı günü kullanmaya basladigimizla alakalinolsugunu söylüyor doktor 2. Gün başlayınca ile 4. Gün baslqyanin aynı gün olmaz toplmasi demişti banakızla rnormalde regl 11-13 gun arası yumurtlamam oluyor. tup tedavısınde tahmını nezaman olur opu ıslemım = ?
Evt.canım bende ilk oraya gittim 10 bin civarı dedi.gazı de yaptırdım. Nuray hanım a gittim.özel muayne olarak 122 lira ödüyorsun.kısa protokol uygulandı bana bidaha muayne ücreti odemedim.hemşireler de guleryuzlu çok ilgililer tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım. Özel hastane de 3 aşılama ve başka tedaviler görmüş birisi olarak ve devlet hastanesi olarak düşündüğünde bence gayet iyiydi.transfer aşaması da personel sayesinde gülerek şamata ile geçti valla.Yaa oylemi canm nerde yaptırdın.ankara da yaptircam ben kısmet olursa.iyi fiyat yinede ya dimi.ztb aramıştım maksimum 8 9 bin demisti korktum valla
Bence tedavi aşamasında normalden farklı oluyor. Çünkü ilaçlarla kontrollü bir şekilde yumurta geliştirmeye çalışıyorlar. Ama opu için en az 17 mi olmasını bekliyorlar. Benim 17.16.16.16 4 taneyi gördüklerinde cetrotide başladılar ve 4.gün opu oldum.kızla rnormalde regl 11-13 gun arası yumurtlamam oluyor. tup tedavısınde tahmını nezaman olur opu ıslemım = ?
Çok iyiymiş.gazide yaptırdın yani.hemen gidince yaptılar mı peki.beklemede misin şimdi.sonuc bwlli oldu mu.ben ilk tup bebegi ztb ta yaptırdım raporluydu ozamn c9k şükür tuttu da.4.5 yaşında oglum var Rabbim korusun herkesin evladini.ikinci icinde cok geldi açıkçasıEvt.canım bende ilk oraya gittim 10 bin civarı dedi.gazı de yaptırdım. Nuray hanım a gittim.özel muayne olarak 122 lira ödüyorsun.kısa protokol uygulandı bana bidaha muayne ücreti odemedim.hemşireler de guleryuzlu çok ilgililer tavsiye ederim.ben çok memnun kaldım. Özel hastane de 3 aşılama ve başka tedaviler görmüş birisi olarak ve devlet hastanesi olarak düşündüğünde bence gayet iyiydi.transfer aşaması da personel sayesinde gülerek şamata ile geçti valla.
Hayır bekleme diye birşey olmadı. Geçirdiğim aşamaları anlattım. Doktor hanım ozaman tüp bebek başlayalım istersen dedi.bende kabul ettim.2.gün gitmiştim. 3.gün başladık. 12 gün felan sürdü. Çarşamba transfer oldum.şimdi 2 günlük bebişlerimi taşıyorum.merakla bekliyorum.inşallah güzel sonuçlar alırım. Senin de herşey gönlünce olur insallahÇok iyiymiş.gazide yaptırdın yani.hemen gidince yaptılar mı peki.beklemede misin şimdi.sonuc bwlli oldu mu.ben ilk tup bebegi ztb ta yaptırdım raporluydu ozamn c9k şükür tuttu da.4.5 yaşında oglum var Rabbim korusun herkesin evladini.ikinci icinde cok geldi açıkçası
Ayyy maşallah masallah hadi bakalim canm hayırlısı olsun inşallah.güzel haberler alırsın.gaziyle konussam guzel cvp verirler mi bilmiyorum ztb ta sağolsunlar konusmadan lafi tikiyo ağzına.peki canm sen o doktorun özel muayenesine mi gittin de giriste okadr para verdin yoksa butun aşamalar gazide mi oldu.arkadaşın birisi de orayi tavsiye etmedi bana nedense.aklim cok karıştı vallaHayır bekleme diye birşey olmadı. Geçirdiğim aşamaları anlattım. Doktor hanım ozaman tüp bebek başlayalım istersen dedi.bende kabul ettim.2.gün gitmiştim. 3.gün başladık. 12 gün felan sürdü. Çarşamba transfer oldum.şimdi 2 günlük bebişlerimi taşıyorum.merakla bekliyorum.inşallah güzel sonuçlar alırım. Senin de herşey gönlünce olur insallah
Canm kusbkma ben hic gitmedim o hastaneye üniversite hastanesi mi orası.tam olarak adını yazarsan bi arastirrm cnm :)ankara da 1tanedir heraldeHayır bekleme diye birşey olmadı. Geçirdiğim aşamaları anlattım. Doktor hanım ozaman tüp bebek başlayalım istersen dedi.bende kabul ettim.2.gün gitmiştim. 3.gün başladık. 12 gün felan sürdü. Çarşamba transfer oldum.şimdi 2 günlük bebişlerimi taşıyorum.merakla bekliyorum.inşallah güzel sonuçlar alırım. Senin de herşey gönlünce olur insallah
Evt ankara da bir tane ankara gazı unv.hastanesı. giriş yaptırırken özel muayne diye yaptırdık. Zaten tüp bebek bölümünde iki doktor var.bildiğim kadarı ile ikisi de Prof. Tercih yapabiliyorsun.ben gitmeden önce telefonda bilgi aldım.ilk gidiş için sabah 8 de ve adetin 2.günü orada olmanı istiyorlar.istersen bi ara konuş. Ben öyle yapmıştım durumumu anlattım.sonra da gittim.neden tavsiye etmediler.yazabilir misin çok özel değilse.Ayyy maşallah masallah hadi bakalim canm hayırlısı olsun inşallah.güzel haberler alırsın.gaziyle konussam guzel cvp verirler mi bilmiyorum ztb ta sağolsunlar konusmadan lafi tikiyo ağzına.peki canm sen o doktorun özel muayenesine mi gittin de giriste okadr para verdin yoksa butun aşamalar gazide mi oldu.arkadaşın birisi de orayi tavsiye etmedi bana nedense.aklim cok karıştı valla
Ya canm ya aklım okadar karisikki arkadas hacettepe icin demiş.rahatladım bende.cok sagol canm bilgiler için.sonucunu merakla bekliyorum.ozel muane deyince ne farkediyo cnm daha ilgi cok oluyo.yoksa ucretli oldugu icinmi zaten oyle yapılması gerekiyoEvt ankara da bir tane ankara gazı unv.hastanesı. giriş yaptırırken özel muayne diye yaptırdık. Zaten tüp bebek bölümünde iki doktor var.bildiğim kadarı ile ikisi de Prof. Tercih yapabiliyorsun.ben gitmeden önce telefonda bilgi aldım.ilk gidiş için sabah 8 de ve adetin 2.günü orada olmanı istiyorlar.istersen bi ara konuş. Ben öyle yapmıştım durumumu anlattım.sonra da gittim.neden tavsiye etmediler.yazabilir misin çok özel değilse.
Özel olunca aslında pek birşey değişmiyor sanırım.ama kan verme falan gerektiğinde özel hasta bölümü var oraya yonlendiriyorlar orada veriyorsun.gerçi ben bir kez verdim.tedavi sürecinde tedavi kanı diye aynı yerde hemşire aldı hep ultrason öncesi. Ben dahil orada herkes aynı muameleyi gördük. Belkide hepimiz özellik. O kısmı bilmiyorum.birde ultrason sırasında çok kısa kalıyorsun. Muayeneler çok hızlı oluyor fakat ben bunu sorun yapmadım. Çünkü zaten senin dosyanın hemşireler çok güzel takip edip ilgileniyorlar.en ayrıntısına kadar anlatıyorlar.opu işleminde biz 3 kişiydik ve yarım saat dinlendirdiler hepimizi.transfer sonrası beni bir saat yatırdılar. Personel ayakların usümüştur dedi.çorap giydiririm dedi.kendisi giydirdi çorabı felan.bi yakınım başkentte olmuştu 4 yıl önce transfer.orada bile bir saat yaptirmadilar.personel pek yardımcı olmadı diğer konularda da.ama burada ben insanların bu konuya çok hassas yaklaştığını gördüm. Tercih senin canim.şansını dene.başla memnun kalmazsın değiştirirsin.hatta numarasını vereyim istersen tüp bebek servisinin.bi konuş. İcin rahatlar en azından.Ya canm ya aklım okadar karisikki arkadas hacettepe icin demiş.rahatladım bende.cok sagol canm bilgiler için.sonucunu merakla bekliyorum.ozel muane deyince ne farkediyo cnm daha ilgi cok oluyo.yoksa ucretli oldugu icinmi zaten oyle yapılması gerekiyo