- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.381
Sag kasigim kasilir gibi agriyor siddetli degil ama bugun hep agridi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krakerden de tiksindim cnm gario bi seyler oldu bugun yedigimi yarin yemek istemiyorum;((
Bende de aynı ya:)) yazdıgını görünce güldüm. Bulantı kusma yok ama gebelikten önce iştahlı olmama rağmen şimdi yiyeceklere burun kıvırmaya başladım. Kuru pasta aldırdım dün bugün görmek bile istemiyorum. Kokusunu duymak istemiyorum. Zeytin aldım bugün ekşiymiş diye attım kenarı. Ben mi şımarıklık yapıyorum diye kendimi sorguluyorum ama yok. Bi müddet böyle gidecek demek ki. Peynire taktım bu ara. Habire peynir yiyorum.
Sorun yok canım 2 ye Katlamalı zaten. Korkma . Allah in izniyle görürsün yakinda.2ye katlandı 1000 den fazla çıktı cnm
Hayırlı olsun canim cok sevindimTeşekkürler canmm iki yıl bekledim geçen yil eylülde gttim hastaneye başladık tahliller filan subati buldu aşılamam ama tutmadı hazirandada gonalf ile aşılamam oldu çok şükür nasip oldu polikistik over var canm bende
Sordum evet. Karnıma travma bile alsam bebeğin dusmeyecegini söyledi. Zaten spor geçmişimde var anlattım. Tutunacak bebek tutunur , düşecek bebek düşer dedi. Doğa kendi dengesini bulur zayıf olanı eler . Kanaman olmadığı sürece istediğin sporu yap dedi. Sadece ben spor yaparken le carnitine protein tozu gibi bazı supplement leri kullaniyordum onları yasakladı . Kullanma dedi. 2 hafta sonra tatile gideceğiz inşallah ve bol bol yuzecegim.Hamilesin ve karin kasi yapiyorsun olmazki doktorlar sadece yuruyus yapin diyor canim sen doktoruna soyledinmi karin kasi calistigini canim kotu sonuclar vermesin dikkat et kendine
Bende olmadıgi için yapıyorum zayen bende canım ins geçerNe sporu mide bulantısı baş dönmesi bunlarla uğraşıyorum biraz daha geçsin sonra yürüyüş ancal
Tamam canım yapalım.Super olur bana guzel motivasyon olur. Bende pilates yapiyodum kendimce birde leslie yapiyodum arada. Su an hayatimiz cok duzensiz bir an once duzenli hayata gecip egzersizleri de duzenli hale getirmeliyim. Boyun kilon nasil peki, fitsindir sen duzenli spor yapiyosan
Benimde ağrıyor arada canım.Sag kasigim kasilir gibi agriyor siddetli degil ama bugun hep agridi
Benim doktorum aynen böyle söylediKilo da almak istemiyorum ilk 3 ay. 58 ile başladım. Almadım daha, bakalım artık ne kdar şişicem. Yürüyüş yapıyorum ben de. Yüzüyordum her gün. Korkudan bıraktım. Ama yüzmede kendimi yıprattığım gün yerleşme kanaması gelmişti 22 sinde. Eşimi kulaçta geçeceğim diye langırlungur yüzmüştüm. Öyle hırpani bi günde tutunmasına sasırmıstım inatcı bebemin:)O günden beri sadece yürüyüş yapıyorum. Tobalak olmasam bari:)
Kilo da almak istemiyorum ilk 3 ay. 58 ile başladım. Almadım daha, bakalım artık ne kdar şişicem. Yürüyüş yapıyorum ben de. Yüzüyordum her gün. Korkudan bıraktım. Ama yüzmede kendimi yıprattığım gün yerleşme kanaması gelmişti 22 sinde. Eşimi kulaçta geçeceğim diye langırlungur yüzmüştüm. Öyle hırpani bi günde tutunmasına sasırmıstım inatcı bebemin:)O günden beri sadece yürüyüş yapıyorum. Tobalak olmasam bari:)
Kese 5 haftalıkken gözüküyor dıyolarKızlar kese için cuma cagirdi ama gorunur mu şuan 4hafta 6gun gösteriyor takvim
Evet ya bende de cok yanma var gece o kadar yanmışkı sabah bı baktım kafamın altında 3 yastık mıdem sadece sabahları bulanıyo gun ıcınde ıyıyım ama bu yanmayı NapıcamBenimde midem kötu kusmadim hiç ama zorluyor yanma ve bulanma
Suyla geçiriyorum valla bulantı bana gün içinde oluyorEvet ya bende de cok yanma var gece o kadar yanmışkı sabah bı baktım kafamın altında 3 yastık mıdem sadece sabahları bulanıyo gun ıcınde ıyıyım ama bu yanmayı Napıcam
Gaviscon şurup iç canım.benim ilk gebeliğimde doktorum vermişti...çok etkili bir şuruptur....gebeler içebilir yani....Evet ya bende de cok yanma var gece o kadar yanmışkı sabah bı baktım kafamın altında 3 yastık mıdem sadece sabahları bulanıyo gun ıcınde ıyıyım ama bu yanmayı Napıcam
Bende çok çabuk acıkıyorum ve bulantım oluyor ya....ilk kızımda hiç bulantım olmamıştı....Suyla geçiriyorum valla bulantı bana gün içinde oluyor
Canim havuzdami yuzuyorsun? Drlar bana havuzu yasakladi deniz serbest dedi. Her gun ic geciriyordum su diye
İlk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu. Üzerinden 17 ay geçti tekrar hamile kaldım. İnşallah bu sefer güzel şeyler olur. Allahım bidaha yaşatmasın o günleriHimm rabbim gonlune gore versin insallah avatarda ikiz resmi olunca oyle dusundum canim ilk bebekmi
Amin insallah bu defa saglikla kucaginada alirsin bebegini saglikla insallahİlk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu. Üzerinden 17 ay geçti tekrar hamile kaldım. İnşallah bu sefer güzel şeyler olur. Allahım bidaha yaşatmasın o günleri
Canım yogurtla nasıl cozdun ?Havuzda yüzüyordum, gebe oldugumu öğrendigimden beri havuza girmiyorum. Geçen yıl mantardan çektim havuzdaki klor yüzünden. Ev yapımı ypgurtla anca çözdüm:)) ama gebe iken rahim bakteri virüs vs ye açık oluyor ya, girmiyorum ben de. Mantar, iltihap, doğumda zorluk çıkarıyormuş. Bir sürü riski var.