- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.851
- Konu Sahibi cimcimegfb
O nasil istir ya şikayet etseydiniz doktoru tövbe yarabbim ya böylesi mallari sana havale ediyorum icinde bebek olur mu olmaz mi kalbi atar mi bilmem ne demek bunu bir hamile kadina nasil dersin ya ayy resmen sinirim tavan yapti suanMerhabalar benim son adet tarihim 28 Mayıs bat 22 hazırlandı.ben 17 Haziran'da erken gösteren testlerden yaptım 2.cizgi cok silik cikti ozel hastaneye gittim kan verdim Degerin 13 cikti bana pek bilgi vermediler kesin Hamilesin demediler bekledim 3 gun sonra 85 oldu 22 Haziran'da 155 cikti artık sonunda hamile olduğum kesinlesti1 Temmuz da keseyi görmek icin devlet hastanesine gittim ancak gördüğüm muamele hic hos değildi daha adatinde 2 gun gecmis ne bebegi die payladı beni doktor.benim adetindem 10 gun geçmişti baktı Evt kese oluşmuş.7.ml dedi ama bilemem içinde bebek oluşur mu kalbi atar mi dediyani doktor biraz canimi sıktı ama Neyseki tecrübeli.bi anneyim 2 hamileliğim kizimdaki utrosan kağıtlarına baktım kızımda da ayni gun gitmisim ve keseyi görmüşüm.bayram tatilinden sonra kalp atıslarını dinlemeye gideceğim ins.bu sefer ozel hastaneye gideceğimbeklenen dogm tarihi 4 Mart 2017 insallah bekleyen herkese bebis nasip etsin benim 2.bebegim ama yine de cok heyecanlı . silik çıkan arkadaşlar bence hamilesiniz cunku benim cok.silikti ama sonuc pozitif hemen bi kan testi verin derim ben