2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok sağ olsun canlar.
Siz dede boyle miydi sanki ben yeni yeni anladım bi bebek tasidigimi.


Bide bu dr beni killandirdi normalmi benden bu testleri istememesi .özel hastane ol cak bide acaba başka bi hastaneye mi gitsem hanımlar tecrubelerinizi paylasirmisiniz.
Canm belki bidahakine ister yada unutmstr
 
Ben dun dondurma yedım baya neden zararlı anlamadım ?
Fazla tatlıdan şekerden kaçının diyorlar o yüzden, yoksa hiç yeme demiyorlar ya canımız çekiyor elbet yiyeceğiz :)
kizlar cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz ne bilim internette dusuk riski olabilir filan gibi bi yazi okumus esjm bnide korkuttu size bununla ilgili ilac filan vermedi mi
Eğer hamileyken toksoplazma geçerse vücuda bebeği düşürüyormuş, ama sen geçirmişsin önceden, o yüzden riskin yok demek oluyor. Tedavisi yokmuş zaten bunun ilaç vs gibi. O yüzden bağışıklığı olmayana çiğ et iyi yıkanmamış yeşillik ve sokak kedilerinden uzak durulması söyleniyor.
 
Oy ben kuzumu gördüm teyzeleri :) 8 haftalık olduk çok şükür.. kese de bebek de iyiymis.. kalp atış hızı da iyiymis.. hamd olsun Rabbim.. kokulara hassasiyet arttı.. onun sıkıntısını yaşıyorum biraz ama napalim.. bebem iyi olsun da :) sizler nasilsiniz

8 hafta bitti mi yoksa 8'in içinde misin? Benim bugün 7 bitiyor. yarın 8'e başlayacağım. Koku hassasiyetim çoğalır mı ki bu hafta merak içindeyim....
 
Lütfen etkileneceğini düşünenler bu yazımı okumasın. Hangi başlığa yazacağımı bilemedim, başlık açmayı da bilmem. Uğraşacak hevesim de yok. Şimdiden özür diliyorum.
Ben pek şiddetli bulantı yaşamadım. İştahsızlığım vardı. Ama 11. Haftada bulantım oldu şimdi. Hatta kusuyordum boğazım mide asidinden yanar die balkonda yattım derin nefes alıorum 1 bucuk saattir.

Bi de ağlamaya başladım. Annem içeride çekirdek yiyor, kokusu geliyo burnuma tiksiniyorum. onun umursamazlığı, eşim iş için uzakta onun üzüntüsü, hadi o yarın gelecek. ama 81 yaşında namazında niyazında tonton bir dede kendini astı bugün. Neden diye düşünüp duruorum. Şuursuzca ürüyoruz neden? Ben de dahil Herkes neden dünyadaki ilk ve tek hamile kendisiymiş gibi davranıyor? Bu doktorlar neden bu kadar aksi? Ben öğretmenim acaba ben de mi çocukları üzüyorum böyle diyorum. Bir sınıfı dolduracak 35 kişi varken nüfus burnumuzdan fışkıracakken neden üreyip duruyoruz biz? o dedem niye ölmeyi seçti? Ben inançsızım, takılıp kaldığım çok zaman oldu yaşamımda. belki ondan daha çok düşündüm ölmeyi ama o dede cehennemden korkarken nasıl vazgeçebildi yaşamından aklım almıyor. Benim yaşımda torunu vardı. Evlere bakıyorum iç içe daireler, ışıklar, insanlar. Bu kadar insan nereye sığacağız biz? Başka kimseyle pylaşamadım bunları mazur görün lütfen. Doluyum.

Hamilesin değil mi? Hormonların sana bunları düşünürtüyor. Yaşamak her şeye rağmen güzel bence. Ve sen de çok güzel şeyler göreceksin, hissedeceksin.
Allah rahmet eylesin ama şu dönemde çok takılmaman daha iyi olur.

Sevgiyle kal...
 
Merhaba kızlar, nasılsınız? :KK68:

Bi arkadaşım bu sabah doğum yaptı henüz 7 aylıktı, gece sancılanmış dr. ameliyata almamız lazım demiş, bu akşam görmeye gideceğim.

Meleklerimiz sağlıcakla , hayırlı zaman da gelsin inşAllah :emir_bebek::KK200:
 
Merhaba kızlar, nasılsınız? :KK68:

Bi arkadaşım bu sabah doğum yaptı henüz 7 aylıktı, gece sancılanmış dr. ameliyata almamız lazım demiş, bu akşam görmeye gideceğim.

Meleklerimiz sağlıcakla , hayırlı zaman da gelsin inşAllah :emir_bebek::KK200:
Ayy allah analı babalı büyütsün sağlıcakla :) Nasılmış durumları iyi miymiş, çok minik doğmuş kıyamam.
Kızlar birazdna yola çıkicaz hepinizzden dua bekliyorum sorunsuz şekilde gidelim diye
Sağ salim gidin inşallah, hayırlı yolculuklar :) güzelce bi tatil yaparsın miss :) Hem kafan da dağılır.
kızlar benim de randevu yarın. 7 bitiyor bugün. Test sonuçlarını götüreceğim, randevu kontrol randevusu.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)
 
X