- 19 Ocak 2016
- 4.702
- 4.837
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #63.081
biz epey kutluyoruz herkesin yanında Yakup elbiselerini kirletmiyor diyoruz övüyoruz çocukları tubalete yanımıza çağırıp yapıyoruz onlarda aferin filan diyor kaçırdığı oluyor tabini dağa çok ufak öğrenmeleri zaman alır sabrın varsa kızmıyorsan devam et canımvay bee ne çabuk geçti benim kızımın wc eğiyimi vermeye başladik gösteriyo yaptım diyo... ama öğretemedik henüz 19 aylık...:/
sevimli dostlar sarkisinin hepsini biliyor maşallah:) şarkı sölüyor :)şarkıcı olucak herade.
yani yiyor yine seninki benim oğlum aylarca günde sadece 4 kaşıkla durdu memedede süt yoktu resmen kilo veriyordu en son haslanmansından sonra iştahı açıldı yendiği şeyler seninki gibi kısıtlı ama ben yendiğine hamdediyorum şükür gursağına birşeyler gidiyor kahvaltıda bir domates ve azıcık acılı sosa yumurta kırıyoruz ekmekle yiyoruz öğlen ya çorba ya bir tabak yoğurt bir saat sonra filan da meyve suyu yeni yeni içiyor Akşamda çorba çorbasıda aynı kıvamda olmalı yoksa asla yemiyor hep tel şehriye çorbası bizim iştah azı dişten sonra kötünün iyisi oldu onlar çıktıktan sonra öğünlerde birer kase yemeye başladı ama arada tek lokma vermemem lazım yoksa öğünü asla yemiyor arada yerse. Çişimizi kaçırıyoruz hala bazen 3 ben götürsem 3 o söylüyor basende ben iş yaparken unutup yapıyor beni hiç zorlamıyor çok yiyen bir çocuk olmadığın dan az tubalete gidiyor buda müthiş bir avantaj benim için darısı başınızaSlm kızlar hamile olan arkadaşlar varmış rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kavuşsunlar bebeklerine masaallah yakupta cise baslamis benim buyuk kizda 20 aylikken söylemişti kimi bebekler erkenci
Benim bıdık sağlığı yerinde çok şükür hasta filan değil ama hala yemek işi düzene girmedi daha hiçbir sebzeli yemeye gelemedik ıspanak mis fasulyeymis köfte tavuk hiç biri anaca çorba içecek oda belli başlı makarna pilav meyve yedikleri çok kısıtlı çok seçici zorlamayada gelmiyor bu sefer aglamaktan kendini kasiyor basliyor kusmaya...:/
Konuşmada yok gibi bişey anne abla gel hadi bide şu diğerleri hep işaretlerle bide evin en küçüğü olduğu için mi nedir çok nazliyiz